Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να πω αρχικά ότι δεν έχω ιδέα από iPhone. :X Δεν έχω χειριστεί ούτε μενού σε iPhone.

Αγόρασα πρόσφατα αυτά τα earpods για μια φίλη μου που έχει iPhone, χωρίς να ξέρω ποια έκδοση iPhone έχει. Απλά είδα ότι είναι σύμβατο με iPhone 4 εως 7 και τα πήρα, έχοντας την εντύπωση ότι έχει το 7 ή τουλάχιστον όχι έκδοση κάτω από "4".

Σήμερα που βρεθήκαμε μου είπε ότι βάζει τα ακουστικά ("στη θύρα φόρτισης"), αλλά δεν ακούει τίποτα, ενώ μου έδειξε την θύρα 3,5mm που βάζει γενικά τα ακουστικά της. Οπότε μιλάμε για iPhone με και κανονική 3,5mm jack θύρα.

Τι μπορεί να φταίει που βάζει τα ακουστικά και δεν ακούει τίποτα;

Πρέπει να μπει σε τίποτα ρυθμίσεις για να τα κάνει να δουλέψουν; Αν ναι, περιγράψτε μου τι πρέπει να κάνει step by step να την ενημερώσω. :ph34r: :-D

Δημοσ.

Το δοκίμασα στο 5s της αδερφής μου και δούλεψε, άρα όψης μήπως έχει να κάνει με το iOS ούτε έχει το κινητό αυτή τη στιγμή

Δημοσ.

Apple EarPods με βύσμα Lightning

Για να χρησιμοποιήσετε τα ακουστικά Apple EarPods με βύσμα Lightning, χρειάζεστε ένα iPhone, iPad ή iPod touch που διαθέτει βύσμα Lightning και iOS 10 ή νεότερη έκδοση.

Τα ακουστικά Apple EarPods με βύσμα Lightning δεν λειτουργούν με το iPod nano ή άλλες συσκευές με iOS 9 ή παλαιότερη έκδοση.

https://support.apple.com/el-gr/HT201869

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά πολύ φοβάμαι ότι δεν είναι σε iOS 10. Βασικά η φίλη μου δεν είναι σχετική με την τεχνολογία και είμαι σίγουρος ότι έχει το αρχικό iOS της συσκευής της. Επειδή δεν ξέρω από iOS/iPhone, δεν σκοπεύω να της ζητήσω να κάνει αναβάθμιση.

Θέλω να σημειώσω ότι έχω την απόδειξη αγοράς αλλά η φίλη μου έχει πετάξει το κουτί των ακουστικών.

- Ισχύει η εγγύηση ή πάπαλα επειδή πετάχτηκε το κουτί;

- Σκέφτομαι να βάλω αγγελία εδώ στο insomnia, αναζητώντας καινούργια (αν είναι εφικτό και σφραγισμένα) για ανταλλαγή, τα ίδια ακουστικά σε έκδοση με 3,5mm jack. Λέτε να βρω ενδιαφερόμενο ή θα ζητάει και κάποια "διαφορά";

Δημοσ.

η εγγυηση καλυπτεται μονο με την αποδειξη, απλα η συσκευασια θα σε βοηθουσε να τα πουλησεις πιο ευκολα.

Νομιζω το πιο ευκολο που εχει να κανει ειναι να αναβαθμισει το τηλ, ειδικα αν ειναι iphone 6-6s που σηκωνει και ικανοποιητικα το ios 10.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...