Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πραγματικά θέλω την άποψη σας, για να δώ αν είμαι γώ ο...περίεργος.

Παραγγέλνω απο το εν λόγω κατάστημα, μια συσκευή κινητης IP68 προς 270ε. (δεν το πήρα απο κίνα, γιατί δε με συνέφερε, μιας και παίρνω τιμολόγιο).

Πραγματικα το παρήγγειλα απογευμα Τετάρτης και Πέμπτη το είχα στα χέρια μου. Κανένα παράπονο, τάχιστοι.

Και τώρα ξεκινά το πανηγύρι. Βάζω να το φορτίσω. Με έκπληξη διαπίστωσα, πως (προφανως ελέω λαθους) τα βύσματα τόσο του φορτιστή όσο και των ακουστικών, δεν ειναι λίγο μακρύτερα, ως είθισται σε IP68 συσκευές (λόγω πάχους περιβλήματος). Με αποτέλεσμα να μη κουμπώνουν.

Παίρνω τηλ στην εταιρεία και η τηλεφωνήτρια ανάθεμα αν κατάλαβε τι εννοούσα. Ας το δεχτώ γιατι τηλεφωνήτρια ειναι η κοπέλα και οχι "τεχνικός".

Τους στέλνω μειλ και της λεω, πως εφόσον μου αποστείλουν σωστού μήκους καλώδια και ακουστικά, ειμαι εντάξει.

Και αυτή μου λεει πως πρεπει να ξανασυσκευάσω το προιον, να το αποστείλω με δικα μου μεταφορικά και ΕΦΟΣΟΝ διαπιστώσουν τα λεγόμενα μου, θα μου στέιλουν καινουργια σφραγισμένη συσκευή και θα μου δώσουν πισω τα μεταφορικά.

Αποστέλλω λοιπον τη συσκευή με χρεωση δικη μου. Βλέπω πως έφτασε χθές στις 10 το πρωι. Καμμια ενημέρωση.

Παιρνω σημερα τηλέφωνο και μου λενε οτι την παρέλαβαν σημερα. Τους λεω τη παραλαβατε χτες. Εεε μου λεει εννούσα οι τεχνικοι μας.

Ερωτώ ποτε θα δούν (τι να δουν δηλ, τα κοντά καλώδια ;) το δέμα και μου το αφήνει μετέωρο.

Εν ολίγοις...αντί να μου στειλουν 2 γαμωκαλώδια έχω πληρώσει 270ε και είμαι ανάμεσα σε αργία και περίοδο διακοπών του 90% της χώρας...

Και για 2 καλώδια δηλαδή, θα στείλουν σφραγισμένη συσκευή...αδιανόητο μου φαίνεται, έως ανόητο.

Υ.Γ. ξέρω θα πει κάποιος, "γιατι δεν αγόρασες ρε λαλάκα 2 καλώδια" (και ίσως να χει δίκιο).

Δημοσ.

Βασικά αν ήταν κάπου κοντά το μαγαζί έπρεπε να πας ο ίδιος είναι λογικό ότι πρέπει να τσεκαριστει τι έγινε και γιατί η συσκευή ήρθε με λάθος περιεχόμενο. Και όχι δεν έπρεπε να πάρεις 2 γ μ καλώδια αφού τα χεις πληρώσει ηδη

Δημοσ.

Πολύ περίεργο για 2 καλώδια να ζητήσουν να το γυρίσεις πίσω ολόκληρο και να σου δώσουν αντικατάσταση.
Μήπως είναι θέμα συνεννόησης και δεν κατάλαβαν καλά το πρόβλημα σου?

Δημοσ.

Βασικά αν ήταν κάπου κοντά το μαγαζί έπρεπε να πας ο ίδιος είναι λογικό ότι πρέπει να τσεκαριστει τι έγινε και γιατί η συσκευή ήρθε με λάθος περιεχόμενο. Και όχι δεν έπρεπε να πάρεις 2 γ μ καλώδια αφού τα χεις πληρώσει ηδη

Mα το λογικότερο δε θα ταν να στειλω να δούνε τα καλώδια; blackview γραφουν πάνω. Ποιός ο λόγος να πάει ολο το κουτι εκεί; δηλ υπήρχε περίπτωση να μπαινει κάποιος σε διαδικασία απάτης για να παρει 2 καλώδια;

Προσπαθώ να καταλάβω το σκεπτικό τους...

Πολύ περίεργο για 2 καλώδια να ζητήσουν να το γυρίσεις πίσω ολόκληρο και να σου δώσουν αντικατάσταση.

Μήπως είναι θέμα συνεννόησης και δεν κατάλαβαν καλά το πρόβλημα σου?

Και τηλεφωνικά το εξήγησα (που δε το κατάλαβαν) αλλά και γραπτώς...οπότε...Και το τόνισα "η συσκευη λειτουργεί κανονικά, θελω μονο 2 καλώδια" και μου παν οτι δε γινεται αυτο πρεπει να το ελεγξει ο τεχνικος!

Ιδωμεν, λογικά απο Δευτέρα. Και να δεις πως θα πήξουν μολις δουν οτι θα πληρώσουν 14ε της κούριερ που πλήρωσα! (διοτι αυτοι εχουν συμφωνια με speedex και τους χρεώνει 4ε!)

Δημοσ.

Δεν γραφεις για ποια συσκευη μιλαμε συγκεκριμενα γιατι πρωτη φορα διαβαζω τα μεσα καλωδια να μην κανουν στην συσκευη.

Πιο πιθανο θα ηταν εγω να αλλαζα την ιδια την συσκευη παρα τα καλωδια στα οποια οι συνδεσεις jack κα micro usb-usb type c ειναι κοινες.

Α και οσον αφορα αυτο που λες περι βυσματων σε αδιαβροχες συσκευες δεν νομιζω οτι ισχυει αλλιως δεν θα κουμπωναν πληρως με αλλα καλωδια αλλα θα ηθελαν ειδικα/ξεχωριστα πραγμα που δεν παιζει.

Δημοσ.

Α και οσον αφορα αυτο που λες περι βυσματων σε αδιαβροχες συσκευες δεν νομιζω οτι ισχυει αλλιως δεν θα κουμπωναν πληρως με αλλα καλωδια αλλα θα ηθελαν ειδικα/ξεχωριστα πραγμα που δεν παιζει.

Καλό ειναι να μη προτρέχεις. Κάποιες IP68 συσκευές δε φορτίζουν με τα κοινά βύσματα (λόγω μήκους).

Κατα τ'αλλα, έχεις δικιο, δεν ανέφερα πως ειναι το Blackview BV8000pro.

Μέσα στο κουτι ειχε μεν αντάπτορα micro usb σε usb-c με τον οποιο μπορουσα να φορτίσω τη συσκευή μου, παρόλα αυτα τα καλώδια είχαν το "κοντό" βύσμα.

Ορίστε μια φώτο για να καταλάβεις. (το μήκος του αντάπτορα ειναι το προβλεπόμενο, κι οπως βλεπεις το μήκος του καλωδιου φόρτισης, όχι)

post-194470-0-28020500-1502582841_thumb.jpg

(άλλωστε και στο φορουμ τους, κράζουν αρκετοί πως δε μπορουν να βρουν έξτρα καλώδια με μακρύ βύσμα)

Υ.Γ. καποιος που χε ιδιο θεμα, τρίμμαρε το καλώδιο φόρτισης 2μμ για να μπορέσει να μπεί. Αλλα γιατι να μπω σε τέτοια διαδικασία;

Ή να περιμένω ανταλλακτικο απο αλιεξπρες ένα μήνα;

Δημοσ.

Α τωρα μαλιστα λαθος μου τοτε. Ναι εγω μιλουσα απο εμπειρια σε galaxy και iphone γιαυτο μου εκανε εντυπωση και μαλλον και στο καταστημα θα εκανε εντυπωση.

Δημοσ.

Μείνετε stand by, θα ακουλουθήσει επικό πόστ τις επόμενες μέρες.

Μάλιστα, δε θα τους ενοχλήσω καθόλου, (αν και μου "ξέφυγε" ένα email) να δώ πότε θα με πάρουν τηλέφωνο και τι δικαιολογία θα βρούν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...