rofoulis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Καλημερα σε ολη την ομαδα και χρονια πολλα σε οσους κ οσες γιορταζαν!!Μια μικρη βοηθεια παρακαλω εαν γνωριζεται στο παραπανω κινητο συμβαινει το εξης:Ενω λαμβανω κλησεις ανεξαρτητου δικτυου(Απο διαφορα δικτυα) ορισμενοι φιλοι δεν μπορουν να με παρουν τηλεφωνο τους κανει εναν περιεργο ηχο σαν κλιση, πιο πολυ με φαξ μοιαζει και εγω βεβαια δεν παραλαμβανω την κληση ουτε καν χτυπαει το τηλεφωνο μου ουτε ερχεται σε μνμ η κληση,Σε διαφορα μαγαζια κινητης τηλεφωνιας που ρωτησα δεν μου εδωσαν καποια σοβαρη απαντηση!!Μηπως καποιος μπορει να με διαφωτιση τι μπορει να συμβαινει;Το τηλεφωνο ειναι καινουργιο!!!Ευχαριστω!! Και κατι αλλο για βοηθεια παρατηρησα οτι το κανει σε ορισμενους μονο αριθμους και οχι συνεχεια αλλα αρκετα συχνα.Υπαρχει προβλημα διοτι δεν μπορουν να με βρουν οταν υπαρχει αναγκη!!!
panos- Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Αν βάλεις την κάρτα σου σε άλλη συσκευή γίνεται αυτό;
rofoulis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δεν εχω δοκιμασει θα το κανω.Ευχαριστω!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα