Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω 1000 ευρώ και θέλω να τα επενδύσω στο Bitcoin

• Βασικά τι στοιχεία χρειάζεται για να ανοίξεις Wallet/Account
  • Ποιο είναι το επίσημο site του Bitcoin? τι πρέπει να προσέξω?
  • Χρειάζεται να ανοίξω εταιρεία? αν για παράδειγμα το bc ανεβεί απότομα και έχω κέρδος 1000 (δηλαδή σύνολο 2000) και εισπράξω τα 2000, πως τα δικαιολογώ
  • Πότε είναι καλύτερα να αγοράσεις bc και πότε να πουλήσεις? μερικοί λένε "buy low sell high" αλλά διάβασα ότι το "buy high sell higher" είναι καλύτερο
Δημοσ.

Υπάρχει θέμα σχετικό με το Bitcoin στην ενότητα αυτη. Διάβασε πρώτα εκεί και μετά θέσε όποια από τα ερωτηματα σου δεν απαντήθηκαν

Δημοσ.

Έχω 1000 ευρώ και θέλω να τα επενδύσω στο Bitcoin

• Βασικά τι στοιχεία χρειάζεται για να ανοίξεις Wallet/Account
  • Ποιο είναι το επίσημο site του Bitcoin? τι πρέπει να προσέξω?
  • Χρειάζεται να ανοίξω εταιρεία? αν για παράδειγμα το bc ανεβεί απότομα και έχω κέρδος 1000 (δηλαδή σύνολο 2000) και εισπράξω τα 2000, πως τα δικαιολογώ
  • Πότε είναι καλύτερα να αγοράσεις bc και πότε να πουλήσεις? μερικοί λένε "buy low sell high" αλλά διάβασα ότι το "buy high sell higher" είναι καλύτερο

για το κέρδος υπάρχει ήδη μεγάλη κουβέντα στο bitcointalk που κάνεις δεν ξέρει πως να τα δηλώσει κάποιος σην εφορία

Για να αγοράσεις απλά πας σε κάποιο ανταλλακτήριο και κάνεις μεταφορά μέσω τραπέζης sepa τα χρήματα που θέλεις εκεί και κάνεις την αγορά σου.

Το bitcoin είναι αποκεντρωμένο δλδ δεν υπάρχει κάποιος που το έχει βγάλει και το διαχειρίζεται άρα δεν υπάρχει και επίσημο site.

Μόνο ανταλλακτήρια

Μερικά αξιόπιστα ανταλλακτήρια είναι το kraken, bitstamp και coinbase

kraken.com

bitstamp.net

coinbase.com

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...