Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

i) Το ποσό που διαθέτουμε: 700-800 ευρώ

ii) Tη χρήση του υπολογιστή (εάν πρόκειται για gaming pc, αναφέρετε τι είδους παιχνίδια παίζετε/θα παίξετε και δώστε από ένα παράδειγμα.) gaming. Κυρίως battlefield 1 σε fhd ανάλυση

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: -

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? (απαραίτητη η διευκρίνηση της οθόνης μας για κάθε είδος συστήματος και αναβάθμισης. Εάν δεν γνωρίζετε τον κωδικό μοντέλου, αναφέρετε τουλάχιστον μάρκα, ίντσες και ανάλυση.) οχι εχω monitor tv fhd

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? όχι

vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση) βρίσκομαι θεσσαλονίκη

vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Καλύτερα απο το κατάστημα

viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? αδιάφορο

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? Καλό θα ήταν στο μέλλον να υπάρχει δυνατότητα αναβάθμισης επεξεργαστή και κάρτας γραφικών

x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού, μητρικής και φυσικά κατάλληλης ψύκτρας   όχι

xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού όχι

xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: μόνο τα περιφεριακά.

Ακόμη και από εξωτερικό να γίνει η αγορά δε με πειράζει, απλά λόγω περιορισμένων γνώσεων δεν είμαι σε θέση να στήσω το pc μόνος μου.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα. Από visionstudio.gr, βρίσκεται Θεσσαλονίκη και κάνουν συναρμολόγηση. Να σημειωθεί πως η κάρτα γραφικών είναι κατόπιν παραγγελίας, κάτι σύνηθες όσον αφορά στην συγκεκριμένη περίοδο. Συνεπώς, θα περιμένεις κάποιες ημέρες.

post-233997-0-01287200-1502311250_thumb.png

Δημοσ.

Καλησπέρα. Από visionstudio.gr, βρίσκεται Θεσσαλονίκη και κάνουν συναρμολόγηση. Να σημειωθεί πως η κάρτα γραφικών είναι κατόπιν παραγγελίας, κάτι σύνηθες όσον αφορά στην συγκεκριμένη περίοδο. Συνεπώς, θα περιμένεις κάποιες ημέρες.

Ευχαριστω παρα πολυ για το χρονο που αφιερωσες :) θα τα κοιταξω!
Δημοσ.

επανέρχομαι ξανά και έχω την εξής απορία. επειδή όπως είπα δεν έχω την εμπειρία να στήσω gaming pc από μόνος μου, έχω κοιτάξει ακόμη και μεταχειρισμένα απο συμφορουμήτες, βλέπω ότι οι τιμές στο ebay για αγορά υπολογιστή είναι πολύ καλύτερες απο καταστήματα εδώ. πχ :

http://www.ebay.com/itm/PC-GAMING-COMPUTER-INTEL-CORE-I7-7700-KABY-LAKE-GTX-1070-8GB-NVIDIA-1TB-16GB-RAM-/231887358895?hash=item35fd904baf:g:GKQAAOSwg0FZgtZE 

αύτο το πισί αν πούμε να το στήσουμε απο τα καταστήματα που διαβάζω σε όλα τα topics δεν βγαίνει σε αυτή την τιμή. τι λέτε αξιζει η αγορά του? υπάρχει κάποια παγίδα με τις εγγυήσεις των κομματιών που αποτελείται? ή έιναι πχ σαν τα iphones που δεν παίζει ρόλο απο που το έχω αγοράσει? συγγνωμη για τις "αστείες" ερωτήσεις και ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σας.

Δημοσ.

Το σύστημα κατά βάση έχει καλά χαρακτηριστικά (αν και δεν έχει ssd) , τώρα με τις εγγυήσεις κτλ δεν γνωρίζω τι γίνεται στο ebay, ας σου απαντήσουν οι σχετικοί. Πάντως, στη φόρμα έγραψες 800€ και βλέπω pc των 1100€, συνεπώς έχουμε να κάνουμε με άλλο σύστημα. Όπως και να 'χει, με ryzen 5 ή και με i5 7500 μια χαρά καλύπτεσαι για gaming. Σε αυτό θα παίξει πρώτο ρόλο άλλωστε η κάρτα γραφικών. Άν θέλεις να δώσεις λίγα παραπάνω πήγαινε στο σύστημα που σου πρότεινα αρχικά αλλά με την 6άρα gpu -> http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=53145&cat=5, και θα είσαι ανετότατος για battlefield 1, αλλά και για άλλα απαιτητικά είτε όχι παιχνίδια. Σε 1080p η 1060 παίζει μια χαρά. Δεν χρειάζεται να πας σε 7700 και σε 1070.

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση! Εχει και κατι αλλους υπολογιστες με επεξεργαστες fx 8300 στα 800 κατι ευρω παλι με την ιδια καρτα. Ανεφερα αυτον τον υπολογιστη γιατι μου φανηκε vfm. Επισης για battlefield 1 το θελω κυριως αλλα να μπορω και του χρονου να παιξω το επομενο σε 1080 αναλυση.

Δημοσ.

Καλά τους fx ξέχνα τους. Δεν υπάρχει λόγος να φτιάξεις καινούργιο μηχάνημα με επεξεργαστή 5 χρόνων και καμία προοπτική αναβάθμισης. Σου έγραψα τι αξίζει περισσότερο. Πήγαινε στην σύνθεση που σου έκανα αρχικά με τον r5 1400, και αντί της 3άρας κάρτας βάλε την 6άρα κάρτα που σου παρέθεσα μετά και θα είσαι πολύ καλά για bf και τώρα, και για το επόμενο κτλ σε 1080p. Γύρω στα 100€ περισσότερα θα σου πάει με αυτή την αλλαγή, αλλά αξίζει.Το visionstudio θα σου κάνει και την συναρμολόγηση, άρα θα σου έρθει έτοιμο το pc σπίτι.

• Like 1
Δημοσ.

Σε υπερευχαριστω για τη βοηθεια! Αυτο θα κανω! :)

Σε υπερευχαριστω για τη βοηθεια! Αυτο θα κανω! :)

Μια χαζη τελευταια ερωτηση! Ανεμηστηρακια κτλ θελει εξτρα η ειναι κομπλε αυτα που μξυ εγραψες;
Δημοσ.

Το zalman έχει ήδη 3 προ-εγκατεστημένους ανεμιστήρες, δεν χρειάζεται άλλους. Νομίζω πως είναι αρκετοί. Άν θέλεις πάντως, παίρνει επιπλέον 2.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...