vairass Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Εμένα πάντως δεν λέει πουθενά ότι είναι beta. Και εμένα τα ίδια γράφει, δεν είναι beta... Άρα;;;; Τι παίζει;
papahlamidas Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Και εμένα τα ίδια γράφει, δεν είναι beta... Άρα;;;; Τι παίζει; Τίποτα. Όλα είναι κομπλε. Περιμένουμε απλά πότε θα ανακοινώσει το update για το 9.
vairass Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Τίποτα. Όλα είναι κομπλε. Περιμένουμε απλά πότε θα ανακοινώσει το update για το 9. Αντε να δούμε.. Κ εγώ αυτό περιμένω με τις νέες δυνατότητες.
saruman123 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Εμένα πάντως δεν λέει πουθενά ότι είναι beta.Το ίδιο βλέπω και γω...Τη να σου πω.... Εγώ αυτά που σου είπα τα διαβάσα σε διάφορα site όπως και στις κοινότητας.
spartan29gr Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Εμένα πάντως δεν λέει πουθενά ότι είναι beta. Η επισημη είναι μου ηρθε και εμενα σημερα.Τωρα περιμενουμε και την νεα εκδοση του MIUI 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα