Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, στο κινητο της κοπελας μου, huawei p8 lite, εμφανιστηκε μια κιτρινιλα στην οθονη σε μεγεθος μισου κερματος.Ειναι ακομα εντος εγγυησης, τον νοεμβριο θα κλεισει χρονο.Το ερωτημα ειναι αν τετοιου ειδους βλαβη περιλαμβανεται στην εγγυηση γιατι κατα τα αλλα ειναι λειτουργικο.

Δημοσ.
μάλλον κάηκε η κολλά του digitizer μπορεί να μην το καλύψουν ισχυρίζοντας ότι το άφησέ στον ήλιο βέβαια δεν χάνει τπτ να το πάει στο σέρβις, μόνο όχι στην  TS Solutions S.A (πρώην άρβατο :shock:) να το πάει στην Huawei Exclusive Service Center

• Like 2
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τελικά τί έγινε με αυτό το θέμα? Και γω έχω ενα huawei p8 lite και παρουσιασε το ίδιο θέμα κιτρινισε μία γραμμή, περίπου 2εκ. στο μήκος, στην οθόνη πάνω αριστερά. Βασικά αχνοφαίνεται κυρίως όταν έχεις κάτι σε λευκό φόντο, δεν είναι τόσο ενοχλητικό. Εν τέλει σκέφτομαι αν αξίζει να το στείλω ή όχι και κατα πόσο αυτό θα εξελιχθεί σε κάτι μεγαλύτερο ή θα παραμείνει έτσι. Προς το παρόν μείωσα στην μέση την φωτηνότητα της οθόνης καθώς την είχα ψηλά τελευταία. Καπου διάβασα ότι ισως επιρεαζει. Το κακό είναι ότι συμπληρώνονται σε λίγες μέρες τα 2 χρόνια. Καμία συμβουλή?  

Δημοσ.

Οτι κι αν ειναι απαιτειτε να καλυφθει απο την εγγυηση ακομη κι αν ειναι το τελευταιο λεπτο της ισχυος της. Δικαιωμα σας ειναι. Δεν ειναι χαρη.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, mitsostt είπε

Τελικά τί έγινε με αυτό το θέμα? Και γω έχω ενα huawei p8 lite και παρουσιασε το ίδιο θέμα κιτρινισε μία γραμμή, περίπου 2εκ. στο μήκος, στην οθόνη πάνω αριστερά. Βασικά αχνοφαίνεται κυρίως όταν έχεις κάτι σε λευκό φόντο, δεν είναι τόσο ενοχλητικό. Εν τέλει σκέφτομαι αν αξίζει να το στείλω ή όχι και κατα πόσο αυτό θα εξελιχθεί σε κάτι μεγαλύτερο ή θα παραμείνει έτσι. Προς το παρόν μείωσα στην μέση την φωτηνότητα της οθόνης καθώς την είχα ψηλά τελευταία. Καπου διάβασα ότι ισως επιρεαζει. Το κακό είναι ότι συμπληρώνονται σε λίγες μέρες τα 2 χρόνια. Καμία συμβουλή?  

τρέξε στο σέρβις όσο προλαβαίνεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...