Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, πριν κάμποση ώρα εκεί που καθόμουν στο pc και φόρτιζα το κινητό, ξαφνικά πετάει μια οθόνη που έλεγε "Downloading do not turn off target", και μετά το κινητό απενεργοποιήθηκε και μου έβγαζε την οθόνη φόρτισης. 
Βγάζω λοιπόν από την φόρτιση το κινητό, το ενεργοποιώ και βλέπω μπαταρία 15%, ενώ ήταν στο 85% όταν φόρτιζε. Βάζω τον φορτιστή, και η μπαταριά μειωνόταν *ενώ ήταν συνδεδεμένο στον φορτιστή το κινητό", μέχρι που το έκανα Restart και εστρωσε. Μου έδειχνε και πάλι την κανονική στάθμη της μπαταρίας που ήταν 85%.
Μετά λοιπόν έβαλα και πάλι το κινητό στη φόρτιση και αυτή τη φορά ενεργοποιούνταν το Samsung VR κάθε φορά που του έβαζα τον φορτιστή. Έψαξα λοιπόν λίγο και είδα ότι έπρεπε να σπρώξω προς τα επάνω το μικρό σιδεράκι μέσα στο βίσμα του κινητού. Το έκανα και το κινητό όντως φόρτιζε κανονικά, μέχρι που πριν από λίγη ώρα πάλι ενώ φόρτιζε κανονικά ενεργοποιήθηκε το VR. Εβγαλα παλι τον φορτιστή, ανέβασα πάλι το σιδεράκι του βίσματος, αλλα αυτή τη φορά δεν ανταποκρινόταν το κινητό στη σύνδεση του φορτισή, ουτε σε συνδεση με PC. 
Νόμιζα λοιπόν ότι χάλασα το βίσμα, μεχρι που το έκανα ενα ακομη reboot, σύνδεσα τον φορτιστή πάλι, και αυτή τη στιγμή φορτίζει!

Μιλάμε για τρελά πράγματα, και δεν έχω ιδέα τι γίνεται.. 
Any ideas?

EDIT: μόλις άκουσα και πάλι τον χαρακτηριστικό ήχο του VR. Σταμάτησε να φορτίζει και ενεργοποιήθηκε πάλι το VR. Έκανα μια ακόμη φορά restart, και πάλι φορτίζει κανονικά.. Τι γίνεται ρε παιδιά? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...