stelios18120 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Εγω αν ημουν στην θεση του εμπορα θα σου εκοβα ενα 10ρικο ωατε να το επαιρνες απο εμενα. Δηλαδη αμα "εχανε" απο το κερδος του ενα μικρο ποσο τι θα γινοταν; τωρα ας το κρατησει κ ας χασει ενα πελατη.
lykeiarhis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 δηλ πριν 5 χρονιά ποιο 6 ίντσο είχες?Το πρώτο που είχα ηταν ενα Asus που είχα πάρει απο Κίνα, ακολούθησε το Lenovo vibe Z και το τελευταίο είναι το Huawei mate 8 Εγω αν ημουν στην θεση του εμπορα θα σου εκοβα ενα 10ρικο ωατε να το επαιρνες απο εμενα. Δηλαδη αμα "εχανε" απο το κερδος του ενα μικρο ποσο τι θα γινοταν; τωρα ας το κρατησει κ ας χασει ενα πελατη. Μάλλον πόνταρε ότι θα το έπαιρνα έτσι κι αλλιώς, αφού είχα φτάσει ως εκεί.
ziaba Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 το πρώτο 6ίντσο asus κυκλοφόρησε πριν 3 χρονιά και 10 μήνες ... γενικά πριν 5 χρονιά δεν υπήρχαν 6ίντσα να ξέρουμε και τι λέμε
lykeiarhis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 το πρώτο 6ίντσο asus κυκλοφόρησε πριν 3 χρονιά και 10 μήνες ... γενικά πριν 5 χρονιά δεν υπήρχαν 6ίντσα να ξέρουμε και τι λέμεΊσως να έχεις δίκιο. Να μην θυμάμαι καλά και να ειναι λιγότερα...Ου γαρ έρχεται μόνο...το γήρας Η αλήθεια είναι ότι το mate 8 είναι οτι καλύτερο είχα σε smartphone και με καλύπτει απόλυτα. Αυτό που με εξιτάρει στο S8 plus είναι η 6.2 οθόνη και το super amoled.
ziaba Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Ίσως να έχεις δίκιο. Να μην θυμάμαι καλά και να ειναι λιγότερα... Ου γαρ έρχεται μόνο...το γήρας Η αλήθεια είναι ότι το mate 8 είναι οτι καλύτερο είχα σε smartphone και με καλύπτει απόλυτα. Αυτό που με εξιτάρει στο S8 plus είναι η 6.2 οθόνη και το super amoled. δεν το συνεχίζω άλλο γιατί θα γίνω πολύ κακός 1
stelios18120 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 δεν το συνεχίζω άλλο γιατί θα γίνω πολύ κακός Αστο καλυτερα.. Δεν υπαρχει λυση... 2
lykeiarhis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 δεν το συνεχίζω άλλο γιατί θα γίνω πολύ κακός Αστο καλυτερα.. Δεν υπαρχει λυση... Θα έλεγα καλύτερο είναι να μιλήσετε, απο το να αφήνετε υπονοούμενα.Εγώ είμαι διατεθειμένος να ακούσω τις απόψεις σας. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα εχτές και δεν έκατσε, το ξανασκέφτομαι. Παρακαλώ πείτε, σίγουρα θα βοηθήσει
lykeiarhis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Τι ανάγκες έχεις από το κινητό;Όπως έγραψα και παραπάνω, όλες τις δουλειές μου τις κάνω απο το κινητό, αφού δεν έχω ούτε tablet, ούτε laptop.Γι'αυτό εστιάζω στη μεγάλη οθόνη. Εκτός από τα κλασσικά ( browsing, facebook, mails, φωτογραφίες ) σκανάρισμα εγγράφων, αποστολή, εκτύπωση, e-banking, πληρωμές, ανεπαφες συναλλαγές και ενα σωρό άλλα. Φορητό πολυεργαλείο.
~mxls~ Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Εμένα μου προκαλεί εντύπωση που δεν στο άφησε στην τιμή που ήταν. 2
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Παντως δεν μπορεις να τους πεις και τιποτα.Απο την στιγμη που δεν το ειχες παραγγειλει...ακομα και εκεινη την στιγμη να αλλαξαν την τιμη.αφου δεν ειναι σε ραφι με ενδεικτικη τιμη και καθε λιγο και λιγακι αλλαζει εστω κ λιγα λεπτα του ευρο...Το θεμα ειναι αν θα το καναν αν ειχε γινει μειωση της τιμης!
κουξκουκ Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Αφού δεν σου έκατσε εγώ θα σου πρότεινα να περιμένεις το mate 9 ???? Παιδιά γούστα είναι αυτά με τα μεγάλα κινητά εγώ πάω συνέχεια σε τουμπανιαρικα 5ιντσα
arcadian61 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Αφού δεν σου έκατσε εγώ θα σου πρότεινα να περιμένεις το mate 9 ???? Παιδιά γούστα είναι αυτά με τα μεγάλα κινητά εγώ πάω συνέχεια σε τουμπανιαρικα 5ιντσα Εννοείς μάλλον το mate 10, γιατί από οτι ξέρω το 9 κυκλοφορεί αρκετό καιρό.Τα 6ίντσα τα έχω βολευτεί και η τάση ειναι γενικά για μεγαλύτερες οθόνες και μικρότερα bezels.
lykeiarhis Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Το mate 9 υπάρχει στην αγορά στα 490 ευρώ. Το mate 10 αναμένεται προς το τέλος του χρόνου.
κουξκουκ Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Εννοείς μάλλον το mate 10, γιατί από οτι ξέρω το 9 κυκλοφορεί αρκετό καιρό. Τα 6ίντσα τα έχω βολευτεί και η τάση ειναι γενικά για μεγαλύτερες οθόνες και μικρότερα bezels. έχεις δίκαιο αυτό εννοούσα ε ναι άλλο τάση και άλλο το τι θέλει ο καθένας για αυτό είπα για εμένα και τα 5ιντσα υ.γ τα ερωτηματικά ήταν φατσούλα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα