Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, θέλω να μάθω τι ειναι το Vpn πως μπορώ να το βαλω και αν όντως μου χρειάζεται.

Προς το παρόν άσε τα πάντα να τρώνε τα φυλλαράκια στα δέντρα, δες και το παρακατω άρθρο και άρχισε το googling. Οπου κολλήσεις σοβαρά ρίξε ερωτηση

https://www.pcsteps.gr/1376-vpn-technology-explained/

• Like 2
Δημοσ.

Εγω που ηθελα να εχω προσβαση στον χωρο εργασιας μου εκανα vpn μεσο του ρουτερ asus πολυ ευκολα ομολογω και τωρα βλεπω το δίκτυο εκει 3 ερωτησεις εχω,για να χειριζομαι τους εκει υπολογιστες χρειαζομαι καποιο προγραμμα π.χ radmin? ( σημερα το εστησα οποτε δεν προλαβα να το δοκιμασω ) δευτερον υπαρχουν διαφορες εταιρειες που προσφερουν vpn free και με πληρωμη ποια η διαφορα απο το δικο μου?και τελευταια βλεπω η ip μου ειναι ιδια γιατι λενε οτι μενει κρυφη η οτι φαινετε αμερικανικη ωστε να συνδέουμε πχ καπου οπου θελει αμερικανική ip?

Δημοσ.

jeep13 (δικός μου πρέπει να είσαι) και isay να είστε καλά για τις πληροφορίες γιατί άκουγα VPN και έλεγα

τιιντούτο πάλι αλλά πολύς πονοκέφαλος ρε παιδί μου. :blink:  :wacko:

Θα μας καταντήσουν να φοβόμαστε  να δούμε δωρεάν  μία ταινία ή μία σειρά. :angry:

• Like 1
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 15/8/2017 στις 9:47 ΜΜ, slk200gr είπε

Εγω που ηθελα να εχω προσβαση στον χωρο εργασιας μου εκανα vpn μεσο του ρουτερ asus πολυ ευκολα ομολογω και τωρα βλεπω το δίκτυο εκει 3 ερωτησεις εχω,για να χειριζομαι τους εκει υπολογιστες χρειαζομαι καποιο προγραμμα π.χ radmin? ( σημερα το εστησα οποτε δεν προλαβα να το δοκιμασω ) δευτερον υπαρχουν διαφορες εταιρειες που προσφερουν vpn free και με πληρωμη ποια η διαφορα απο το δικο μου?και τελευταια βλεπω η ip μου ειναι ιδια γιατι λενε οτι μενει κρυφη η οτι φαινετε αμερικανικη ωστε να συνδέουμε πχ καπου οπου θελει αμερικανική ip?

με ποιο asus εκανες vpn tunelling φιλε μου ?

Δημοσ.
Στις 19/12/2019 στις 2:33 ΜΜ, ZELDA είπε

με ποιο asus εκανες vpn tunelling φιλε μου ?

To RT-AC68U είναι το best value for money Asus για αυτή τη δουλειά, σχετικά παλιό αλλά για τις ελληνικές γραμμές υπεραρκετό. Το συνδέεις μετά το router του ISP. Υπάρχει και σε DSL έκδοση αν θέλεις να καταργήσεις το router του ISP αλλά δεν θα έχεις τηλέφωνο.

Αν είσαι στο εξωτερικό και έχεις καμία σοβαρή γραμμή το best value για VPN από Asus είναι το Asus RT-AC86U, έχει δυνατό επεξεργαστή για να έχεις vpn σε 1gbit γραμμή.

Αν πάλι θέλεις να πάρεις το super router με φοβερή εμβέλεια και επεξεργαστή τότε κοίτα το Asus RT-AX88U ( το amazon.de βάζει κατά καιρούς κουπόνια σε αυτό και μπορείς να το πάρεις σχεδόν 100 ευρώ φτηνότερα από το skroutz).

Τα υπόλοιπα router της Asus δεν αξίζουν τόσο όσο αυτά σε σχέση με τα χρήματα που κοστίζουν συνήθως λόγο επεξεργαστή ή κάποιας άλλης ιδιορρυθμίας.

Αν ο μόνος σου στόχος είναι να χειρίζεσαι κάποιο PC απομακρυσμένα τότε μπορείς να κάνεις ένα port forward από το router του ISP και να κάνεις την δουλειά σου. Λίγο καλύτερα από θέμα ασφάλειας και πολύ πιο εύκολο να το στήσεις είναι το teamviewer. Μία άλλη λύση για να χειρίζεσαι ένα ολόκληρο δίκτυο από PC απομακρυσμένα είναι να φτιάξεις ένα domain.

Αν έχεις οποιαδήποτε απορία για το πως να κάνεις κάτι συγκεκριμένο θα χαρώ να βοηθήσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...