Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες είμαι διακοπές στο πατρικό μου και το ρούτερ στο σπίτι είναι πιρελι, συνδεση cyta, αλλά δεν ξέρω τι να βάλω στα πεδία που έχω βγάλει φωτογραφία για να συνδεθώ στο wifi από το κινητο μου.

Δημοσ.

δεν βλεπω φωτογραφια.επισης ενα Password πρεπει να σου ζητησει απο το κινητο και τιποτα αλλο.δεν βαζεις χειροκινητα ρυθμισεις αλλα αυτοματα.αρκει να ξερεις βεβαια το Password του δικτυου

Δημοσ.

Δεν φαίνεται η φωτογραφία αλλά αυτό που θα χρειαστείς είναι ο κωδικός του WiFi ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα αναγράφεται σε ετικέτα πάνω στο router.

Δημοσ.

Γράφω από το κινητο, πήγα στο desktop version, έκανα επισυναψη της φωτός αλλά δεν ξέρω γρ δεν φορτώθηκε. Παιδια δεν μου ζητάει μόνο το password, μου ζητάει και άλλα στοιχεια όπως να επιλέξω eap, 2η φάση ελέγχου ταυτότητας, πιστοποιητικό CA, ταυτότητα, ανώνυμη ταυτότητα και μετά τον κωδικό.

post-252384-0-38870500-1502977384_thumb.png

Καμιά ιδέα κανείς;;; Μάλλον είναι θέμα ρούτερ γτ από τρία κινητά μου ζητάει τις ίδιες ρυθμίσεις. Αλλά δεν έχω υπολογιστή εδώ για να κάνω κάποια αλλαγή στις ρυθμίσεις του ρούτερ.

Δημοσ.

Θα πρέπει να συνδεθείς με καλώδιο, να μπεις στο interface του router και να αλλάξεις την πιστοποίηση WiFi σε WPA2-PSK. Αν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, μπορείς να κάνεις επαναφορά κρατώντας πατημένο το reset για λίγη ώρα για να επιστρέψει στις αρχικές του ρυθμίσεις αλλά μετά θα πρέπει να εισάγεις το username και το password που σου έχει δώσει η Cyta (δεν ξέρω αν τα δίνει στον πελάτη) για να έχεις πρόσβαση στο Internet. Καλύτερα πάρε τηλέφωνο στη Cyta και ζήτα να σου κάνουν αυτοί την επαναφορά και τις απαραίτητες ρυθμίσεις.

Δημοσ.

αν

Γράφω από το κινητο, πήγα στο desktop version, έκανα επισυναψη της φωτός αλλά δεν ξέρω γρ δεν φορτώθηκε. Παιδια δεν μου ζητάει μόνο το password, μου ζητάει και άλλα στοιχεια όπως να επιλέξω eap, 2η φάση ελέγχου ταυτότητας, πιστοποιητικό CA, ταυτότητα, ανώνυμη ταυτότητα και μετά τον κωδικό.
attachicon.gifScreenshot_20170817-161544.png
Καμιά ιδέα κανείς;;; Μάλλον είναι θέμα ρούτερ γτ από τρία κινητά μου ζητάει τις ίδιες ρυθμίσεις. Αλλά δεν έχω υπολογιστή εδώ για να κάνω κάποια αλλαγή στις ρυθμίσεις του ρούτερ.

αν το κανει απο 3 κινητα ναι τοτε κατι εχουν βαλει παραξενο στο ρουτερ.οποτε ή θα μπεις με καλωδιο ή θα μπει ο παροχος Remotely ειτε το κανεις Hard reset.απλα με Hard reset ισως χασει και την τηλεφωνια που ειναι voip και να πρεπει να καλεσεις cyta να στην ξαναφτιαξει αν δεν γινει αυτοματα.παλιο ρουτερακι εχεις παντως.Username/password Νομιζω οτι και να βαλεις θα παιξει.αν θυμαμαι ειναι σαν την Hol δεν εχουν Radius δηλαδη για authentication username/password

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...