leka21 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Αυτό θα εξαρτηθεί από τους παρόχους μας εδώ και το κατά πόσο θα υποστηρίξουν τη δυνατότητα να μοιράζεσαι τα data του συμβολαίου σου με την e-sim. Υποθέτω πως δεν θα είναι κάτι τεχνικά δύσκολο μιας και ήδη χρησιμοποιώ το internet for sharing του προγράμματός μου σε 3 διαφορετικές συσκευές (με 3 διαφορετικές sim προφανώς που καταναλώνουν data από το βασικό μου πρόγραμμα). Σε ερώτησή μου προς τη vodafone πριν αρκετούς μήνες σχετικά με το LG urbane 2 LTE, μου απάντησαν πως το υποστηρίζουν κανονικά. Βέβαια αυτό παίρνει κανονική nano sim και δεν έχει e-sim... Τώρα που το ξανασκέφτομαι έχει υπάρξει η twin sim με το ίδιο νούμερο στο παρελθόν. Για τα δεδομένα, η Cosmote που ξέρω τουλάχιστον, δίνει ξεχωριστό νούμερο κ δεν τα βάζει σε ένα. Το κομμάτι της e-sim μου φαίνεται πιο αχαρτογράφητο. Τεχνικά μου είχαν πει πάντως πως δεν είναι δύσκολο μιας και με τις απλές sim κάνουν απλά μια εγγραφή στο δίκτυό τους το id της κάρτας. Δεν ξέρω αν η e-sim λειτουργεί διαφορετικά, αλλά θεωρητικά με το registration του id της, θα πρέπει να μπορεί να παίξει σε κάθε δίκτυο... Το θέμα είναι να μπορεί ο πάροχος να στείλει ΟΤΑ τις ρυθμίσεις μετά την ενεργοποίηση. Με την ανάλογη ζήτηση θα υπήρχε κ η προσφορά αλλά δεν νομίζω να συγκινηθούν για ένα Apple Watch που πιθανώς να μην κυκλοφορήσει καν επίσημα στην Ελλάδα σε αυτή την έκδοση. Ένας κούκος δεν φαίρνει την άνοιξη φάση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα