Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Super Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Πρηζεις την πυροσβεστική μέχρι να έρθουν. Τίποτα άλλο. Πες τους πως διαφορετικά θα προσπαθήσεις να σκαρφαλώσεις μόνη σου (και φρόντισε να είσαι πειστική). 1
scullyist Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δεν είναι αστειότητα αλλά γελοιότητα για να χτίζουν περισσότερα κτίρια.το ένα πάνω στο άλλο. Το οποίο δεν σε άφηνε να κοιμηθείς τις νύχτες φαντάζομαι, πριν προκύψει το θέμα με το ζωντανό. Μπιπ, η αστειότητα είναι ότι αγγίζεις ένα θέμα ΑΣΧΕΤΟ προσπαθώντας -έστω και μη συνειδητοποιημένα- να μεταθέσεις κάπου το blame από το ζόρι που σου έχει προκύψει. Οπότε άσε τις κατηγόριες-enlightenment στους εργολάβους κατά μέρος και δες τι θα κάνεις επί της ουσίας.. 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Super Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Η αλήθεια είναι πως αν το πάθαινα εγώ, μόνο εδώ δεν θα έγραφα άλλα τέτοια ώρα τέτοια λόγια... 1
panos2171 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Πυροσβεστική που ακριβώς καλείς; Για δοκίμασε στον 2ο Π.Σ, θυμάμαι βάζαν κάτι φωτογραφίες από 1-2 διασώσεις ζώων. Αν και δε νομίζω ότι καλύπτουν εκείνη την περιοχή δοκίμασε μήπως το μεταβιβάσουν, https://www.facebook.com/pg/2psthess/about/?ref=page_internal
vairass Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Πυροσβεστική που ακριβώς καλείς; Για δοκίμασε στον 2ο Π.Σ, θυμάμαι βάζαν κάτι φωτογραφίες από 1-2 διασώσεις ζώων. Αν και δε νομίζω ότι καλύπτουν εκείνη την περιοχή δοκίμασε μήπως το μεταβιβάσουν, https://www.facebook.com/pg/2psthess/about/?ref=page_internal Στις Μοναστηριου τρεχουν παντου το θεμα ειναι να παρει τηλεφωνο
ksenaki Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δεν γνωρίζουν καν οι συγκεκριμένοι ότι έχασα εγώ γατί.δεν ξέρουν καν Ποιος χτυπούσε την πόρτα.μπορει να είναι και κωφοί. Εγώ υποθέτω ότι είναι φιλοξενούμενοι Γιατί δεν τους έχω ξαναδεί και ο.ιδιοκτητης λείπει.επισης αν πάρω σκάλα και μπω στο μπαλκόνι τους μάλλον θα μου κάνουν μήνυση.οπως και αν ψοφήσει εκεί μέσα. Δεν μπορώ να πηδήξω Μονή. Δεν είναι κολλητά τα μπαλκόνια. κανένας σεβασμός στα εργασιακά προβλήματα του κόσμου να έχεις κάνει μια επιτυχημένη διάρρηξη σε διαμέρισμα με μπόλικη λεία και να σε ενοχλεί ο γείτονας που θέλει να περάσει στο δίπλα μπαλκόνι για το γατάκι του δεν εχω διαβασει ολο το νημα το ομολογω αλλα ΑΝ ΑΚΟΜΑ δεν εχεις ζητησει απο τον διαχειριστη να επικοινωνησει με τους ιδιοκτητες του ενδιαμεσου και του διαμερισματος-παγιδα ή αν ακόμα δεν εχεις καλεσει γερανο, διοτι καλες οι κοινωνικες παροχες αλλα η αγαπη σε αντιθεση με οτι πιστευεται για εγκεφαλο,στομαχι, καρδια, περναει πρωτιστως απο την τσεπη τοτε επικοινωνησε με αυτους https://www.youtube.com/watch?v=22jz7Ccvzzw αν καταλαβα καλα εισαι σαλονίκη, αλλά τον κόβω αυτον το (λατρεμενο) καραφλα, να παιρνει το πρωτο αεροπλανο, να μπουκαρει στην πολυκατοικια, να γαμαει οποια πορτα ή ανθρωπο βρει για να φτασει στο γατακι
Gtr34 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Απορώ πως δεν της έχετε προτείνει να κατεβεί με σχοινί από την ταράτσα. Σοβαρευτείτε μερικοί. 4
opera Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 θεσσαλονικη δεν καιγεται τιποτα...αυτη την στιγμη περασα απο Αγιου Δημητριου και οι πυροσβεστες αραζαν ταβλακι και καφε, αν ειχα δουλεια οκ φυσικα ποιος το χεζει το γατακι αλλα αφου δεν εχουν δουλεια ας πανε 20 λεπτα δεν χαθηκε ο κοσμος. Ανέβασε φωτό με το ταβλάκι αν έχεις τα @ρχίδια,διαφορετικά μάσα καλύτερα παρά να γράφεις @ρχιδιές. 1
vairass Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Ανέβασε φωτό με το ταβλάκι αν έχεις τα @ρχίδια,διαφορετικά μάσα καλύτερα παρά να γράφεις @ρχιδιές. Γιατί να ανεβάσω φώτο; καλά κάνουν αφού δεν έχουν δουλειά κ εσύ όταν δεν έχεις δουλειά κάτι ανάλογο θα κάνεις. Μάσα καλύτερα εσύ κάτι 1
Sheogorath Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Τι παπαριες γράφετε μερικοί; Να το παίξει επικίνδυνες αποστολές με σχοινια και κασκαντέρ. Καλύτερα να πεθάνει το γατί παρά να σκοτωθεί η ίδια στην τελική. Σοβαρευτείτε. Νερομπομπες για να έχει να πίνει, και με σκάλα από κάτω. Την πυροσβεστική αφήστε την, τρέχει για σημαντικότερα πράγματα. Αν πιάσει φωτιά κάπου όσο σώζει το γατί, και καεί άνθρωπος γιατί το όχημα ήταν μακρια, ποιος θα φταίει; Αυτό με τον εκβιασμό για να έρθει, μπράβο, πολύ ώριμο. Να γίνει η δουλειά μας και οι άλλοι ας κουρεύονται. Φέρτε και τραμπούκους να γρεμίσουν την μισή πολυκατοικία για να σώσουν το γατί, όπως πρότειναν δυο τρεις. Κανένας σεβασμός στους υπόλοιπους. Σκάλα από το κάτω μπαλκόνι ή φορτωτική. Τα αλλά είτε είναι παράνομα, είτε δεν αξίζει τον κίνδυνο. Και εγώ έχω γατιά και σκύλους αλλά από μπαλκόνι σε μπαλκόνι δεν θα πηδούσα για ένα γατί. Δεν είμαι αυτοκτονικός. Edit για τα ορθογραφικά και τα αλλά ωραία του Τ9 που αλλάζει ότι γουστάρει. Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2017 από Sheogorath 8
McNerd Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Χαλαρωστε λιγο μην κλειδωθει πριν μαθουμε αν σωθηκε το γατι
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Super Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Τι παπαριες γράφετε μερικοί; Να το παίξει επικίνδυνες αποστολές με σχοινια και κασκαντέρ. Καλύτερα να πεθάνει το γατί παρά να σκοτωθεί η ίδια στην τελική. Σοβαρευτείτε. Νερομπομπες για να έχει να πίνει, και με σκάλα από κάτω. Την πυροσβεστική αφήστε την, τρέχει για σημαντικότερα πράγματα. Αν πιάσει φωτιά κάπου όσο σώζει το γατί, και καεί άνθρωπος γιατί το όχημα ήταν μακρια, ποιος θα φταίει; Αυτό με τον εκβιασμό για να έρθει, μπράβο, πολύ ώριμο. Να γίνει η δουλειά μας και οι άλλοι ας κουρεύονται. Φέρτε και τραμπούκους να γρεμίσουν την μισή πολυκατοικία για να σώσουν το γατί, όπως πρότειναν δυο τρεις. Κανένας σεβασμός στους υπόλοιπους. Σκάλα από το κάτω μπαλκόνι ή φορτωτική. Τα αλλά είτε είναι παράνομα, είτε δεν αξίζει τον κίνδυνο. Και εγώ έχω γατιά και σκύλους αλλά από μπαλκόνι σε μπαλκόνι δεν θα πηδούσαν για ένα γατί. Δεν είμαι αυτοκτονικός. Ο κάθε πολίτης αγαπητέ μπορεί να ζητήσει βοήθεια από την πυροσβεστική ακόμη και για ένα γατί. Η πυροσβεστική θα κρίνει πότε πρέπει να έρθει αλλά οφείλει να έρθει. Σε λίγο θα κατηγορήσετε και το γατί γιατί τόλμησε να πηδήξει σε άλλο μπαλκόνι! Προφανώς και δεν πρέπει η ίδια να δοκιμάσει να σκαρφαλώσει, αλλά οφείλει να πρήξει τα @@ της πυροσβεστικής μέχρι να έρθουν. Απλό δεν είναι; Έχετε την αντίδραση στο αίμα σας γιατί είναι τρεντυ... 5
The_Judas Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Στην φωτογραφία βλέπω ότι έχεις δύο εμπόδια. Ενα τζάμι και μετά μια ξύλινη κατασκευή. Οπότε φαγητό και νερό πρέπει να το ρίξεις από το ισόγειο. Τύλιξε το κάπως και ρίχτο το στο μπαλκόνι. Η πιο εύκολη πρόσβαση γίνεται από τον 1ο όροφο. Βλέπω ότι και το παντζούρι τους είναι ανοιχτό και ίσως να είναι μέσα. Προσπάθησε σήμερα πάλι μήπως και σου ανοίξουν ή πάρε τους τηλέφωνο πριν για την τους ειδοποιήσεις. Φαντάζομαι θα καταλάβουν ότι δεν λες ψέματα αφού θα ακούνε και αυτοί το γατί. Σήμερα θα έχεις περισσότερες ελπίδες γιατί κάποιοι μπορεί να δουλεύουν και να γύρισαν από διακοπές. Η πυροσβεστική έχει προτεραιότητες. Μιλάμε για μια περίοδο υψηλής επικινδυνότητας, καθώς και περίοδο διακοπών. Ούτε γιατρό μπορείς να βρεις περίοδο 15-Αυγουστου, πόσο μάλλον προσωπικό πυροσβεστικό όχημα του δημοσίου να σε εξυπηρετήσει. 1
Sheogorath Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Ο κάθε πολίτης αγαπητέ μπορεί να ζητήσει βοήθεια από την πυροσβεστική ακόμη και για ένα γατί. Η πυροσβεστική θα κρίνει πότε πρέπει να έρθει αλλά οφείλει να έρθει. Σε λίγο θα κατηγορήσετε και το γατί γιατί τόλμησε να πηδήξει σε άλλο μπαλκόνι! Προφανώς και δεν πρέπει η ίδια να δοκιμάσει να σκαρφαλώσει, αλλά οφείλει να πρήξει τα @@ της πυροσβεστικής μέχρι να έρθουν. Απλό δεν είναι; Έχετε την αντίδραση στο αίμα σας γιατί είναι τρεντυ... Αγαπητέ, όταν λες στην πυροσβεστική "ελάτε αλλιώς θα δοκιμασω εγώ" δεν τους αφήνεις επιλογή με βάση την κρίση τους. Την δοκιμή δεν την κατακρίνω, κάθε άλλο. Τον εκβιασμό όμως, επέτρεψε μου ναι. Και όχι, η αντίδραση δεν είναι τρεντυ. Το να το παίζεις φιλόζωος και "τα μαμω όλα για να σώσω ένα ζωάκι" είναι. Την καλημέρα μου. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις