haHa Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 αυτονομία και σχεδιασμός: προσωπικά, μιας και το series2 έκανε μια στροφή προς το health/fitness κτλ. θα ήθελα να δω στρογγυλό σχεδιασμό και μεγαλύτερη αυτονομία. η apple έχει τα πρωτογενή υλικά (δηλαδή hr monitoring, step counter, gps, κτλ. αλλά και εφαρμογές) ώστε να το καταφέρει. το sim δεν ξέρω κατά πόσο εξυπηρετεί (πιθανόν το να είσαι έξω και να αθλείσαι, π.χ., χωρίς να χρειάζεται να κουβαλάς και το κινητό σου και να παίρνεις ειδοποιήσεις; ) +1 Και εγω θα ηθελα να ακολουθησει στρογγυλο σχεδιασμο η apple στο apple watch. Πιστευω θα το καταφερει μετα απο μερικα χρονια. Η sim στο smartwatch βολευει για οταν εισαι εξω και αθλεισαι , οχι μονο για ειδοποιησεις, αλλα και για χαρτες αν κανεις πχ ποδηλατο, τρεξιμο και για να βλεπεις με την fitness εφαρμογη αλλα στοιχεια ή να βλεπουν γνωστοι σου πως παει η προπονηση σου κλπ.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Super Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Αυτο ειναι το θετικο του ανταγωνισμου και μονο fanboys(ακομα και εδω...) βλεπουν αρνητικο σε κατι τετοιο. Μόνο εσύ είδες την "αρνητική ματιά"... Εμείς απλά περιμένουμε να δούμε την αυτονομία και τα χαρακτηριστικά μιας LTE έκδοσης του apple watch. Αντιδρούμε συνήθως με το κλείσιμο στα περισσότερα post σου που είναι λίγο/πολύ copy paste. 2
haHa Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Μόνο εσύ είδες την "αρνητική ματιά"... Εδω η αρνητικη ματια: Μην ασχολείσαι, ο γνωστός συμφορουμήτης ρίχνει πλαγίως πάντα το "τι ακολουθεί η Apple" ξεχνώντας την πληθώρα features και συσκευών που αντέγραψαν και αντιγράφουν μέχρι και σήμερα οι Android κατασκευαστές. Η διαφορά τουλάχιστον της Apple με τους γνωστούς κατασκευαστές είναι ότι τα προϊόντα της εταιρίας μένουν στην αγορά για χρόνια και δεν ξεχνιούνται ένα χρόνο μετά γιατί ήταν Flops που βγήκαν μόνο και μόνο για να γεμίσουν μερικές τσέπες. Καποιοι λογω κολληματων κανουν ασχετα ποστ με το θεμα και βλεπουν αρνητικα το οτι οι εταιρειες παιρνουν χαρακτηριστικα η μια απο την αλλη. Κατα τα αλλα, ειναι θετικοτατη η προσθηκη του LTE.
DaemonLord92 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Εδω η αρνητικη ματια: Καποιοι λογω κολληματων κανουν ασχετα ποστ με το θεμα και βλεπουν αρνητικα το οτι οι εταιρειες παιρνουν χαρακτηριστικα η μια απο την αλλη. Κατα τα αλλα, ειναι θετικοτατη η προσθηκη του LTE. Ας ειμαστε ειλικρινεις, τα ποστ που κανεις τελευταια αφηνουν πολλα να εννοηθουν. Δεν μπαινεις να σχολιασεις κατι σχετικο με το thread, αλλα για να πεις οτι καποια αλλη εταιρεια το εκανε πριν την Apple. Τρανο παραδειγμα το thread με το νεο χρωμα του iphone στο οποιο μπηκες στον κοπο να αναρτησεις φωτογραφια ενος sony xperia που εχει το ιδιο χρωμα λες και εμεις φυτρωσαμε και δεν εχουμε ξαναδει αυτο το χρωμα σε κινητο. Αυτα στα λεω τελειως φιλικα και χωρις προθεση για αντιπαραθεση. Αμα σε καποιο thread καποιος αναφερει οτι το ταδε χαρακτηριστικο που θα εχει το ταδε προιον της apple ειναι μοναδικο και δεν υπαρχει πουθενα αλλου τοτε μετα χαρας να τον διορθωσεις δειχνοντας του την υλοποιηση καποιας αλλης εταιρειας. 1
Dr.Fuzzy Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Ο μόνος λόγος που δεν το έχω αγοράσει ακόμα (1 ή 2) είναι η αυτονομία. Ίσως επειδή έχω συνηθίσει από το mi band 2 που κρατάει 20+ μέρες, δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία του βάλε βγάλε κάθε βράδυ. Όταν (αν...) φτάσει στις 7-10 μέρες αυτονομία θα το αγοράσω με χαρά! 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Super Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Ο μόνος λόγος που δεν το έχω αγοράσει ακόμα (1 ή 2) είναι η αυτονομία. Ίσως επειδή έχω συνηθίσει από το mi band 2 που κρατάει 20+ μέρες, δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία του βάλε βγάλε κάθε βράδυ. Όταν (αν...) φτάσει στις 7-10 μέρες αυτονομία θα το αγοράσω με χαρά! Είναι εντελώς διαφορετική κατηγορία το mi band όμως και δεν το λες και smartwatch. Είναι απλά ένας fit tracker και γι'αυτό και οι απαιτήσεις σε ενέργεια είναι πολύ πιο χαμηλές. Θα πρέπει να περάσουν αρκετά χρόνια ακόμη για να δούμε τέτοια επίπεδα αυτονομίας σε συσκευές όπως το apple watch... 1
haHa Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Ας ειμαστε ειλικρινεις, τα ποστ που κανεις τελευταια αφηνουν πολλα να εννοηθουν. Δεν μπαινεις να σχολιασεις κατι σχετικο με το thread, αλλα για να πεις οτι καποια αλλη εταιρεια το εκανε πριν την Apple. Τρανο παραδειγμα το thread με το νεο χρωμα του iphone στο οποιο μπηκες στον κοπο να αναρτησεις φωτογραφια ενος sony xperia που εχει το ιδιο χρωμα λες και εμεις φυτρωσαμε και δεν εχουμε ξαναδει αυτο το χρωμα σε κινητο. Αυτα στα λεω τελειως φιλικα και χωρις προθεση για αντιπαραθεση. To post που μολις εκανες ειναι πραγματι ασχετο με το thread (οπως και αλλων στο thread εδω περι features και flops ή αποσυρσεων της lg κλπ), σε αντιθεση με το ποστ μου στο οποιο αναφερεσαι και ειναι σχετικο με το thread. Θεωρω, οπως ειπα εξαρχης, θετικη την προσθηκη LTE για να γινεται πιο αυτονομο το apple watch.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Super Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 To post που μολις εκανες ειναι πραγματι ασχετο με το thread(οπως και αλλων στο thread εδω περι features και flops ή αποσυσρεων της lg κλπ), σε αντιθεση με το ποστ μου στο οποιο αναφερεσαι και ειναι σχετικο με το thread. Θεωρω, οπως ειπα εξαρχης, θετικη την προσθηκη LTE για να γινεται πιο αυτονομο το apple watch. Πως είναι άσχετα με το topic οι αποτυχημένες προσπάθειες άλλων κατασκευαστών να ενσωματώσουν LTE στις αντίστοιχες συσκευές τους? Άλλο πράγμα αν μας ενοχλεί η αναφορά βέβαια...
leka21 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Στην Ελλάδα το συγκεκριμένο αν έρθει θα υποστηρίζεται με την eSim κ με την χρήση ίδιου αριθμού με το κινητό; Διαβάζοντας αυτό καταλαβαίνω πως μιλάμε για κάτι σαν το Apple Pay, συμβατό μόνο για συγκεκριμένες χώρες...
haHa Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Πως είναι άσχετα με το topic οι αποτυχημένες προσπάθειες άλλων κατασκευαστών να ενσωματώσουν LTE στις αντίστοιχες συσκευές τους? Άλλο πράγμα αν μας ενοχλεί η αναφορά βέβαια... Σκεψου λοιπον αν δεν ειναι ασχετες με το apple watch "οι αποτυχημένες προσπάθειες άλλων κατασκευαστών να ενσωματώσουν LTE στις αντίστοιχες συσκευές τους", ποσο ακραιο ειναι να λεει καποιος οτι ειναι ασχετο με το θεμα η αναφορα οτι η προσθηκη LTE στο apple watch ειναι θετικο και ειναι κατι που κανουν και αλλοι. Στα λογια μου ερχεσαι και φαινεται ποσο λιγοτερο σχετικα με το θεμα του apple watch ειναι τετοια μηνυματα: Μην ασχολείσαι, ο γνωστός συμφορουμήτης ρίχνει πλαγίως πάντα το "τι ακολουθεί η Apple" ξεχνώντας την πληθώρα features και συσκευών που αντέγραψαν και αντιγράφουν μέχρι και σήμερα οι Android κατασκευαστές. Η διαφορά τουλάχιστον της Apple με τους γνωστούς κατασκευαστές είναι ότι τα προϊόντα της εταιρίας μένουν στην αγορά για χρόνια και δεν ξεχνιούνται ένα χρόνο μετά γιατί ήταν Flops που βγήκαν μόνο και μόνο για να γεμίσουν μερικές τσέπες. --- Ας ειμαστε ειλικρινεις, τα ποστ που κανεις τελευταια αφηνουν πολλα να εννοηθουν. Δεν μπαινεις να σχολιασεις κατι σχετικο με το thread, αλλα για να πεις οτι καποια αλλη εταιρεια το εκανε πριν την Apple. Τρανο παραδειγμα το thread με το νεο χρωμα του iphone στο οποιο μπηκες στον κοπο να αναρτησεις φωτογραφια ενος sony xperia που εχει το ιδιο χρωμα λες και εμεις φυτρωσαμε και δεν εχουμε ξαναδει αυτο το χρωμα σε κινητο. Αυτα στα λεω τελειως φιλικα και χωρις προθεση για αντιπαραθεση. Αμα σε καποιο thread καποιος αναφερει οτι το ταδε χαρακτηριστικο που θα εχει το ταδε προιον της apple ειναι μοναδικο και δεν υπαρχει πουθενα αλλου τοτε μετα χαρας να τον διορθωσεις δειχνοντας του την υλοποιηση καποιας αλλης εταιρειας. Αλλο αν καποιος εχει κολλημα, θα κατηγορει τους αλλους για ασχετα μηνυματα, ενω αυτος ειναι που ποσταρει ασχετα με το θεμα μηνυματα.
Dr.Fuzzy Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Είναι εντελώς διαφορετική κατηγορία το mi band όμως και δεν το λες και smartwatch. Είναι απλά ένας fit tracker και γι'αυτό και οι απαιτήσεις σε ενέργεια είναι πολύ πιο χαμηλές. Θα πρέπει να περάσουν αρκετά χρόνια ακόμη για να δούμε τέτοια επίπεδα αυτονομίας σε συσκευές όπως το apple watch... Συμφωνώ, ίσως και ο 2ος λόγος που δεν έχω αγοράσει ειναι οτι ακόμα και αν το αγόραζα η χρήση που θα του έκανα ειναι αυτή ενός fitness tracker.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Super Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Στην Ελλάδα το συγκεκριμένο αν έρθει θα υποστηρίζεται με την eSim κ με την χρήση ίδιου αριθμού με το κινητό; Διαβάζοντας αυτό καταλαβαίνω πως μιλάμε για κάτι σαν το Apple Pay, συμβατό μόνο για συγκεκριμένες χώρες... Αυτό θα εξαρτηθεί από τους παρόχους μας εδώ και το κατά πόσο θα υποστηρίξουν τη δυνατότητα να μοιράζεσαι τα data του συμβολαίου σου με την e-sim. Υποθέτω πως δεν θα είναι κάτι τεχνικά δύσκολο μιας και ήδη χρησιμοποιώ το internet for sharing του προγράμματός μου σε 3 διαφορετικές συσκευές (με 3 διαφορετικές sim προφανώς που καταναλώνουν data από το βασικό μου πρόγραμμα). Σε ερώτησή μου προς τη vodafone πριν αρκετούς μήνες σχετικά με το LG urbane 2 LTE, μου απάντησαν πως το υποστηρίζουν κανονικά. Βέβαια αυτό παίρνει κανονική nano sim και δεν έχει e-sim...
haHa Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Αυτό θα εξαρτηθεί από τους παρόχους μας εδώ και το κατά πόσο θα υποστηρίξουν τη δυνατότητα να μοιράζεσαι τα data του συμβολαίου σου με την e-sim. Υποθέτω πως δεν θα είναι κάτι τεχνικά δύσκολο μιας και ήδη χρησιμοποιώ το internet for sharing του προγράμματός μου σε 3 διαφορετικές συσκευές (με 3 διαφορετικές sim προφανώς που καταναλώνουν data από το βασικό μου πρόγραμμα). Πιστευω θα αργησουμε να δουμε υποστηριξη e-sim στην Ελλαδα.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Super Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Σκεψου λοιπον αν δεν ειναι ασχετες με το apple watch "οι αποτυχημένες προσπάθειες άλλων κατασκευαστών να ενσωματώσουν LTE στις αντίστοιχες συσκευές τους", ποσο ακραιο ειναι να λεει καποιος οτι ειναι ασχετο με το θεμα η αναφορα οτι η προσθηκη LTE στο apple watch ειναι θετικο και ειναι κατι που κανουν και αλλοι. Στα λογια μου ερχεσαι και φαινεται ποσο λιγοτερο σχετικα με το θεμα του apple watch ειναι τετοια μηνυματα: Έλα τώρα αφού και εσύ αυτό επιδιώκεις κάθε φορά. Είμαι σίγουρος πως έχεις τις απαντήσεις έτοιμες κάθε φορά και για τα μελλοντικά replies χρηστών σε κάθε post σου! Πιστευω θα αργησουμε να δουμε υποστηριξη e-sim στην Ελλαδα. Τεχνικά μου είχαν πει πάντως πως δεν είναι δύσκολο μιας και με τις απλές sim κάνουν απλά μια εγγραφή στο δίκτυό τους το id της κάρτας. Δεν ξέρω αν η e-sim λειτουργεί διαφορετικά, αλλά θεωρητικά με το registration του id της, θα πρέπει να μπορεί να παίξει σε κάθε δίκτυο... Το θέμα είναι να μπορεί ο πάροχος να στείλει ΟΤΑ τις ρυθμίσεις μετά την ενεργοποίηση. http://nae.es/en/what-is-esim-how-does-it-work-and-what-opportunities-does-it-offer/
haHa Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Έλα τώρα αφού και εσύ αυτό επιδιώκεις κάθε φορά. Είμαι σίγουρος πως έχεις τις απαντήσεις έτοιμες κάθε φορά και για τα μελλοντικά replies σε κάθε post σου! Δεν καταλαβα τι θελεις να πεις, αλλα συμφωνω πως τα παραπανω μηνυματα δεν ειναι τοσο σχετικα με το θεμα. Τεχνικά μου είχαν πει πάντως πως δεν είναι δύσκολο μιας και με τις απλές sim κάνουν απλά μια εγγραφή στο δίκτυό τους το id της κάρτας. Δεν ξέρω αν η e-sim λειτουργεί διαφορετικά, αλλά θεωρητικά με το registration του id της, θα πρέπει να μπορεί να παίξει σε κάθε δίκτυο... Το θεμα δεν ειναι τοσο τεχνικο. Γενικοτερα, η e-sim ειναι οτι χειροτερο για τους providers(πανευκολη αλλαγη provider κλπ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα