Par1s* Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Έχει κάποιος ψεύτικο παράθυρο με φωτισμό να πει γνώμη; Θέλω να φτιάξω ένα γιατί το σπίτι μου είναι αρκετά σκοτεινό και νομίζω πως θα φανεί αρκετά όμορφο. Τι λάμπες θα έφερναν πιο κοντά σε φως της ημέρας και να είναι λίγο δυνατές. Σκέφτομαι να βάλω και 2 κουρτίνες δεξιά αριστερά ψιλοδιάφανες και μισάνοιχτες για να μοιάζει λίγο πραγματικό. Δεν είναι τόσο για τον φωτισμό, περισσότερο για την αίσθηση το θέλω. Οποιαδήποτε συμβουλή ευπρόσδεκτη. Αυτό είναι ψεύτικο 1
bill999r Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Για να έχεις ότι πιο κοντινό σε φως ημέρας θα πας σε λάμπες Led σε ψυχρό φως στα 6000Κ. Έπειτα πρέπει να επιλέξεις ένα λευκό plexiglass ή τζάμι σε αμμοβολη ώστε να έχεις διάχυση του φωτός. Τέλος πρέπει να δεις κ το κουφωμα του παραθύρου. Το κουφωμα έχει κάποιο κόστος ανάλογα τι θα επιλέξεις. Επιπλέον για να φαίνεται ομοιομορφο το αποτέλεσμα θα πρέπει να γίνει μια εποχή στον τοίχο ώστε να κουμπώσει το κουφωμα. Αυτό που έχω δει κ πραγματικά ήταν πολύ όμορφο ήταν δημιουργία μιας εποχής στον τοίχο, εγκατάσταση λαμπτήρων και από πάνω επένδυση με βιτρο. Κάτι άλλο εξίσου όμορφο είναι η επένδυση να γίνει με υαλοτουβλο ώστε να γλυτωσεις το κουφωμα. Ελπίζω να βοήθησα 1
madnifestah Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) εγώ θα το έκανα με : 4 κορνίζες 50χ70 4 ριζόχαρτα 50χ70 7 μέτρα περίπου ταινία Led 5000κ - 5500k και απλά κρέμασμα στον τοίχο.. Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2017 από madnifestah
fakiris31 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 6000κ πάνε προς το μπλε και δεν έχουνε σχέση με φυσικό φωτισμό. Σε 4000κ Ίσως να μοιάζει με φυσικό φωτισμό και ίσως λίγο ποιο κατω
bill999r Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Σωστά από 4500k και πάνω. Κ εγώ πιστεύω ότι γύρω στα 4000 είναι το ιδανικό αλλά κ πάλι είναι θέμα γούστου. Πάντως για φως ημέρας προτείνουν 6000Κ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα