christos_75 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Και εγω συμφωνω με αυτην την πολιτικη του ebay. Κανονικα τα λεφτα ειναι on hold στον λογαριασμο του παντως και θα περαστουν σαν available 21 μερες απο τοτε που εκανες την πληρωμη.
Blacktan Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Εαν δεν στο εχει στειλει ακομη ζητα ακυρωση αμεσα. Εαν δεν ανταποκριθει μιλα με ebay. Εαν στο στειλει tracked μολις παραλαβεις μπορει να μιλησει με ebay και να του κανουν manually release of funds on hold for an already received item. Υπαρχουν παμπολοι τροποι να εξελιχθει η ιστορια. Εγω στην θεση σου δεν θα καθομουν να συζηταω στο ινσομνια παραπανω. Παρε την κατασταση στα χερια σου και ληξτο (εχεις την δυνατοτητα)
web_assasin Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Παιδες γνωριζω τις κινησεις,δεν ανοιξα για αυτο το θεμα. Πιο πολυ απο την αγανακτηση μου το ανοιξα,για να συζητησω λιγο αυτη την π@π@ρι@. Ευχαριστω παντως για τις συμβουλες και εκτιμω το οτι δεν ειπωθηκαν εξυπναδες. Ο φιλος μου εστειλε το πρωι οτι θα το στειλει σημερα. Ο θεος να μας βοηθησει. ΚΑτι offtopic,ειχε ανεβει μια προσφορα για μια εταιρια τυπου aramex,με δωρεαν εγγραφη για λιγες ημερες. Θυμαται κανεις ποια εταιρια ηταν ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα