vairass Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 καλα καλυτερα Καλλιθεα Αττικης...τα υπολοιπα να περισσευουν Αττικής καλύτερα; δεν νομίζω φίλε μου
Ghost_Rider Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Αττικής καλύτερα; δεν νομίζω φίλε μου τ-σορι
soteras Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Κανα Αγκιστρι θα σου ελεγα που και κοντα ειναι και κοσμο νεολαια εχει
teddy71 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Πειραια να παει, βολευει και η συγκοινωνία!!! 1
ksenaki Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Για Μύκονο σε βλέπω.. Είχα κάτσει δυο βδομάδες μόνος μου έναν Αύγουστο. Όταν γύρισα είχα μαζέψει τηλέφωνα για όλο το χειμώνα, if you know what I mean τα κάλεσες για να σιγουρευτείς ότι δίνανε πραγματικό αριθμό και όχι στην τύχη; μην τελέψει το καλοκαίρι και σου έρθει και απότομα με την φθινοπωρινή μπόρα Καλησπέρα ρε παιδιά! Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάω μόνος μου για διακοπές για κανένα τριήμερο Ξέρετε κανένα μέρος με θάλασσα να προτείνετε όπου να μπορείς να κάνεις και γνωριμίες στο συγκεκριμένο μέρος; σε οποιοδήποτε παραθαλλάσιο ταβερνάκι ή καφέ άμα σκάσεις με αυτοπεποίθηση και δηλώσεις φωναχτά ότι είσαι εφοριακός, νομίζω θα γνωρίσεις πολύ κόσμο φίλε μου αν όχι οι πελάτες, οι ιδιοκτήτες σίγουρα θα θελήσουν μια γενναιόδωρη χειραψία ή σφιχτή αγκαλιά Στη Μύκονο έχει πολλά... Νακια και αρκετούς γκει οκ.. Αν πας μπορεί να φας και 3-4 φίλες μαζί γιατί όσες πάνε εκεί πάνε για τέτοια γούστα, για εκμάθηση. Στην Ίο αν πας θα χρειαστείς και υλικό μαζί για να κερνάς και να τις μαμάς... όπα πέσαμε σε μιλφάκια κυνηγό Χαλκιδικη ψηνομαι να παω οπως τα λετε,Υπαρχει καποιο συγκεκριμενο μερος στην Χαλκιδικη; άγιον όρος, αργά ή γρήγορα εκεί καταλήγουν οι απογοητευμένες ψυχές είτε για γαλήνη είτε για.... .....Κατά το ῾στη Μύκονο θα γνωρίσει μόνο αδερφές και βύζιτες῾; Καθόλου υπερβολές.. η υπερβολή είναι μια ανθρώπινη άμυνα για να διάγεις τον βίο σου, δεν είναι κακή αρκεί να χρησιμοποιείται όντως ως άμυνα και όχι σαν επίθεση κατά τα άλλα, το βίζιτες γράφεται με γιώτα αν και ο γραμματικός αυτοσχεδιασμός σου σίγουρα δεν στερείται συνειρμικής φαντασίας αν μένεις σε μεγαλούπολη νηματοθέτα, και θέλεις διακοπές όπου μόνος σου θα γνωρίσεις κόσμο θα σε πρότεινα κάμπινγκ το οποίο προσωπικά σιχαίνομαι πιο πολύ και από μεταλλαγμένους πασόκους και θα μου ήταν πιο δύσκολο να το βιώσω πιο πολύ και από το να σταματήσω να μπλέκω το πασόκ σε κάθε κουβέντα αλλά στο προτείνω διότι: 1.η μοναξιά καλώς ή κακώς είναι κακό πράγμα όταν δεν είναι συνειδητή αλλά εκ των πραγματων ενσωματώνεται καλύτερα σε πιο πρωτόγονης μορφής διακοπές (ναι και αυτό είναι γενίκευση όπως η πουστρομύκονος, μπορεί να σκάσει με 100 γκάγκετ στην σκηνή και ο άλλος να την βγάζει με πασοκική παντόφλα μιτσούκο δεκαπενταετίας και πεπόνι για δείπνο στα ενοικιαζομενα οκ) 2.μπορεί πάντα η ένοικος της διπλανής σκηνής να χρειάζεται να της παλουκώσεις την σκηνή (ή και να μην το χρειαζεται και να βγάλεις φήμη ως ο ματάκιας της κατασκηνωσης αλλα και παλι απο το να ησουν μοναχικος ενοικος του 302 του χιλτον, θα εισαι το talk of the town) 3. η επιπονη, ψυχοφθορα και χρονοβόρα διαδικασία για να φερεις εις περας βασικες σωματικες αναγκες οπως καταναλωση τροφης, αποποίηση κληρονομιας πρωην τροφης, καθαρισμος σωματος και λοιπα, θα σου τρωνε την μιση μερα, να μην μενει πολυς καιρος για να θυμασαι οτι η Σούλα σε παράτησε αρχές ιουνίου και έπρεπε να κάνεις και δύο μέτρα ψηλή την είσοδο της σκηνής για να εισέρχεσαι επιτυχώς 4.το βραδυ ειναι πολυ πιο ευκολο να τρουπωνεις στα μεσα της παρεας γυρω απο την φωτια και να σιγοτραγουδας μαραβέγια και μαρίνα σάττι, βέβαια και το να βγεις μπροστα σε ενα πολυαξονικο φορτηγο που διασχιζει την εθνικη οδο ειναι ευκολο και μαντεψε τι απο τα δυο θα προτιμουσα 5.τελος, τελος δεν εχει η ριμα τρεχει επι δικαιων και αδίκων βρέχει, να σου πω οτι επειδη τα παραπανω ητανε προβολη δικων μου προβληματισμων και σε κοβω χωρις παρεξηγηση, για πιο urban φάση που θελεις βρε παιδι μου να αραξεις στην μπαρα του ξενοδοχειου σου, να ερθει η Anna απο Φιλανδια με αξουριστες μασχαλες και τσαντάκι με σχεδια-κιλιμι-της-γιαγιας μεν αλλα απυθμενη διαθεση για γνωριμιες, να πιασεις συζητηση αλλα να μην αναφερει τιμοκαταλογο στο τελος, να ιδρωνει για την φανελα τελος παντων, να ξεχαστεις και εσυ λιγο απο τις σκοτουρες του χειμωνα, να σε πω οτι ειναι πολυ καλη ιδεα για μοναδικο τριημερο που θα καταληξει ομαδικη βδομαδα των παθων, να μείνεις σε χόστελ με κρεβάτι σε μεγάλα δωμάτια και γκρουπ τουριστων. Το πρωι θα τους παιρνεις απο πισω φορωντας και εσυ σανδαλια με καλτσακι, μπλουζα λακοστ, κοκκαλινα καφε γυαλια ηλιου και χαρτη ανα χειρας και θα ενταχθεις πληρως στην ομαδα. Μην διαλέξεις κινεζογιαπωνέζους, προσοχή, ενδέχεται να ξεχωρίζεις σαν Κρίτωνας Αρσένης σε γκρουπ πασόκων. Θα κανεις υπομονη στο τουρ σε μουσεια, θεατρα και αλλες τετοιες θολοκουλτουριαρικες παπαριες αλλα το βραδυ θα παιρνεις το αιμα σου πισω: αντι να φαινεσαι λιγουρι σε τουριστριες, θα την πεφτεις σε λιγουρια ελληνίδες εσύ. Οι επαγγελματικές κάρτες, δικηγόρος, γιατρουδάκος, πρωτότοκος γιος εργολάβου είναι πασέ πλέον, προτείνω να συστήνεσαι ως fashion vlogger, κωμικός youtuber κλπ. Για να πιάνεις και τις ψωνάρες και τις εναλλακτικές ψωνάρες, χτύπα καλού κακού ένα τατού μανίκι που θα γράφει στα αράμαΐκά σιχαινομαι τα τατού. καλές γνωριμίες για όσους δεν έχουμε λεφτά για διακοπές, κλάιν πλησιάζει η πρώτη εβδομάδα των διακοπων του Σεπτέμβρη και εκεί οι παθιασμένες γνωριμίες είναι πολύ πιο εύκολες, γρήγορες, εγγυημένες και γεμάτες αυτοπεποίθηση και γιατί όχι, ποιός θα μας επιβάλλει το και καλά ηθικό όριο των 2 ατόμων και να μην μπουν στο παιχνίδι παραπάνω άτομα -πράσινο, ρε μ$%^%α, πράσινο, ξεκίνα ρε κα$%^η, εσένα θα περιμένουμε εδώ πέρα -της μάνας σου ο κ#΅$%ς ρε -εδώ θα το λύσετε ρε &^%%^%$, $$%^%$, &*(*&*(, ξεκινήστε μην σας %%^ 1
ksenaki Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Χαχα καλώς τον λογοτέχνη! ελπιζω μονο να μην γραφετε χαλαρωνοντας σε καποια παραλια φιλτατε διοτι ο παρολιγον εκδοτης μου στην τελευταια συναντηση αναφωνησε: τι να σε πω,ας περιμενουμε το καλοκαιρι καλυτερα, για ξεφυλλισμα στην ξαπλωστρα με ταυτοχρονα ανακατεμα καφε, κατι μπορει να λεει με ανησυχει βεβαια οτι απο τοτε περασανε αρκετα καλοκαιρια χωρις να με καλεσει το τηλεφωνο
mindtrapper Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Μισός πράσινος, λοιπόν. Αν το άλλο μισό είναι κίτρινο μπορεί να βαφτείς μπλε και όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό. Ότι θα σε πετάξουμε στην θάλασσα. Βέβαια μπλε και κίτρινο μας κάνει πράσινο και όχι ανάποδα αλλά δεν είχα ποτέ καλλιτεχνικές ανησυχίες και είναι και αργά.
ksenaki Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Μισός πράσινος, λοιπόν. Αν το άλλο μισό είναι κίτρινο μπορεί να βαφτείς μπλε και όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό. Ότι θα σε πετάξουμε στην θάλασσα. Βέβαια μπλε και κίτρινο μας κάνει πράσινο και όχι ανάποδα αλλά δεν είχα ποτέ καλλιτεχνικές ανησυχίες και είναι και αργά. δεν μπορουσες να περιμενεις 1 σεπτεμβρη τουλαχιστον;
OMpampasMouEinaiAEKtzhs Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Αφού η Αθήνα έχει την Παραλιακή ζώνη γιατί να πας αλλού; Μένουμε Αθήνα, υποστηρίζουμε Αθήνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις