JR2 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Συνδεσα επιτυχώς τον λογαριασμό τραπέζης μου με αυτό της Paypal. Πως κάνω μεταφορά χρηματων; Θα έχω πρόβλημα με αγορές από ebay δεδομένου ότι δεν έχω κάποια κάρτα πιστωτικη/prepaid ;
Moderators Inuyasha Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Moderators Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Πρέπει να στείλεις έμβασμα προς το λογαριασμό του PayPal (θέλει κάποιες μέρες να εμφανιστεί) και θα κάνεις αγορές με paypal balance, δεν μπορείς να κάνεις άμεσα αγορά και να τραβάει λεφτά από τραπεζικό λογαριασμό Για πιο λόγο δεν βγάζεις μια κάρτα αναλήψεων? 1
JR2 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Κάρτα αναλήψεως εχω. Είχα την εντυπωση ότι δεν ήταν εφικτό. Οι αγορές είναι μπλοκαρισμενες από ebay λόγω cc ακομη;
Moderators Inuyasha Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Moderators Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Κάρτα αναλήψεως εχω. Είχα την εντυπωση ότι δεν ήταν εφικτό. Οι αγορές είναι μπλοκαρισμενες από ebay λόγω cc ακομη; Κανονικά βάζεις την κάρτα (μόνο οι παλιές maestro της εθνικής δεν γίνονται δέκτες στο PayPal) Περνάνε κανονικά το μεγαλύτερο μέρος τον αγορών, έχει κάποιες κατηγορίες προϊόντων που δεν περνάνε (δεν ξέρω ποια ακριβώς)
JR2 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Προσπάθησα να την κάνω λινκ κ μου έβγαλε το εξής error : this card is not accepted.please use a differend card. Φταίει που δεν έχει μέσα λεφτά η ότι την ενεργοποίησα πριν 1 μερα? Επίσης έμβασμα γίνεται μόνο μέσω e-banking ή και απο την Τράπεζα?
dexterios Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Προσπάθησα να την κάνω λινκ κ μου έβγαλε το εξής error : this card is not accepted.please use a differend card. Φταίει που δεν έχει μέσα λεφτά η ότι την ενεργοποίησα πριν 1 μερα? Επίσης έμβασμα γίνεται μόνο μέσω e-banking ή και απο την Τράπεζα? θέλει λεφτά μέσα για να κάνει μια μικρή χρέωση και να επιβεβαιώσει τα στοιχεία.Έμβασμα κάνεις και από e-banking και από το γκισέ της τράπεζας κανονικά. Απλά από e-banking η χρέωση είναι μικρότερη. 1
JR2 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Βασικά από τον γκισέ, τι ακριβώς θα τους πω? Πήγα σε μια εκεί και μου είπε ότι γίνετε σπο τον λογαριασμό Paypal από την στιγμή που έχετε συνδεση την κάρτα σας
Moderators Inuyasha Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Βασικά από τον γκισέ, τι ακριβώς θα τους πω? Πήγα σε μια εκεί και μου είπε ότι γίνετε σπο τον λογαριασμό Paypal από την στιγμή που έχετε συνδεση την κάρτα σας Βάλε λεφτά στην κάρτα (1,5 ευρώ θέλει) σύνδεσε την κάρτα στο PayPal και θα είσαι κομπλέ 1
dexterios Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Βασικά από τον γκισέ, τι ακριβώς θα τους πω? Πήγα σε μια εκεί και μου είπε ότι γίνετε σπο τον λογαριασμό Paypal από την στιγμή που έχετε συνδεση την κάρτα σας Τους λές θέλω να στείλω ένα έμβασμα X ευρώ από τον λογαριασμό μου προς τον τάδε λογαριασμό στο εξωτερικό (τους δίνεις το ΙΒΑΝ, ΒΙC και τα λοιπά στοιχεία που εμφανίζει το PayPal όταν πας να κάνεις top up) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα