Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mετα την εγκατασταση προγραμματος προ μηνων, μου ρθε πακετακι και το noplok. Οταν ανοιγω τον υπολογιστη το eset πεταει warning messages οτι η διευθυνση (www.noplok.org/wpad.......) εχει αποκλειστει. Με λιγα λογια προσπαθει να κανει συνδεση σε καποια διευθυνση ο υπολογιστης ενω εχω κλειστα Browser κτλ. Εχω προσπαθησει αφαιρεση με malwarebytes, hitmanpro, adwcleaner και ολα τα σχετικα και δεν εχει γινει τιποτα. 

*Εχουν γινει και επαναφορα οι ρυθμισεις των browser οπως προτεινεται σε μερικα site*

Ευχαριστω προκαταβολικα

Δημοσ.

Πολλα μπορεις να κανεις αλλα προσωπικα προτείνω backup ότι αρχεία έχεις και format ;) Θα σου πάρει 1 ημέρα αλλα το πρόβλημα θα λυθει...

Δημοσ.

Mετα την εγκατασταση προγραμματος προ μηνων, μου ρθε πακετακι και το noplok. Οταν ανοιγω τον υπολογιστη το eset πεταει warning messages οτι η διευθυνση (www.noplok.org/wpad.......) εχει αποκλειστει. Με λιγα λογια προσπαθει να κανει συνδεση σε καποια διευθυνση ο υπολογιστης ενω εχω κλειστα Browser κτλ. Εχω προσπαθησει αφαιρεση με malwarebytes, hitmanpro, adwcleaner και ολα τα σχετικα και δεν εχει γινει τιποτα. 

*Εχουν γινει και επαναφορα οι ρυθμισεις των browser οπως προτεινεται σε μερικα site*

Ευχαριστω προκαταβολικα

spyhunter και θα δεις αποτελέσματα  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...