JohnAthanas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα παιδιά θέλω να κάνω ένα pc build με κάνα 600ρι. έχω βρει κουτί και τροφοδοτικό με 700w της cooler master επισηε επεξεργαστής του λογικά θα είναι ο g4560 θα ήθελα να μ προτείνεται μια κάρτα γραφικών και μια μητρική! Το pc θα ήθελα να παίζει τα περισσότερα παιχνίδια αξιοπρεπώς! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Stonedreamer Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Πόσταρες σε λάθος ενότητα φίλε. Ξαναδοκίμασε Site: εδώ
Exploticon Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 ακομα δεν ειπε κανεις την εξυπναδα του πειρα 5 ευχαριστω? 1
blazar Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 ακομα δεν ειπε κανεις την εξυπναδα του πειρα 5 ευχαριστω?LolΞύπνα να πας στο σχολείο σου, είρωνα! Πάλι θα αργήσεις στην ορθογραφία! 1
Damachi Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 κλινε και το πηρα , παιρνω , τον παιρνω (τον πουλο , ηταν στις προσφορες πρωινιατικα )
Exploticon Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Lol Ξύπνα να πας στο σχολείο σου, είρωνα! Πάλι θα αργήσεις στην ορθογραφία! αλλη φορα θα ξερω οτι εχω να κανω με φιλολογους εδω περα σορρυ μεγαλε γκουρου της ορθογραφιας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα