thelos257 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Καλησπερα σας παιδια μου τον αλλο μηνα θα παρω ενα κινητο δεν εχει σημασια. Αυτο που με προβληματιζει ειναι τα δυο καταστηματα καθως μενω μονικα εκτος Ελλαδας στην Κυπρο. Θα μπορεσω να το παραγγιλω online να μου τηλεφωνησουν για επιβεβαιωση παραγγελιας και να μου ερθη μεσω του ACS κουριερ και να το πληρωσω με Courier με αντικαταβολη δηλαδη ή οχι ; Επειδη παλια θυμαμαι οτι το εκανα αυτο αλλα στο kaizershop.gr
isay Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 HellasPhone https://www.hellasphone.gr/index.php?route=information/contact Pcmall δεν το βρήκα καν αλλά μπες στη σελιδα τους και βες τη σελιδα επικοινωνίας. Επικοινωνησε μαζί τους (τηλεφωνο ή email) και ρωτησες τους αυτο που θες. Αυτοι θα σου απαντήσουν πως και αν στέλνουν κυπρο και πόσο θα κοστίσει. Ετσι θα εχεις εμπεριστατωμένη απαντηση.
thelos257 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 HellasPhone https://www.hellasphone.gr/index.php?route=information/contact Pcmall δεν το βρήκα καν αλλά μπες στη σελιδα τους και βες τη σελιδα επικοινωνίας. Επικοινωνησε μαζί τους (τηλεφωνο ή email) και ρωτησες τους αυτο που θες. Αυτοι θα σου απαντήσουν πως και αν στέλνουν κυπρο και πόσο θα κοστίσει. Ετσι θα εχεις εμπεριστατωμένη απαντηση. Ναι φιλε μ αλλα εγω σας ρωταω εσας εδω που ναι ειδικοτητα σας.
isay Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Ναι φιλε μ αλλα εγω σας ρωταω εσας εδω που ναι ειδικοτητα σας. Δηλαδή θεωρείς οτι αυτοι που ασχολούμαστε εδώ μεσα, ξερουμε καλύτερα απο την ίδια την εταιρεία, αν στέλνει Κύπρο με αντικαταβολή acs και το κόστος αυτής. OK. Λυπάμαι τοτε για την ενόχληση, γιατί εγω δεν μπορώ να βοηθήσω γιατί ουτε μενω Κύπρο, ουτε εχω ψωνίσει απο τα συγκεκριμένα μαγαζιά.
thelos257 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δηλαδή θεωρείς οτι αυτοι που ασχολούμαστε εδώ μεσα, ξερουμε καλύτερα απο την ίδια την εταιρεία, αν στέλνει Κύπρο με αντικαταβολή acs και το κόστος αυτής. OK. Λυπάμαι τοτε για την ενόχληση, γιατί εγω δεν μπορώ να βοηθήσω γιατί ουτε μενω Κύπρο, ουτε εχω ψωνίσει απο τα συγκεκριμένα μαγαζιά. Καλησπερα φιλε μου οχι δεν ειπα κατι τετοιο απλος ζηταω μια δευτερη γνωμη να το θεσω ετσι.
vchristod84 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δηλαδή θεωρείς οτι αυτοι που ασχολούμαστε εδώ μεσα, ξερουμε καλύτερα απο την ίδια την εταιρεία, αν στέλνει Κύπρο με αντικαταβολή acs και το κόστος αυτής. OK. Λυπάμαι τοτε για την ενόχληση, γιατί εγω δεν μπορώ να βοηθήσω γιατί ουτε μενω Κύπρο, ουτε εχω ψωνίσει απο τα συγκεκριμένα μαγαζιά. Ως γνωστόν, εμείς ξέρουμε περισσότερα από τα ίδια τα μαγαζιά, πού να παίρνεις και τηλέφωνο να ρωτάς.... Σκέτη ταλαιπωρία 1
ziaba Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 προσωπικά πρώτου παραγγείλω πάντα παίρνω τηλ και ρωτάω αν το χουν σίγουρα σε στοκ, ποτέ θα χω στα χέρια το προϊόν κτλ
isay Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 προσωπικά πρώτου παραγγείλω πάντα παίρνω τηλ και ρωτάω αν το χουν σίγουρα σε στοκ, ποτέ θα χω στα χέρια το προϊόν κτλ λάθος τακτική. πρεπει πρώτα να ρωτάς εδώ στο forum αν το εχουν σιγουρα σε στοκ, ποτε θα το εχεις στα χέρια σου και μετά να μπεις σε κοπο να παραγγείλεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα