Προς το περιεχόμενο

LeEco Le Max 2 X829

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω το LeEco Le Max 2 X829 και παρατηρω οτι μου τελειωνει η μπαταρια πολυ γρηγορα..ειτε απο την οθονη ειτε αποαδρανεια..τι μπορω να κανω;

Δημοσ.

Από οθόνη είναι λογικό μιας και έχει τέρας οθόνη τώρα από αδράνεια κοίταξε να κλήσεις Bluetooth GPS συγχρονισμο άμα τα έχεις ανοιχτά δοκίμασε να διαγράψεις και το cache και πες μας

Δημοσ.

Ωραία και γω αυτή έχω(5.8.016s)

Αλλά εγώ δεν έχω θέμα .

Να φανταστείς στο 100% που το αφήνω το βράδυ το πρωί είναι 98%(περίπου 8-9 ώρες).

Εσένα πόσο σου πάει δηλαδή?

Δημοσ.

Πολλά είναι .....

Πέρασε την Official από εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=436023

Έχει ότι θες .

Να ξέρεις ότι μπορείς να του περάσεις και του X820,που στην ουσία είναι το ίδιο,μόνο που αυτό έχει την 800αρα(Β20)

Δημοσ.

μεσα σε 8-9 ωρες χανει γυρω στο 12 με 15% χωρις χρηση

Όταν εννοείς χωρίς χρήση να υποθέσω ότι δεν το ακουμπάς καθόλου....
Δημοσ.

καθολου  για παραδειγμα το βραδυ ηταν στο 82% και τωρα ειναι στο 68% χωρις να το εχω ακουμπισει καθολου

Δημοσ.

καθολου  για παραδειγμα το βραδυ ηταν στο 82% και τωρα ειναι στο 68% χωρις να το εχω ακουμπισει καθολου

κάτι παίζει δες κάποια εφαρμογή σου τρώει μπαταρία έλεγξε το απ τις ρυθμίσεις περί μπαταρίας

Δημοσ.

Μαλλον εχει θεμα το κινητο και ειδικα η μπαταρια του.

Αυτη αδειαζει χωρις να κανεις τιποτα.αυτονομια μηδεν.

Και τι δικο μου πως κρατάει από τις 12:00 μέχρι την άλλη μέρα το πρωί και έχει χάσει μόνο 2%,πως το εξηγείς αυτό ......

καθολου για παραδειγμα το βραδυ ηταν στο 82% και τωρα ειναι στο 68% χωρις να το εχω ακουμπισει καθολου

Από πού το πήρες και πόσο καιρό το έχεις .

Και τη εφαρμογές του έχεις βάλεις .....δεν πιστεύω καμία χαζομάρα σε στιλ Clean Master

Πήγαινε στις ρυθμίσεις στην μπαταρία και βγάλε screenshot και στο power seving management μπες και βγάλε και εκεί ....

Δημοσ.

Και τι δικο μου πως κρατάει από τις 12:00 μέχρι την άλλη μέρα το πρωί και έχει χάσει μόνο 2%,πως το εξηγείς αυτό ......

Κ εμενα το ιδιο

2 αντε 3% να χασει την νυχτα,οχι αυτο το αισχος

Δεν παιζει να εχει θεμα η μπαταρια του;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...