sculper Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Πρόσφατα άρχισα να χρησιμοποιώ το Google Drive & Photos. Μου έχει λύσει τα χέρια αλλά έχω 3 βασικά θέματα:1) (Google Drive) Δεν αναγνωρίζει τα διπλά αρχεία (πέρα από την περίπτωση που κάνεις drag and drop από τον explorer….με αποτέλεσμα να έχω άπειρα 2πλα αρχεία. Την λύση την βρήκα μέσα από android app (https://play.google.com/st...ouded&hl=en-GB ) αλλά δεν μπορώ να βρω δωρεάν λύση για windows (όσοι θέλουν να δώσουν χρήματα είναι super η εφαρμογή https://www.clonefileschecker.com/ ). Αν έχει κάποιος υπόψιν του κάτι ας πει εδώ ή ας στείλει pm.2) (Google Drive) Έχω παρατηρήσει το εξής: Η google σου δίνει 15gb δωρεάν….διαπίστωσα σε εμένα και σε φίλους ότι, ότι ανεβάζεις και αποθηκεύεις σου πιάνει διπλό χώρο. Όχι διπλό στο ονομαστικό αλλά στο cloud space. Δηλαδή έχεις ένα αρχείο 100MB …θα σου δείχνει ότι είναι 100MB αλλά αν δεις στον υπολειπόμενο χώρο που έχεις στο drive θα είναι σαν να έχεις αποθηκεύσει αρχεία 200MB. Είναι η ιδέα μου? Μήπως υπάρχει κάποια επιλογή που κάνει «εσωτερικό mirroring»??? Αν ξέρει κάποιος ας μου πει.3) (Google Photos) Αν αλλάξω κινητό ή κάνω format στο υπάρχον ….. και κάνω ξανά σύνδεση με το account μου….με πιο τρόπο ΔΕΝ θα μου σβηστούν οι φωτογραφίες και θα συνεχίσει να κάνει sync όσες τραβήξω από εκεί και πέρα? Το έχω απορία αλλά φοβάμαι τους πειραματισμούς. Αν ξέρει κάποιος τις ρυθμίσεις ή το τι γίνεται ας μου πει παρακαλώ.Ευχαριστώ πολύ!
hdonoblepsias Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 2) Δεν το έχω προσέξει αυτό που λες. Αλλά εγώ έχω το πακέτο των 100gb, έχω ανεβάσει κοντα στα 40 και 40 μου δείχνει το gdrive και 60 ελευθερα. Και έτσι αφού λες οτι σε νεδιαφέρει το backup των φωτογραφιών σου, δεν ξερω αν το ξέρεις, αλλά αν βαλεις τις φωτος σου στην "υψηλή ποιότητα" και όχι στην "αρχικη ποιοτητα", δεν σου πιάνει καθόλου χώρο απο το cloud 3) Αν δεν κανω λάθος, αν δεν δώσεις εσυ εντολή στον σέρβερ να σβησεις φώτος, δεν σβήνονται. 1
adi32 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Στο Google photos ο συγχρονισμός γίνεται αυτόματα όταν μπαίνει νέα φώτο ή πρέπει να ανοίγεις την εφαρμογή και να πατάς συγχρονισμό? Αν σβήσω φωτογραφίες από το κινητό σβήνονται και από το Google ή αντίστροφα?
sinikos Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Στις 11/4/2018 στις 5:08 ΜΜ, adi32 είπε Αν σβήσω φωτογραφίες από το κινητό σβήνονται και από το Google ή αντίστροφα? Αν σβήσεις από το άλμπουμ του κινητού σου δεν σβήνονται από το google photos (δοκίμασε και με κάνα 2 όμως μην σε πάρω στο λαιμό μου). Αν σβήσεις από την εφαρμογή google photos όμως θα σβηστούν και από το σέρβερ. Και το ανάποδο. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Στις 4/11/2018 στις 5:08 ΜΜ, adi32 είπε Στο Google photos ο συγχρονισμός γίνεται αυτόματα όταν μπαίνει νέα φώτο ή πρέπει να ανοίγεις την εφαρμογή και να πατάς συγχρονισμό? Αυτόματα, εφόσον έχεις επιλέξει συγχρονισμό του google λογαριασμού σου. Ως προεπιλογή είναι το upload μέσω wifi, αλλά αλλάζει αν θες να χρησιμοποιήσεις και δεδομένα κινητής.
adi32 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 βλεπω οτι στο google photos παραμενουν ολες οι φωτο ακομα κι αυτες που σβηνω απο το κινητο και δε θελω Λογικα δεν υπαρχει τροπος που να σβηνονται κι απο εκει ωστε να μη μαζευεται σαβουρα?
makfil Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Νομίζω ότι σε όλα τα clouds υπάρχει και κάδος ασφαλείας, εκτός από τον κάδο απορριμάτων και για να διαγραφεί οριστικά ένας φάκελος ή φωτο πρέπει να διαγραφεί και από τον κάδο ασφαλείας.
adi32 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Οχι , εννοω με καποιο τροπο οταν σβηνω κατι απο το κινητο να σβηνει και απο το google photos
akis_tzev Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Στις 24/3/2019 στις 12:27 ΜΜ, adi32 είπε Οχι , εννοω με καποιο τροπο οταν σβηνω κατι απο το κινητο να σβηνει και απο το google photos Όχι...Πρέπει να το σβήσεις και απο το google photos..Στην ουσία είναι το backup σου...Αυτή είναι η χρήση του..Οπότε πρέπει να μπαίνεις και να τα σβήνεις και απο εκεί.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα