lykeiarhis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Παιδιά θα γράψω την εμπειρία μου σήμερα από ένα Σκρουτζομάγαζο, που επισκέφτηκα για αγορά κινητού. Το κάνω για να δω, αν έχει συμβεί και σε κάποιον άλλον... γιατί μου φάνηκε περίεργο. Απόψε στις 7 το βράδυ ψάχνοντας στο σκρούτζ για ενα galaxy S8 plus, το βρήκα σε κατάστημα της γειτονιάς μου στα 615,80. Επειδή το είχα αποφασίσει και επειδή ήταν κοντά σκέφτηκα να περάσω να το πάρω. Σε ένα τέταρτο ήμουν εκεί, το ζήτησα από τον πωλητή, μου είπε οτι το είχε διαθέσιμο και μου είπε να περάσω από το ταμείο να πληρώσω και να παραλάβω. Στο ταμείο μου ζήτησε 633,50.... φυσικά διαμαρτυρήθηκα, γιατί ενα τέταρτο πριν το είχαν 615,80. Τους έδειξα μάλιστα και την σελίδα του σκρουτζ που από σύμπτωση δεν είχα κλείσει και είχε την τιμη αυτή. Μου ζήτησαν να περιμένω λίγο στο σαλόνι και θα το διευθετήσουν το θέμα. Μετα από 5 λεπτά αφού συνεννοηθήκαν μεταξύ τους με φώναξαν στο ταμείο. - "Ξέρετε οι τιμές στο σκρουτζ αλλάζουν κάθε 2 ώρες και πέσατε στην αλλαγή....". - "Μα πρίν ένα τέταρτο το είδα...." - "Για κάντε μια ανανέωση στη σελίδα να δείτε τι γράφει τώρα...." Όπως ήταν φυσικό το είχαν ανεβάσει στα 633,50!!!! Αμα σκεφτώ οτι το έκαναν την ώρα που ήμουν εκεί θα είμαι παράλογος;;;;; Για πείτε καμμιά γνώμη ή εμπειρία όσοι γνωρίζετε πως δουλεύει αυτό το σύστημα. Ευχαριστώ!
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 παίζει να το έκανα εκείνη την ώρα δεν νομίζω να κάνει ανανέωση το σύστημα τιμών κάθε 2 ώρες ρώτα και την ομάδα του skroutz για να είσαι και σίγουρος!
gilardino Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Καθε 2 ωρες ειναι παιδια,οποτε δε παιζει να το αλλαξαν την ωρα που πηγες
lykeiarhis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Καθε 2 ωρες ειναι παιδια,οποτε δε παιζει να το αλλαξαν την ωρα που πηγεςΕίσαι σίγουρος για αυτό που λες;Δεν θέλω να σε αμφισβητήσω φίλε...αν θέλεις μπορείς να μας πεις πως το γνωρίζεις αυτό;
gilardino Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δουλευα σε μαγαζι που ειναι στο skroutz και σε επικοινωνια που ειχα με υπευθυνο του skroutz,μ ενημερωσε οτι απο τη στιγμη που αλλαζεις τιμη στο site του καταστηματος,η αλλαγη στο skroutz εμφανιζεται μετα απο 2 ωρες.
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Είσαι σίγουρος για αυτό που λες; Δεν θέλω να σε αμφισβητήσω φίλε...αν θέλεις μπορείς να μας πεις πως το γνωρίζεις αυτό; έχει δίκαιο ο φίλος από πάνω μόλις το είδα και εγώ
lykeiarhis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Με βάση τα παραπάνω που λέτε, το κατάστημα άλλαξε την τιμή του κινητού μεταξύ 5.05' και 5.15'.... Κέντα... 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Ε έτυχε τώρα και έπεσες στην περίπτωση.. Βέβαια θα μπορούσαν να κάνουν μια μικρή υποχώρηση να αφαιρέσουν κανα 10ρικο πχ για να μείνετε όλοι ικανοποιημένοι. 1
lykeiarhis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Ε έτυχε τώρα και έπεσες στην περίπτωση.. Βέβαια θα μπορούσαν να κάνουν μια μικρή υποχώρηση να αφαιρέσουν κανα 10ρικο πχ για να μείνετε όλοι ικανοποιημένοι. Σωστός είσαι φίλε. Δεν έδειξαν τέτοια διάθεση και φυσικά δεν αγόρασα.Και αύριο μέρα είναι και κάποιος άλλος επαγγελματίας θα πάρει το 620άρι...
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Σωστός είσαι φίλε. Δεν έδειξαν τέτοια διάθεση και φυσικά δεν αγόρασα. Και αύριο μέρα είναι και κάποιος άλλος επαγγελματίας θα πάρει το 620άρι... Φίλε τσέκαρε εδώ μπας και σε ενδιαφέρει αυτή η τιμή https://www.bestprice.gr/item/2155034326/samsung-galaxy-s8.html?qid=3c0kTppI4rF_96cd1&seq=1
Fulgore Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Το πιο σωστο θα ηταν να επαιρνες τηλεφωνο και να το κραταγες.Επισης θα μπορουσες να τους ελεγες οτι αν την κατεβασουν την τιμη θα το παρεις αλλιως θα πας στο χ καταστημα.Δεν νομιζω για 15 ευρω να αφηναν πελατη.
orck Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Ρε σεις, δεν μπορω να καταλαβω τι φοβερο εχει αυτο το τηλεφωνο με τα 600+ευρω. Και τι αναγκες εχει αυτος που το περνει. ποσα πραγματα περνεις με αυτα τα χρηματα... Τα καταστηματα στο skroutz κυριολεκτικα σφαζονται, εψαχνα αυτες τις ημερες δυο προιοντα, εναν απορρροφητηρα για την κουζινα και ενα 2ds. Παρακολουθουσα τιμες και εβλεπα καθε μερα αλλαγες τιμης και ανακαταταξεις. Στον απορροφητηρα ανεβασαν τιμη και στο 2ds κατεβασαν. 1
ziaba Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Ρε σεις, δεν μπορω να καταλαβω τι φοβερο εχει αυτο το τηλεφωνο με τα 600+ευρω. Και τι αναγκες εχει αυτος που το περνει. ποσα πραγματα περνεις με αυτα τα χρηματα... Τα καταστηματα στο skroutz κυριολεκτικα σφαζονται, εψαχνα αυτες τις ημερες δυο προιοντα, εναν απορρροφητηρα για την κουζινα και ενα 2ds. Παρακολουθουσα τιμες και εβλεπα καθε μερα αλλαγες τιμης και ανακαταταξεις. Στον απορροφητηρα ανεβασαν τιμη και στο 2ds κατεβασαν. το απολυτό αξεσουάρ στην καφετέρια μέχρι να βγει το αή φώνη 8 πάντως στο σκρούτζ παίζει απ τα 615 σε αρκετά & αξιόπιστα καταστήματά
lykeiarhis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Το πιο σωστο θα ηταν να επαιρνες τηλεφωνο και να το κραταγες.....Έτσι έπρεπε να κάνω, αλλά επειδή ήταν κοντά στο σπίτι δεν το σκέφτηκα καν... ....Επισης θα μπορουσες να τους ελεγες οτι αν την κατεβασουν την τιμη θα το παρεις αλλιως θα πας στο χ καταστημα.Δεν νομιζω για 15 ευρω να αφηναν πελατη.Όταν μου είπαν να περιμένω λίγο και θα το διευθετήσουν το θέμα, πίστευα ότι θα μου έκαναν κάποια πρόταση.Προφανώς σκέφτηκαν οτι αφού είχα πάει ως εκεί θα αγόραζα, έστω και παραπάνω...Αν δεν τους ένοιαζε αυτούς η πώληση, γιατί να νοιάξει εμένα...το βρίσκω και αλλού. Ρε σεις, δεν μπορω να καταλαβω τι φοβερο εχει αυτο το τηλεφωνο με τα 600+ευρω. Και τι αναγκες εχει αυτος που το περνει. ποσα πραγματα περνεις με αυτα τα χρηματα... Προσωπικά αλλάζω το κινητό κάθε ενάμιση χρόνο, πουλώντας το παλιό, όσο είναι στην εγγύηση. Δεν είναι μόνο η ανάγκη, αλλά και το βίτσιο, που λίγο-πολύ όσοι ήμαστε εδώ μέσα έχουμε το απολυτό αξεσουάρ στην καφετέρια μέχρι να βγει το αή φώνη 8.... Δεν συχνάζω σε καφετέριες ρε συ, ούτε είμαι fan του iphone...lolΕδώ και 5 χρόνια προτιμώ τα 6ίντσα κινητά μιας και είναι εργαλεία. Κάνω όλες μου τις δουλειές απο αυτά. Εχω καταργήσει tablet και laptop.
ziaba Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Έτσι έπρεπε να κάνω, αλλά επειδή ήταν κοντά στο σπίτι δεν το σκέφτηκα καν... Όταν μου είπαν να περιμένω λίγο και θα το διευθετήσουν το θέμα, πίστευα ότι θα μου έκαναν κάποια πρόταση. Προφανώς σκέφτηκαν οτι αφού είχα πάει ως εκεί θα αγόραζα, έστω και παραπάνω...Αν δεν τους ένοιαζε αυτούς η πώληση, γιατί να νοιάξει εμένα...το βρίσκω και αλλού. Προσωπικά αλλάζω το κινητό κάθε ενάμιση χρόνο, πουλώντας το παλιό, όσο είναι στην εγγύηση. Δεν είναι μόνο η ανάγκη, αλλά και το βίτσιο, που λίγο-πολύ όσοι ήμαστε εδώ μέσα έχουμε Δεν συχνάζω σε καφετέριες ρε συ, ούτε είμαι fan του iphone...lol Εδώ και 5 χρόνια προτιμώ τα 6ίντσα κινητά μιας και είναι εργαλεία. Κάνω όλες μου τις δουλειές απο αυτά. Εχω καταργήσει tablet και laptop. δηλ πριν 5 χρονιά ποιο 6 ίντσο είχες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα