arma1 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Καλησπερα στην παρεα, πρωτη φορα vdsl και ενω πιστευα οτι ειναι ολα καλα εχω θεμα με το download ,τι θελω να πω ,εδω και 2-3 μηνες ανοιγα και εκλεινα το router οποτε χρειαζομουν internet και δεν ειχα θεμα,τις τελευταιες μερες το εχω συνεχεια ανοιχτο και εμφανιζει προβλημα μετα απο 2-3 μερες ,αργει να ανοιξει σελιδες και το download σερνετε ,κανω reboot το router και ολα λειτουργουν τελεια (για 2 μερες) Επικοινωνησα πολλες φορες με το support της nova και ακρη δεν βγαινει 1ον. αλλο router δεν δοκιμασα ,εχω συνδεμενο το ZXHN H168N , επισης εχω και ενα της hol το ZXHN H367N ,μπορω να βαλω αυτο και να το δοκιμασω ή ειναι κλειδωμενο; 2ον. μπορω να κανω καταγγελια συμβασης χωρις πεναλτι; δεν θελω, αλλα αν δεν βγει ακρη τι να κανω; πριν 4 μηνες ανανεωσα για 2 χρονια 3ον. λενε θα στειλουν τεχνικο και αν δεν βρει προβλημα θα πληρωσω 30 ευρω ,οκ δεν εχω θεμα να ερθει αλλα αν το κανουν reset το router κανα δυο ωρες πριν ερθει αντε μετα ν αποδειξω πως δεν ειμαι ελεφαντας 4ον Καποια αλλη λυση; καθε προταση δεκτη , οριστε και μια φωτο με τα στατιστικα της γραμμης
aGka8l Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Η γραμμή σου είναι άριστη και τα λάθη για το 6ωρο αρκετά λίγα . Όπως το περιγράφεις αφού το θέμα διορθώνεται μετά από rebοot είναι θέμα εξοπλισμού .Δοκίμασε να κάνεις hard reset το ρούτερ και δες ξανά . Η forthnet δε μπορεί να κάνει και πολλά εται και αλλιώς γιατί το dslam είναι του ΟΤΕ 2
arma1 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 ευχαριστω για τον χρονο σου φιλε ,reset εχω κανει, ξεχασα να το αναφερω ,μακαρι να ειναι θεμα εξοπλισμου
mariakos123 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα, είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με adsl όμως. Αλλαξα splitter και μετά δεν είχα πρόβλημα. Αν θες δοκιμασέτο και εσύ 2 ευρώ έχει Αυτά καλή συνέχεια 1
arma1 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Μαλιστα ,θα δοκιμασω το splitter απο το αλλο vdsl router που εχω ,σ ευχαριστω
driverpit Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Τσέκαρε συνδεσμολογία φίλτρα καλωδίωση από το διαμέρισμα του σπιτιού σου στον κατανεμητή της πολυκατοικίας πριν κλήσεις ραντεβού για τεχνικό. Επίσης με τη ταχύτητα κατεβάζεις. 1 1
arma1 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Καλημέρα φίλε, οταν κάνω reboot και για δύο μέρες κατεβάζω πολύ καλά (δοκιμάζω και σε αρχείο ftp), μετά το πέρας αυτών των ημερών με το ζόρι ανοίγουν ακόμη και οι σελίδες (Browser)
kakos84 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα, είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με adsl όμως. Αλλαξα splitter και μετά δεν είχα πρόβλημα. Αν θες δοκιμασέτο και εσύ 2 ευρώ έχει Αυτά καλή συνέχεια Παρόμοιο έχω και εγώ πολλές φορες τι κλείνω και το ανοίγω για να δουλέψει αλλα μου ρίχνει την ταχύτητα από τα 12 με 14 στα 7 με 9 εκεί μετά αν το "αφιsο" δεν έχω θέμα τα έχω ελέζι ola να δω γιατί με κατεβάζει εκεί και δεν με κρατα πιο ψιλά το μονη που δεν έχω κάνει είναι να "αφισο" μονο το router πάνω στην γραμμή χωρίς τηλ να δω αν κράτηση σταθερά στα 12 με 14.εσύ τι λέτε καμια γνώμη
arma1 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Λοιπον επανερχομαι με νεα στοιχεια ,το μονο που εκανα ειναι οτι εβαλα αλλο φιλτρακι ,παρατηρησα πως οταν παω να δοκιμασω κατεβασμα απο ftp της forthnet σερνετε http://ftp.forthnet.gr/pub/SPEEDTEST/ ,ενω αν κατεβασω απο το μετσοβειο πολυτεχνειο πεταει http://ftp.ntua.gr/pub/linux/archlinux/iso/2017.07.01/ , τωρα αν κανω reboot το router θα κατεβαζει στο ftp της forthnet με τερμα τα γκαζια , που οφειλετε αυτο;;;;
k_w_t Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Ακριβώς το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω και εγω. Η συνδεση είναι με τα φεγγαρια της. Ποτε κατεβαζω με 4,4 ποτε δεν μπορω να ανοιξω σελιδα σε browser. Εχω δοκιμασει reset router αλλαγη spliter κτλ. Θεμα καλωδιωσης δεν υπαρχει γιατι εχω αλλαξει ολη την γραμμη απο το καφαο της πολυκατοικιας μεχρι το διαμερισμα πριν 3 χρονια. Το θεμα ειναι οτι μπορει 10 μερες να πηγαινει σφαιρα και υπαρχουν μέρες που μου σπαει απλα τα νευρα.. Σκεφτομαι σοβαρα να αλλαξω router και να βαλω αυτο ... http://www.public.gr/product/perifereiaka/networking/adsl-modem-router/d-link-dsl-3782-ac1200-asyrmato-modem-router-vdsl/prod8292309pp/ Αξιζει τα 90€ ή να τους ζητησω να μου στείλουν αυτοι αλλο ? Το καλο ειναι οτι το συμβολαιο τελιωνει το δεκεμβρη...
arma1 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Ακριβώς το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω και εγω. Η συνδεση είναι με τα φεγγαρια της. Ποτε κατεβαζω με 4,4 ποτε δεν μπορω να ανοιξω σελιδα σε browser. Εχω δοκιμασει reset router αλλαγη spliter κτλ. Θεμα καλωδιωσης δεν υπαρχει γιατι εχω αλλαξει ολη την γραμμη απο το καφαο της πολυκατοικιας μεχρι το διαμερισμα πριν 3 χρονια. Το θεμα ειναι οτι μπορει 10 μερες να πηγαινει σφαιρα και υπαρχουν μέρες που μου σπαει απλα τα νευρα.. Σκεφτομαι σοβαρα να αλλαξω router και να βαλω αυτο ... http://www.public.gr/product/perifereiaka/networking/adsl-modem-router/d-link-dsl-3782-ac1200-asyrmato-modem-router-vdsl/prod8292309pp/ Αξιζει τα 90€ ή να τους ζητησω να μου στείλουν αυτοι αλλο ? Το καλο ειναι οτι το συμβολαιο τελιωνει το δεκεμβρη... Ειναι θεμα router φιλε το προβλημα μας; εχω δυο router vdsl,ενα της voda και ενα του οτε και δεν ξερω πως να τα σεταρω για δοκιμη ,μαλλον ειναι κλειδωμενα , πρεπει πρωτα να δουμε τι φταιει και μετα να προβουμε σε καποια αγορα
aGka8l Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Αφού λες ότι λύνεται με ρεσταρτ ει άι θέμα ρούτερ . Πριν προβεί σε αλλαγή εξοπλισμού όταν σου αρχησει και σέρνεται πριν κάνεις ρεσταρτ βάλε καρφωτες ip k dns google 8.8.8.8 k 8.8.4.4 και δοκίμασε Επίσης άλλαξε και wpa 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα