Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

μπορειτε να μου προτεινετε ενα κινητο μεχρι 100-110 ευρω με τα παρακατω χαρακτηριστικα:

χρηστης: γιαγια

χρηση: τηλεφωνο/μηνυματα/pokemon go με τα εγγονια

οθονη: 5 και ανω

μενου: ελληνικο και οπωσδηποτε οχι root και οχι κινεζουρες app που δε βγαινουν

αγορα: απο ελληνικο μαγαζι μονο

μπαταρια: οσο μεγαλυτερη, τοσο καλυτερο

καμερα: οκ, σε αυτα τα χρηματα τι να περιμενεις, ας μην ειναι τελειως μαπα

για την ιστορια, χρησιμοποιει ηδη ενα alcatel με ενα γιγα ram αλλα σερνεται με το κωλοπαιχνιδο

στο skroutz βλεπω διαφορα doogee, moogie κλπ για τα οποια δεν εχω καθολου αποψη.

το xiaomi το οποιο σκεφτομουν δε ξερω αν ειναι rooted για να εχει περασμενα ελληνικα..

οποιος εχει αποψη απο κινητα αυτης της κατηγοριας ας μου πει

ευχαριστω

Δημοσ.

δε καταλαβατε..το εχει το alcatel ενα εξαμηνο. εχει μαθει και ανοιγει/κλεινει το data/wifi, παιρνει τηλεφωνα, διαβαζει/στελνει μηνυματα και παιζει go..ειναι level 26 :P

οκ ξερει και αγγλικα, δεν ειναι τελειως κουκου. αλλα τωρα μας παραπονιεται οτι δεν ειναι γρηγορο πολυ και ζεσταινεται..μπλεξαμε

• Like 1
Δημοσ.

Πες στην γιαγιά να βάλει κάτι τις παραπάνω και να πάρει αυτό http://www.electracom.gr/cell-phones-el/category-276/xiaomi/xiaomi-redmi-note-4x-snapdragon-3gb-16gb-dual-sim-grey/#/product/1505 και όχι μόνο pokemon go θα παίζει αλλά και minecraft :P

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

πως μπορω να ξεχωρισω απο τη συσκευασια αν ειναι global η εκδοση του redmi 4a? ειδα σε αντιστοιχο θεμα φωτο για το note4x που λεει συγκεκριμενο model number, μπορει καποιος να ποσταρει μια φωτο απο το 4a?..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...