YourTrueLegend Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Με την αποχη θα πιασει τον γατο και θα τον φερει στην ακρη του μπαλκονιου που εχει προσβαση με την σκαλα/σανιδα, δεν θα περιμενει να μπει μονος του ο γατος. Αυτο ειναι το νοημα της αποχης: την χρησιμοποιουμε για να πιανουμε εμεις πραγματα, οχι για να μπαινουν μονα τους. Οι sherlock holmes απο τα lidl δεν γνωριζουν την χρηση της αποχης.. Τελος, ο sherlock holmes απο τα lidl ξεχασε για πολλοστη φορα να εξηγησει αυτο: Βασικα οι sherlock holmes απο τα lidl νομιζουν οτι με αποχη πιανεις αιλουροειδη κι επιμενουν κιολας. Συνεχισε και παρακληση: Ασε σβηστο το air condition, εχει πλακα
haHa Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Βασικα οι sherlock holmes απο τα lidl νομιζουν οτι με αποχη πιανεις αιλουροειδη κι επιμενουν κιολας. Συνεχισε και παρακληση: Ασε σβηστο το air condition, εχει πλακα O sherlock holmes απο τα lidl που νομιζε οτι την αποχη την χρησιμοποιουμε για να μπαινει μεσα οικιοθελως οτι θελουμε να πιασουμε, δεν γνωριζει οτι ακομα και οι φιλοζωικες κλπ χρησιμοποιουν συχνα αποχες για να πιανουν γατες. Τελος, ξεχασε για πολλοστη φορα να εξηγησει αυτο: Από χτες το βράδυ έφυγε το γατί μου και εγκλωβίστηκε σε μπαλκόνι στην παραδίπλα οικοδομή. Δεν έχω ιδέα πώς πήδηξε μιας και είναι αρκετά μακρυά τα μπαλκόνια μας. ο γάτος είναι στο κόκκινο σημείο εγώ στο μπλε. 2ος οροφος.Δηλαδή μας χωρίζει ένα κενό κι ένα μπαλκόνι.το θέμα είναι ότι άνετα μπορεί να πηδήξει αυτός επειδή έχει ένα λεπτό πεζούλι ανάμεσα. Αλλά δεν σηκωνεται.καθεται κουλουριασμενο και κλαιει. Λογικο, εδω νομιζε οτι τις αποχες τις χρησιμοποιουμε για να μπανει οικιοθελως μεσα οτι θελουμε.
YourTrueLegend Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 O sherlock holmes απο τα lidl που νομιζε οτι την αποχη την χρησιμοποιουμε για να μπαινει μεσα οικιοθελως οτι θελουμε να πιασουμε, δεν γνωριζει οτι ακομα και οι φιλοζωικες κλπ χρησιμοποιουν συχνα αποχες για να πιανουν γατες. Τελος, ξεχασε για πολλοστη φορα να εξηγησει αυτο: Mε αποχες μια γατα πιανεται ετσι: https://www.youtube.com/watch?v=lnQH2wt0oOY Και στη συνεχεια τοποθετειται στο κλουβι της πριν μεταφερθει οπουδηποτε, διοτι οπως (δεν) βλεπεις και οπως ειναι αυτονοητο, βγαινει εκτος καθε ελεγχου, γατα ειναι. Κι οχι απο το απεναντι μπαλκονι με την αποχη περασμενη απο τα καγκελα που δεν επιτρεπει καμια ευχερεια κινησεων και κυριως δεν επιτρεπει να την τοποθετησεις σε κλουβι πριν την τραβηξεις απο το μπαλκονι. Aλλα και παλι, η αποχη δεν τεθηκε απο κανεναν ως θεμα συζητησης περα απο εσενα. Η ts ειπε οτι πρεπει να μπει στο παραδιπλανο μπαλκονι για να πιασει το γατο και αυτο στεκει. Εσυ που φαντασιωνεσαι οτι μιλουσε για αποχες τωρα, εισαι αλλη ιστορια, απο τα lidl. Σημασια σε ολο αυτο εχει η πεποιθηση σου οτι αυτα που λες εχουν βαση. Να συνεχισεις να ποσταρεις με κλειστο το air condition pls, η ζεστη εχει τρομερη επιδραση πανω σου
haHa Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Πρεπει να αποφασισεις τι ισχυει, "Δεν πιανεις με αποχη αιλουροειδη": Βασικα οι sherlock holmes απο τα lidl νομιζουν οτι με αποχη πιανεις αιλουροειδη κι επιμενουν κιολας. ή "πιανεις γατα με αποχη"; Mε αποχες μια γατα πιανεται ετσι: Συνεχιζει ο sherlock holmes απο τα lidl να φασκει και να αντιφασκει. Εδω νομιζε οτι τις αποχες τις χρησιμοποιουμε για να μπαινει μεσα οικιοθελως οτι θελουμε να πιασουμε. Και για πολλοστη φορα ξεχασε να εξηγησει αυτο: Από χτες το βράδυ έφυγε το γατί μου και εγκλωβίστηκε σε μπαλκόνι στην παραδίπλα οικοδομή. Δεν έχω ιδέα πώς πήδηξε μιας και είναι αρκετά μακρυά τα μπαλκόνια μας. ο γάτος είναι στο κόκκινο σημείο εγώ στο μπλε. 2ος οροφος.Δηλαδή μας χωρίζει ένα κενό κι ένα μπαλκόνι.το θέμα είναι ότι άνετα μπορεί να πηδήξει αυτός επειδή έχει ένα λεπτό πεζούλι ανάμεσα. Αλλά δεν σηκωνεται.καθεται κουλουριασμενο και κλαιει. Οσο φασκει και αντιφασκει ο sherlock holmes απ οτα lidl, τοσο θα καταφευγει σε μειωτικες εκφρασεις κλπ για να καλυψει την απουσια επιχειρηματων του. Τοσο μπορει. Δεν περιμενεις κατι διαφορετικο απο καποιον που νομιζει οτι τις αποχες τις χρησιμοποιουμε για να μπαινει μεσα οικιοθελως οτι θελουμε να πιασουμε. 1
georgekz750 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Παιρνεις μια αποχη. Αν δεν φτανει,προεκτεινεις το κονταρι της με καποιο αλλο (εχει και καποια που εχουν οι μπογιατζηδες που προεκτεινονται αρκετα). Βαζεις μεσα στο διχτυ της την πιο μυρωδατη γατοτροφη που θα βρεις. Αφου δεν σε αφηνει κανενας να πας στο μπαλκονι του,πας απο κατω και την περνας αναμεσα απ τα καγκελα στο πλαι. Την ξαναοριζοντιωνεις. Μπαινει το γατι για τη μασα,την ξαναγυρνας στο πλαι και οσο παλευει με το διχτυ την τραβας εξω και το κατεβαζεις. Αλλιως εγω δεν βλεπω τροπο αφου το ενα "δεν" και το αλλο "μην". Ουτε σκαρφαλωματα,ουτε σπαιντερμαν,ουτε διαρρηξεις,ουτε ληστειες,ουτε μπραβιλικια σε περιοικους κλπ. 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Super Moderators Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Στο τέλος θα φωνάξει και τον Κάβουρα (Εξάρχεια )...
BadBoy Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Στο τέλος θα φωνάξει και τον Κάβουρα (Εξάρχεια )... Όταν έχεις τον Πρασσά, δε χρειάζεται να ψάξεις πιο μακριά. 1
μπιπ μπιπ Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δεν πολυδιάβασα τι γράψατε.Οποιος θέλει να ρωτήσει κάτι ας το ξαναγράψει. Όσο για τον haha έχει δίκιο. Όταν κατέβηκα κάτω πρόσεξα το πεζούλι οπότε κατάλαβα,ότι τελικα δεν ειναι δυσκολο να πηδήξει.Οποτε αναιρείται η δήλωση μου ότι δεν έχω ιδέα πως πηδηξε. Τελικά πήγα στο κάτω μπαλκόνι με αλλά 4 άτομα βάλαμε σκάλα αλλά δεν φτάναμε. το γατί έφευγε δεν ήταν συνεργάσιμο (προσπαθησαμε να το τραβηξουμε αλλα απομακρυνοταν) ομως μπορέσαμε να αφήσουμε μπόλικο φαΐ και νερό. εφταναν δηλαδη μονο τα χερια μας.εντωμεταξυ βρήκα στο whitepages το τηλ της ενοικιαστριας η οποία ήταν ευγενέστατη αλλα θα γυρισει σε 1 βδομαδα. αλλά ίσως γυρίσει σε 2 μέρες συγγενής της που έχει κλειδι.μου είπε να ξαναεπικοινωνησω.οποτε αν είμαστε τυχεροί θα έρθει κάποιος σε 2 μέρες να μας ανοίξει να τον πιασω (να ρίξω ένα καθαρισμα στο μπαλκονι). αν όχι θα πάω με το γερανακι που είπατε. (Υπάρχουν γερανακια; ) πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν πηδαει πάλι στο πεζούλι για να γυρίσει. τι επαθε; Δεν υπερισχύει η πεινα του φοβου; 3
YourTrueLegend Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Χανεις που δε διαβασες τα προηγουμενα ποστ, ειδικα του haha, χανεις σου λεω Με συνοπτικες ντετεκτιβικες διαδικασιες απο τα lidl, σε εβγαλε τρολλ με αντιφασεις που δημιουργουσε μονος του! Σε οτι αφορα το ερωτημα σου, γενικα ενα τρομοκρατημενο ζωο που νιωθει οτι απειλειται δεν εχει τη δυνατοτητα να σκεφτει οτι μπορει να ακολουθησει την Χ διαδρομη για να επιστρεψει σπιτι. Συνηθως αυτα τα κανουν ενστικτωδως. Εφοσον βρηκατε τροπο να το ταισετε κι εφοσον σε 2 μερες θα παει ανθρωπος στο χωρο, λογικα ειστε οκ εκτος αν κανει καμια αλλη ταρζανια ο γατος. Θελει πολλη προσοχη ποιος θα το πλησιασει. Ζητα να πας εσυ στο μπαλκονι μονη σου και πλησιασε το μονο αν ειναι ηρεμο. Αν παραμενει τρομοκρατημενο δεν το εχει σε τιποτα να πηδηξει αν νιωσει απειλη, οποτε κατσε σε αποσταση μεχρι να ηρεμησει και να σας πλησιασει μονο του.
haHa Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δεν πολυδιάβασα τι γράψατε.Οποιος θέλει να ρωτήσει κάτι ας το ξαναγράψει. Όσο για τον haha έχει δίκιο. Όταν κατέβηκα κάτω πρόσεξα το πεζούλι οπότε κατάλαβα,ότι τελικα δεν ειναι δυσκολο να πηδήξει.Οποτε αναιρείται η δήλωση μου ότι δεν έχω ιδέα πως πηδηξε. Τελικά πήγα στο κάτω μπαλκόνι με αλλά 4 άτομα βάλαμε σκάλα αλλά δεν φτάναμε. το γατί έφευγε δεν ήταν συνεργάσιμο (προσπαθησαμε να το τραβηξουμε αλλα απομακρυνοταν) ομως μπορέσαμε να αφήσουμε μπόλικο φαΐ και νερό. εφταναν δηλαδη μονο τα χερια μας.εντωμεταξυ βρήκα στο whitepages το τηλ της ενοικιαστριας η οποία ήταν ευγενέστατη αλλα θα γυρισει σε 1 βδομαδα. αλλά ίσως γυρίσει σε 2 μέρες συγγενής της που έχει κλειδι.μου είπε να ξαναεπικοινωνησω.οποτε αν είμαστε τυχεροί θα έρθει κάποιος σε 2 μέρες να μας ανοίξει να τον πιασω (να ρίξω ένα καθαρισμα στο μπαλκονι). αν όχι θα πάω με το γερανακι που είπατε. (Υπάρχουν γερανακια; ) πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν πηδαει πάλι στο πεζούλι για να γυρίσει. τι επαθε; Δεν υπερισχύει η πεινα του φοβου; Βαλατε λοιπον σκαλα και εφθασε το κεφαλι σας στο υψος του πατωματος του μπαλκονιου, οπου προσπαθησατε με τα χερια σας να τραβηξετε το γατι, αλλα δεν ηταν συνεργασιμο. Γιατι δεν μπηκατε στο μπαλκονι απο την στιγμη που ησασταν στο υψος του μπαλκονιου; Το πεζουλι που ακριβως ειναι και σκαλωνει το γατι να παει και πως και δεν το εβλεπες απο το μπαλκονι σου; Δεν βγαζεις μια φωτο το πρωι για να καταλαβουμε; 1
YourTrueLegend Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Βαλατε λοιπον σκαλα και εφθασε το κεφαλι σας στο υψος του πατωματος του μπαλκονιου, οπου προσπαθησατε με τα χερια σας να πιασετε το γατι. Γιατι δεν μπηκατε στο μπαλκονι απο την στιγμη που εισασταν στο υψος του μπαλκονιου; Επειδη τρολλαρει και η "ιστοριουλα" της πρεπει να εχει και συνεχεια, οπως θα λεγανε και κατι ντετεκτιβ απο τα lidl 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις