Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά χερετο τη μεγάλη παρέα. Απέκτησα ένα κινητό xiaomi redmi pro. Μετά από λίγες ημέρες παρουσίασε στην οθόνη της κάμερας πάνω αριστερά μία ειδοποίηση με κόκκινα γράμματα που δεν μπορώ να την επιλέξω -6 +4 ξέρει κανείς να μου πει τι είναι αυτό και αν πρόκειται για κάποια ειδοποίηση προβλήματος?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Πανό δεξιά με κόκκινα γράμματα.

post-404956-0-14638400-1502881525_thumb.png

Δημοσ.

Δεν νομίζω για ειδοποίηση προβλήματος ....

Μάλλον θα έχει να κάνει σχέση με την φωτεινότητα

• Like 1
Δημοσ.

Το έχεις ρυθμίσει να τραβάει hdr. Για να βγουν hdr φωτογραφίες πρέπει να τραβηχτουν τουλάχιστο 2 φωτογραφίες (ιδανικά τουλάχιστον 3) με διαφορετικα επίπεδα έκθεσης και στη συνέχεια να ενωθούν.

Τα κόκκινα γράμματα σου δείχνουν τα επίπεδα έκθεσης των φωτογραφιών που θα απαρτισουν την τελική φωτογραφία, μια υποφωτισμενη -6 μια υπερφωτισμενη +4 και θεωρητικά θα βγάζει και μια κανονική 0.

Λογικά ίσως μπορείς να αλλάξεις τις παραπάνω τιμές από τις ρυθμίσεις.

• Like 4
Δημοσ.

Στο δικό μου redmi pro δεν μου βγάζει κάτι, με ποια ρομ είσαι φίλε; ανέβασε ένα screenshot από το σχετικά με το τηλέφωνο.

Δημοσ.

Το έχεις ρυθμίσει να τραβάει hdr. Για να βγουν hdr φωτογραφίες πρέπει να τραβηχτουν τουλάχιστο 2 φωτογραφίες (ιδανικά τουλάχιστον 3) με διαφορετικα επίπεδα έκθεσης και στη συνέχεια να ενωθούν.

Τα κόκκινα γράμματα σου δείχνουν τα επίπεδα έκθεσης των φωτογραφιών που θα απαρτισουν την τελική φωτογραφία, μια υποφωτισμενη -6 μια υπερφωτισμενη +4 και θεωρητικά θα βγάζει και μια κανονική 0.

Λογικά ίσως μπορείς να αλλάξεις τις παραπάνω τιμές από τις ρυθμίσεις.

Ωραίοςςςςςςς!!!!!
Δημοσ.

Φοράς πολύ παλιά ρομ και κατά πάσα πιθανότητα μαϊμού, αν έχεις στο τηλέφωνο twrp recovery πέρασε την τελευταία ελληνική ρομ από την κοινότητα μας και πίστεψε με θα δεις ένα άλλο τηλέφωνο.

• Like 1
Δημοσ.

Αν είσαι ξεκλείδωτος με twrp προς θεού μην περάσεις official και κλειδώσεις, η τελευταία stable rom είναι η 8.5.3.0 και δουλεύει μια χαρά, πες μας αν έχεις twrp να σου πω τι θα κάνεις.

Δημοσ.

Μπες εργαλεία - αναβάθμιση - τρις τελείες πάνω δεξιά - επανεκκίνηση σε λειτουργία recovery και δες αν σου βγάζει twrp recovery

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...