Jmoust Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Στο διαδίκτυο μπορείς αμέτρητες φορές να συναντήσεις ανθρώπους με ταλέντα ή ειδικές εικανότητες, όπως σκιτσογράφους, copywriters, κιθαρίστες, φωτογράφους, καλούς στην μίξη μουσικής και άλλα αμέτρητα. Σε γενικές γραμμές, όλοι ανεξαρτήτως οι άνθρωποι έχουν κάτι που μπορούν να το κάνουν πολύ καλά. Ακόμη κι αν αυτό είναι να διοργανώνουν διαγωνισμούς στο facebook ή να τοποθετούν backlinks. Στο εξωτερικό υπάρχουν αρκετές πλατφόρμες που τους δίνουν την δυνατότητα να κερδίσουν χρήματα από αυτό. Στην πραγματικότητα, είναι ολόκληρη κουλτούρα. Προσωπικά, σαν εκδότης έχω κάνει πάρα πολλές αγορές από τέτοια site . Έχω αγοράσει από εξώφυλλα βιβλίων, σκίτσα, γραμματοσειρές, newsletter, μέχρι και μεταφράσεις. Γι αυτόν τον λόγο κατασκεύασα μια πλατφόρμα στην οποία ο κάθε ένας θα μπορεί να βάλει αυτό που μπορεί να προσφέρει. Πιστεύω πως ειδικά εδώ, υπάρχουν αμέτρητοι που μπορούν να βγάλουν χαρτζηλίκι πουλώντας υπηρεσίες. Είναι απολύτως δωρεάν τόσο να κάνεις εγγραφή όσο και να βάλεις την υπηρεσία που μπορείς να προσφέρεις. Η επίσημη έναρξη θα γίνει την 1η Σεπτέμβρη και όποιος γραφτεί και τοποθετήσει αγγελία μέχρι τότε, θα του παρέχω ένα discount σε περίπτωση που αποφασίσει στο μέλλον να γίνει premium member (που είναι μονάχα για εκείνους που θέλουν να έχουν απεριόριστες αγγελίες). Όσοι κάνουν εγγραφή τώρα θα εκμεταλευτούν και το επικοινωνιακή προβολή, που είναι πιθανότερο να τους φέρει πελάτες άμεσα. Η σελίδα είναι η minidot.eu
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Η τιμολόγηση σου δεν βγάζει νόημα. Ο ένας μήνας στοιχίζει 10 ευρώ, οι τρεις 30 και μετά το έτος 50. Στο έτος δηλαδή κάνεις έκπτωση 60% και στο τρίμηνο μηδέν.
Jmoust Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Senior, δεν έχεις δει μάλλον όμως τα featured adds. τα οποία είναι και το βασικότερο αν κάποιος αποσκοπεί στην μεγάλη ζήτηση και σε απολαβές ως επαγγελματίας freelancer. Μπορείς να το λάβεις υπόψην και να μου πεις την γνώμη σου.
WebDevGr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Λογικό είναι να χρησιμοποιείτε έτοιμες πλατφόρμες και templates, αλλά τουλάχιστον βγάλτε τους τόνους από τα κεφάλαια ή έστω βγάλτε το uppercase, χτυπάει πολύ άσχημα και δείχνει απίστευτη προχειρότητα.
Jmoust Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Λύθηκε. Γι αυτό το ποσταρα, για να ακούσω παρατηρήσεις μιας που είμαστε ακόμη στο στήσιμο. Παρεμπιπτόντως, όλα αυτά λύνονται με ένα pluggin Remove Uppercase, για όσους έχουν το ίδιο πρόβλημα κάποια στιγμή στο μέλλον στο δικό τους.
WebDevGr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Plugin για κάτι τόσο απλό; Έχει ξεφύγει η κατάσταση με τα CMS 1
Jmoust Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Για ποιον λόγο να το κανεις manual και να χάσεις τόσες ώρες; Το remove upercase ειναι ένα απλο, ελαφρύ pluggin φτιαχμένο από Έλληνα. Εξυπηρετεί όπως και να 'χει.
WebDevGr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Ώρες για ένα απλό search and replace στο αρχείο CSS; Αν για καθετί τόσο απλό βάζεις κι από ένα plugin μην ξαφνιαστείς αν στο τέλος σέρνεται η σελίδα.
Jmoust Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 σου κάνει την δουλειά γρήγορα κι απλά. Αν έχεις ένα επιτελείο ανθρώπων πισω σου, φαντάζομαι αναθέτεις να κάνουν την δουλειά. Αν κανεις ενα σταρταπ και θες να ξεμπερδεύεις με τεχνικά ζητήματα που θέλουν πολύ ώρα για μικρή φαιά ουσία, διευκολύνεις τον εαυτό σου μέχρι να ασχοληθείς επιτομικά. Είναι πολύ ελαφρύ επίσης. Οπως αρκετά pluggins πλεον, γι αυτο και πολλές έτοιμες πλατφόρμες έχουν αρκετά ως απαραίτητα για να λειτουργήσουν.
WebDevGr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Startup που παρέχει web services θα στηριχθεί σε έτοιμη πλατφόρμα, έτοιμο theme και έτοιμο plugin; Έχετε μπερδέψει τον όρο startup με το στήνω όπως όπως μια σελίδα κι αν πιάσει... Τεσπα, καλές δουλειές!
Jmoust Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Ο δουλευταράς έχει έτοιμο theme... με έτοιμα pluggins και έτοιμα έτοιμη πλατφόρμα. Που είναι το ίδιο πράγμα στην ουσία όλη αυτή η τριάδα. Τ'ωρα, πολλά άλλα πράγματα τα κάνει καλύτερα από εμένα φαντάζομαι και λόγω χρημάτων. Αλλά όσον αφορά αυτή την νύξη, πιστεύω αυτή η απάντηση μπορεί να σε καλύψει. Ευχαριστώ όπως και να χει.
WebDevGr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Αλήθεια από πού έβγαλες το συμπέρασμα ότι ο douleutaras είναι σε έτοιμη πλατφόρμα με έτοιμο theme;
Jmoust Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Από το theme forest. Γενικά, νομίζω πως πρέπει να σταματήσεις να πετάς λεξούλες που έχεις ακούσει εδώ κι εκεί και να αρχήσεις να καταλαβαίνεις τι είναι ακριβώς αυτό για το οποίο μιλάς. Ως τότε, μου τρως άδικα τον χρόνο. Αντίο.
WebDevGr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Μα σοβαρά τώρα μου κουνάς το δάχτυλο; Έχεις καθόλου συναίσθηση; Εσύ είπες ότι ο douleutaras είναι σε έτοιμη πλατφόρμα και σε ρώτησα από πού έβγαλες το συμπέρασμα, γιατί ξέρω πολύ καλά ότι είναι custom. Αν οι γνώσεις σου περιορίζονται στο να ανεβάζεις άρθρα σε ένα WordPress, τότε καλύτερα να προσέχεις τι λες σε δημόσιο forum. Για να σε προλάβω πριν εκτεθείς κι άλλο, είμαι στο χώρο από το 2000 και δεν ανακάλυψα εχθές τους όρους startup, WordPress κλπ
hdonoblepsias Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Κλασσικη περιπτωση σε Ελληνικο Φορουμ οπου ο TS υλοποιησε μια ιδεα που ειχε το βραδυ λιγο πριν κοιμηθει και ψαχνοντας μεσα στα δαιδαλωδη μονοπατια του themeforest και codecanyon για το σωστο θεμα και πλαγκινς, υλοποιησε αυτο που σκεφτηκε. Μετα φτιάχνοντας ενα διαφημιστικο προλογο, αραζει πιο βαθια στην πολυθρόνα του και περιμενει τις εγγραφες και τα notifications απο το νεο app της Πειραιώς. Μεχρι εδω ολα καλά. Οι 9 στους 10 το κάνουν (και εγω το εχω κανει) ΑΛΛΑ.... Όταν κάποιος αποφασίσει όμως, αντι να χαζεψει κανα κωλο στο instagram να χαλασει χρονο και να υποδείξει κατι που χρειάζεται διόρθωση, αμέσως θα μπει στο στοχαστρο του TS ως κακοηθης εξυπνακιας που θέλει να "θιξει" το αριστουργημά του. Κριμα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα