Dr.DrekoCX Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Mετα την εγκατασταση προγραμματος προ μηνων, μου ρθε πακετακι και το noplok. Οταν ανοιγω τον υπολογιστη το eset πεταει warning messages οτι η διευθυνση (www.noplok.org/wpad.......) εχει αποκλειστει. Με λιγα λογια προσπαθει να κανει συνδεση σε καποια διευθυνση ο υπολογιστης ενω εχω κλειστα Browser κτλ. Εχω προσπαθησει αφαιρεση με malwarebytes, hitmanpro, adwcleaner και ολα τα σχετικα και δεν εχει γινει τιποτα. *Εχουν γινει και επαναφορα οι ρυθμισεις των browser οπως προτεινεται σε μερικα site* Ευχαριστω προκαταβολικα
lionheart82 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Πολλα μπορεις να κανεις αλλα προσωπικα προτείνω backup ότι αρχεία έχεις και format Θα σου πάρει 1 ημέρα αλλα το πρόβλημα θα λυθει...
corsair04 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Mετα την εγκατασταση προγραμματος προ μηνων, μου ρθε πακετακι και το noplok. Οταν ανοιγω τον υπολογιστη το eset πεταει warning messages οτι η διευθυνση (www.noplok.org/wpad.......) εχει αποκλειστει. Με λιγα λογια προσπαθει να κανει συνδεση σε καποια διευθυνση ο υπολογιστης ενω εχω κλειστα Browser κτλ. Εχω προσπαθησει αφαιρεση με malwarebytes, hitmanpro, adwcleaner και ολα τα σχετικα και δεν εχει γινει τιποτα. *Εχουν γινει και επαναφορα οι ρυθμισεις των browser οπως προτεινεται σε μερικα site* Ευχαριστω προκαταβολικα spyhunter και θα δεις αποτελέσματα
Dr.DrekoCX Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Eβαλα spyhunter, Και αφαιρεσε αρκετα απ οσο ελεγε, αλλα οχι αυτο που ηθελα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα