saruman123 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Κ εμενα το ιδιο 2 αντε 3% να χασει την νυχτα,οχι αυτο το αισχος Δεν παιζει να εχει θεμα η μπαταρια του; Γι'αυτό ρωτάω να δω τη παίζει,μπας και έχει βάλει τίποτα από αυτά γιατί εγώ δεν το έχω πειράξει καθόλου.Εντάξει ξέρω ότι δεν έχει αυτονομία,το πολύ 4-5 ώρες soc(σε χρήση όμως) ,αλλά όχι έτσι ...... Δεν παιζει να εχει θεμα η μπαταρια του;Όχι στην αυτονομία παίζει ρόλο η rom τη διαχείριση κάνει .Εγώ του είπα να βάλει την Official να δει πως τα πάει και εκεί . Και αυτή που έχει είναι Official αλλά χωρίς τις αναβαθμίσεις..... Μετά άμα θέλει μπορεί να "κοτσαρι" του Χ820 την India που ξέρω ότι είναι καλύτερη σε αυτονομία . 1
Antretng Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Μηπως εχεις τιποτα συγχρονισμους ανοιχτους, ιστορικο location, ενεργο gps, σαρωση wifi για τοποθεσια κλπ ενεργα;
Molar Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 καλημερα το εχω παρει απο το tomtop το εχω περιπου 40 μερες δεν του εχω βαλει καμια εφαρμογη ειναι οπως μου το στειλανε οπως το βλεπω εγω πρεπει να εχει θεμα η μπαταρια
Antretng Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Καλημερα. Μα δεν μιλησα μονο για εφαρμογες. Ψαξε λιγο αν ειναι ενεργα αυτα που ειπα.
saruman123 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 καλημερα το εχω παρει απο το tomtop το εχω περιπου 40 μερες δεν του εχω βαλει καμια εφαρμογη ειναι οπως μου το στειλανε οπως το βλεπω εγω πρεπει να εχει θεμα η μπαταρια Αυτό μάλλον βλέπω και εγώ ,για μπαταρία.Δεν εξηγείται διαφορετικά. Έχουμε την ίδια rom και εγώ το έχω παραπάνω (1,5 μηνα)και του έχω βάλει τις παναγίας τα μάτια και το βράδυ μου πέφτει 2% μόνο . Αν έχει θέμα η μπαταρία κατέβασε κανένα apk να δεις αν όντως φταίει. Έχω εδώ κάτι πρόχειρα να σου προτείνω... 1) Nova Battery Tester 2) Battery Monitor Widget Pro 3) CurrentWidget: Battery Monitor 4) GSam Battery Monitor pro
Molar Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Η μπαταρία είναι χάλια Έχετε κανένα μαγαζί στο νου σας Να πάρω καινούργια
saruman123 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Η μπαταρία είναι χάλια Έχετε κανένα μαγαζί στο νου σας Να πάρω καινούργια Εδώ την πάτησες ....Μόνο αν πάρεις από έξω και βρεις κανέναν να στην περάσει. Εκτός αν πιάνουν τα χέρια σου ...
saruman123 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Έχετε κανένα μαγαζί στο νου σας Να πάρω καινούργια Ρώτα εδώ http://easyservice.gr/episkeves-LeEcoΚαι εδώ http://www.makeitwork.gr/kinezika-brands.html
Molar Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Ευχαριστώ πιστεύω να τα καταφέρω με λεπτοδουλεια ασχολούμαι οδοντοτεχνίτης είμαι οπότε μάλλον το έχω και πάλι ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα