Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1ον, μακαρι να εχει καλο τελος η ιστορία.

2ον, εκτος απο φορτωτικη εταιρεια σκεφτομουν και τον Δημο (αυτους που εχουν για κλαδεμα ψηλων δεντρων ή για αλλαγμα στις λαμπες του δρομου, σιγουρα εχουν τα καταλληλα μεσα και με παρακαλια ισως γινοταν κατι).

3ον, ομως ειναι ειναι 15Αυγουστος και σχεδον ολοι λειπουν και ολα υπολειτουργουν....

4ον, ξανα προσπαθεια με τους διπλανους σου γειτονες να σε αφήσουν να μπεις στο μπαλκονι τους (αν δεν απαντουν στα κουδουνια γραψε τους ενα σημειωμα με ωραια λογια και συναίσθημα μπας και τους πιασει το φιλοτιμο)

• Απαντ. 191
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Γιατί να ανεβάσω φώτο; καλά κάνουν αφού δεν έχουν δουλειά κ εσύ όταν δεν έχεις δουλειά κάτι ανάλογο θα κάνεις.

Μάσα καλύτερα εσύ κάτι :)

Οι πυροσβέστες όταν δεν έχουν δουλειά δεν παίζουν τάβλι,έχει απαγορευθεί με διαταγή εδώ και 20 περίπου έτη αλλά μερικοί δε μπορούν να το χωνέψουν ακόμη.

Όσο για μένα όταν δεν έχω δουλειά τρέχω,κάνω το χόμπι μου,κουράζομαι και μου αρέσει,δεν είμαι αραχτός όπως υπονοείς.

Αν θέλεις να κατηγορήσεις μια επαγγελματική ομάδα ως ταβλαδόρους να το κάνεις με αποδείξεις. 

• Like 1
Δημοσ.

Οι πυροσβέστες όταν δεν έχουν δουλειά δεν παίζουν τάβλι,έχει απαγορευθεί με διαταγή εδώ και 20 περίπου έτη αλλά μερικοί δε μπορούν να το χωνέψουν ακόμη.

Όσο για μένα όταν δεν έχω δουλειά τρέχω,κάνω το χόμπι μου,κουράζομαι και μου αρέσει,δεν είμαι αραχτός όπως υπονοείς.

Αν θέλεις να κατηγορήσεις μια επαγγελματική ομάδα ως ταβλαδόρους να το κάνεις με αποδείξεις.

Καλά ρε κυριζη νομίζεις ότι το τάβλι υπήρχε στις υπηρεσίες; οταν λέμε τάβλι εννοούμε ξύνουν τα μπαλάκια τους.. Έλεος

• Like 3
Δημοσ.

Μάλιστα, ο vairass στα νέα του επεισόδια κρίνει τους ανθρώπους που θα παρακαλάει να τον σώσουν αν πάρει φωτιά το σπίτι του.

Ρε σοβαρευτείτε είναι κρίσιμη η κατάσταση, τους έχουν ακροβολισμένους σε ότι σημείο μπορείτε να φανταστείτε εντός κ εκτός πόλεων για τον κίνδυνο πυρκαγιάς και θα πείτε ότι τα ξύνουν ; για το θεό δηλαδή κάνουν από τις πλέον δύσκολες δουλειές τα παλικάρια μη προκαλείτε.

Ts τι έγινε; καμία εξέλιξη δε βλέπω...

• Like 3
Δημοσ.

Edit: Σε ποια περιοχή είσαι Θεσσαλονίκη; Αν είναι εφικτό να πηδήξεις από το διπλανό μπαλκόνι και απλά φοβάσαι ή ντρέπεσαι να χτυπήσεις τους δίπλα, έρχομαι να το μαζέψω εγώ να τελειώνουμε, και εγώ Θεσσαλονίκη είμαι.

Πυροσβεστική, γατάκια, ενόχληση των δίπλα....

Αν υπήρχε δικαιοσύνη, σε αυτο το ποστ αντί για λαικ θα έπρεπε να πετιουνται κιλοτάκια

Δημοσ.

Ω ρε φίλε η χαρά του τρολλ...

Τα πράματα είναι απλά 

Παίρνεις πυροσβεστική. Αν δεν μπορούν παίρνεις το Δήμο, αν δε μπορούν τα σκας σε μια μεταφορική σε ανεβάζουν με το καλαθάκι επάνω και παίρνεις το ζώο  

Απορώ που το συζητάμε ακόμα 

P.S.1 Ποτέ η γάτα χωρίς επίβλεψη στο μπαλκόνι, πόσο μάλλον αν μιλάμε για νεαρό ζώο

P.S.2 Μη το κλείσετε μέχρι να μάθουμε τι έγινε plox

• Like 3
Δημοσ.

Πυροσβεστική, γατάκια, ενόχληση των δίπλα....

Αν υπήρχε δικαιοσύνη, σε αυτο το ποστ αντί για λαικ θα έπρεπε να πετιουνται κιλοτάκια

Ξεκινά με το δικό σου.

Επειδή οι μαλακίες πληρώνονται,

αν η πυροσβεστική δεν μπορεί να έρθει,

ψάχνεις όλες τις μεταφορικές της πόλης για να βρεις κάποια ανοιχτή τέτοιες μέρες,

τα σκας και παίρνεις το παιχνίδι σου.

Όλες τις αλλες γελοιοτητες που ανέφεραν εδώ οι σταυροφόροι των γατιών μην τις διανοηθείς καν, μην έχουμε κι άλλα δράματα.

Εν τω μεταξύ πόσο καλό είναι για ένα γατί να ζει φυλακισμένο σε ένα διαμέρισμα που η κάθε δίοδος είναι κλεισμένη με σιτες και προστατευτικά; Από την μία εσείς οι γατοσταυροφοροι κράζετε την κοπέλα που δεν το φυλάκισε επαρκώς κι από την άλλη είστε γατοφιλοι. Εκτός κι αν προτείνετε να το βγάζει βόλτα με λουράκι μετά την επαρκή φυλάκιση.

• Like 2
Δημοσ.

Συμφωνώ με τα μπολτ, αλλα πως υποτασσεις ενα ελικόπτερο;

Ακούγεται πιο ανωμαλο και απο το να σωσεις το γατάκι της με στολή πυροσβέστη

Δημοσ.

Όσοι σε γενικές γραμμές γράφετε 'σιγά μην ενοχλούμε την πυροσβεστική για ένα γατί' είστε ο λόγος που η κοινωνία, ο κόσμος γενικότερα είναι γτπ καβάλα!

Είστε ο λόγος που δεν ανοίγω καν το νήμα γιατί δεν θέλω να νευριάσω, να αηδιάσω κ να ξεράσω ίσως με τις απόψεις σας!

Για να προλάβω τους πονηρούς, δεν εννοώ να είσαι τώρα στον Βαρνάβα που καίγεται το σύμπαν κ να πρήζεις την πυροσβεστική να σώσει το γατάκι (σε αυτήν την περίπτωση κάνεις εσύ ότι είναι δυνατόν για να το σώσεις), μιλάω για μια φυσιολογική μέρα σε ένα φυσιολογικό μέρος..

Την καλημέρα μου.

Κάθε υπηρεσία, κάθε επιχείριση έχει περιόδους μεγαλύτερης ετοιμότητας ή όχι ανάλογα με το φόρτο εργασίας. Έτσι λοιπόν και στην πυροσβεστική αυτή είναι η περίοδος μεγαλύτερης ετοιμότητας τους. Πολλά οχήματα τα οποία κανονικά βρίσκονταν μέσα στο σταθμό αυτό το διάστημα είναι ακροβολισμένα σε επικίνδυνες περιοχές και περιπολούν για μεγαλύτερη ετοιμότητα. Οπότε όσα βρίσκονται μέσα προφανώς έχουν ορίσει να κινηθούν μόνο σε σοβαρά περιστατικά (πυρκαϊά,τροχαίο) και όχι σε διάσωση ζώων που σε κάποια άλλη περίπτωση δε θα ίσχυε.

Επίσης μην ξεχνάμε και τα τροχαία. Το ότι αδειάζει μια μεγάλη πόλη δε σημαίνει ότι μειώνονται τα ποσοστά των τροχαίων καθώς τα δίποδα ζώα αρχίζουν τις ταρζανιές στους άδειους δρόμους και δε θέλει και πολύ να γίνει η στραβή.

Να σημειώσω επίσης ότι όσοι γράφατε πως κάθονται και παίζουν τάβλι (= τα ξύνουν) το γράφατε βραδινή ώρα που σημαίνει ότι κάποιοι άνθρωποι κάθονται σε ετοιμότητα βράδυ, πόσο μάλλον Κυριακής. Το θεωρώ ντροπή να θεωρείτε ότι πρέπει να έρθουν με τη δικαιολογία ότι κάθονται και δεν κάνουν τίποτα. Μιλάμε για βράδυ Κυριακής περιόδου 15αύγουστου σε πόλη με δάσος...

Δημοσ.

Ε αν δεν μπορείς να καταφέρεις την πυροσβεστική, πρίζεις την αεροπορία σρατού, ξέρω 'γω. Και αυτή κάθεται που λέει ο λόγος.

Οι λύσεις είναι δύο, ή σκάλα απο το κάτω μπαλκόνι, ή μεταφορική με γερανό/σκάλα κτλ. Ή η τρίτη που το αφήνεις ή να ψοφήσει ή να γυρίσειμόνο του, που δεν θα το έκανα.

Όλα τα άλλα είναι αφορμές να βγάλουν οι "δήθεν φιλόζωοι" τα ξίδια τους.

Αν δεν δουλέψει καμία απο τις δυο πρώτες λύσεις, που δνε βλέπω γιατί να μην δουλέψει, αναγκαστικά στην 3η. Δεν κάνεις τον ταρζάν για να σε μαζεύουν απο κάτω.

• Like 2
Δημοσ.

χαχα, καλα ρε συ, να επιταξουν εννοουσε, πεσιμο αμεσως

• Like 1
Δημοσ.

χαχα, καλα ρε συ, να επιταξουν εννοουσε, πεσιμο αμεσως

Ναι, με αυτά που διαβάζω, κόλλησα. Δεν μου ταίριαζε, αλλά δεν έβρισκα το σωστό :P

• Like 1
Δημοσ.

Κάθε υπηρεσία, κάθε επιχείριση έχει περιόδους μεγαλύτερης ετοιμότητας ή όχι ανάλογα με το φόρτο εργασίας. Έτσι λοιπόν και στην πυροσβεστική αυτή είναι η περίοδος μεγαλύτερης ετοιμότητας τους. Πολλά οχήματα τα οποία κανονικά βρίσκονταν μέσα στο σταθμό αυτό το διάστημα είναι ακροβολισμένα σε επικίνδυνες περιοχές και περιπολούν για μεγαλύτερη ετοιμότητα. Οπότε όσα βρίσκονται μέσα προφανώς έχουν ορίσει να κινηθούν μόνο σε σοβαρά περιστατικά (πυρκαϊά,τροχαίο) και όχι σε διάσωση ζώων που σε κάποια άλλη περίπτωση δε θα ίσχυε.

Επίσης μην ξεχνάμε και τα τροχαία. Το ότι αδειάζει μια μεγάλη πόλη δε σημαίνει ότι μειώνονται τα ποσοστά των τροχαίων καθώς τα δίποδα ζώα αρχίζουν τις ταρζανιές στους άδειους δρόμους και δε θέλει και πολύ να γίνει η στραβή.

Να σημειώσω επίσης ότι όσοι γράφατε πως κάθονται και παίζουν τάβλι (= τα ξύνουν) το γράφατε βραδινή ώρα που σημαίνει ότι κάποιοι άνθρωποι κάθονται σε ετοιμότητα βράδυ, πόσο μάλλον Κυριακής. Το θεωρώ ντροπή να θεωρείτε ότι πρέπει να έρθουν με τη δικαιολογία ότι κάθονται και δεν κάνουν τίποτα. Μιλάμε για βράδυ Κυριακής περιόδου 15αύγουστου σε πόλη με βουνό...

Κοίτα να δεις είναι και αναλόγως του που θα πέσεις 

Το ότι αυτή τη στιγμή καίγεται η Ανατολική Αττική δε πάει να πει ότι ένας Πυροσβεστικός Σταθμός από Θεσσαλονίκη δε μπορεί να διαθέσει ένα όχημα για 20 λεπτά για να κατεβάσει ένα γατί 

Από την άλλη, πιθανώς να έχουν εντολή να είναι standby αυτό το διάστημα και να μην ασχολούνται με μλκίες τέτοιου τύπου, δεκτό

Πάντως από προσωπική εμπειρία, πριν καμιά διετία μου είχε φύγει το tankbag (το οποίο είχε μέσα ταυτότητες, διπλώματα κλπ) από τη μηχανή στην αριστερή λωρίδα της Συγγρού

Σταματάω λίγο πιο κάτω, προσπαθώ να δω αν μπορώ να το μαζέψω, και αφού συνηδειτοποιώ ότι το πιθανότερο είναι να σκοτωθώ αν το επιχειρήσω, πήρα το 100 (ευτυχώς είχα το κινητό στο μπουφάν και όχι στη τσάντα)

Σε πληροφορώ ότι σε λιγότερο από μισή ώρα ήρθε περιπολικό με φάρο στην αριστερή λωρίδα, πηγαίνοντας σιγά σιγά, το μάζεψε και μου το έδωσε...

• Like 1
Δημοσ.

Απλά το καλοκαιρι η πυροσβεστική είναι πολύ στην τσίτα. Αν ήταν χειμώνα λογικά θα είχε έρθει ήδη. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...