Dimi Arap Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Έχω την κάρτα που γράφω..και εδω και μερικούς μήνες εχω κάτι θεματάκια.. Πριν μια εβδομάδα αγόρασα ακουστικά και είδα οτι και στα ακουστικά κάνει το εξής..Πολλές φορές κάνει εναν σαν παράσιτα και άλλες φορές κάνει χρατς χρατς.Στο 5.1 οταν βάζω μουσική και βάζω την ένταση απο την μέση κ πάνω σε κάποια κομμάτια κάνει αυτο το χρατς..και αν το εχω για αρκετη ώρα στο 80-90% το woofer σταματάει να παίζει.. Υπάρχει τρόπος να δω αν έχει κάτι η κάρτα ήχου???
UsualSuspect__ Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δοκίμασες την onboard της μητρικής να δεις αν θα στα κάνει και εκεί;
Dimi Arap Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Οχι..την εχω κλείσει τελείως..πρέπει να την ανοίξω..
UsualSuspect__ Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Οχι..την εχω κλείσει τελείως..πρέπει να την ανοίξω.. Λίγα λεπτά δουλειά είναι. Τσέκαρε και πες μας!
Dimi Arap Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Λοιπόν μόλις κατέβασα τους drivers τους εβαλα εκανα restart και εκανα δοκιμή.. 1) Η ένταση ειναι πολύ χαμηλή 2) Βρήκα το mod αλλα τελικά είναι πολύ χάλια η καρτα της ΜΒ.. 3) Πολυ χαμηλή ένταση καμία σχεση με την creative π εχω... Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2017 από Dimi Arap
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα