Προς το περιεχόμενο

Bitcoin - Bitcash

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις χθες πήρε το μάτι μου ότι κάτι έγινε με το bitcoin και δημιουργήθηκε ένα νέο digital coin το bitcash.

Δεν ξέρω τι έγινε και ούτε πολυκατάλαβα καθώς δεν τα κατέχω τα τεχνικά.

Έμαθα όμως ότι όσοι είχαν bitcoin στην κατοχή τους την 1η Αυγούστου πήραν δωρεάν κάποια bcash.

Προσωπικά πούλησα ότι είχα στο kraken όταν η ισοτιμία πήγε στα 2,000 εκτός από περίπου 0,15 btc που έχουν ξέμειναν στο ελληνικό ανταλλακτήριο bitcoinsgreece.

Υπάρχει τρόπος να διεκδικήσω τα περίπου 0,15 bcash που μου αναλογούν;

Δημοσ.

Μόλις χθες πήρε το μάτι μου ότι κάτι έγινε με το bitcoin και δημιουργήθηκε ένα νέο digital coin το bitcash.

Δεν ξέρω τι έγινε και ούτε πολυκατάλαβα καθώς δεν τα κατέχω τα τεχνικά.

Έμαθα όμως ότι όσοι είχαν bitcoin στην κατοχή τους την 1η Αυγούστου πήραν δωρεάν κάποια bcash.

Προσωπικά πούλησα ότι είχα στο kraken όταν η ισοτιμία πήγε στα 2,000 εκτός από περίπου 0,15 btc που έχουν ξέμειναν στο ελληνικό ανταλλακτήριο bitcoinsgreece.

Υπάρχει τρόπος να διεκδικήσω τα περίπου 0,15 bcash που μου αναλογούν;

μόνο αν τα είχες σε δικό σου wallet θα μπορούσες να τα πάρεις. Γιατί αν είχες bitcoin σε ένα wallet μέχρι την 1 αυγούστου απλά έκανες μετά τα private key των wallet σου import σε κάποιο wallet του bcash και σου έδινε αυτόματα τα νέα bcash που μετά μπορούσες να πουλήσεις.

Το kraken το έκανε αυτό στην σελίδα του

Δημοσ.

Από ότι καταλαβαίνω τα bcash που δικαιούμαι χάθηκαν.

Για να μπορούσα να τα πάρω θα έπρεπε τα bitcoin μου να τα είχα σε κάποιο προσωπικό wallet ή σε κάποιο ξένο ανταλλακτήριο σαν το kraken.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...