Kratos1979 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Γειά σας παιδιά. Επειδή και εγώ απολαμβάνω όσο και εκείς το forum του insomnia με τρομερές θεματολογίες έχω κάποιες απορίες και όποιος μπορεί να μου τις λύσει του είμαι ευγνώμων!!!. Οι απορίες μου είναι οι εξείς: 1. Θέλω να μάθω ποιά είναι η τιμή (και αν υπάρχει συγκεκριμένη εμβέλεια διακύμανσης) για κάποιον που διδάσκει ιδιαίτερα μαθήματα CCNA και CCNP (μαθήματα δικτύων CISCO) την ώρα? Υπάρχει μέγιστο και ελάχιστο? 2. Θέλω να μάθω ποιά είναι η τιμή (και αν υπάρχει συγκεκριμένη εμβέλεια διακύμανσης) για κάποιον που διδάσκει ιδιαίτερα μαθήματα ECDL την ώρα? Υπάρχει μέγιστο και ελάχιστο? 3. Στα διάφορα ΚΕΣ, ΙΕΚ ποιά είναι η καθαρή αμοιβή των καθηγητών των ΙΕΚ την ώρα? 4. Στα διάφορα ΚΕΣ, ΙΕΚ ποιά είναι η καθαρή αμοιβή των καθηγητών της CISCO την ώρα? 5. Τι προσόντα έχουν οι παραπάνω καθηγητές? Υπάρχει κάποιο ΦΕΚ που τις προσδιορίζει και αν ναι έχουμε το νούμερο? Σας ευχαριστώ πολύ. Περιμένω απαντήσεις σας σχετικά με τα παραπάνω. Προχωράτε με δύναμη !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα