Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Δημιούργησα λογαριασμό ebay και έχω δύο απορίες, πρέπει να βάλω το ονοματεπώνυμο που έχω στο κουδούνι μου ή οχι?

Και δεύτερον όταν το δέμα μου έρχεται το αφήνουν σε γραμματοκιβωτιο?(επειδή δεν έχω) ή χτυπάνε κουδούνι?

Δημοσ.

Ναι, πρέπει να βάλεις τα πραγματικά σου στοιχεία.

Στο άλλο ερώτημα εξαρτάται από τον τρόπο αποστολής και τον ταχυδρόμο. Εάν είναι απλό (όχι συστημένο) και μικρό, κατά 99% θα το ρίξει στο γραμματοκιβώτιο. Εάν είναι συστημένο, είτε θα χτυπήσει κουδούνι, ή θα αφήσει ειδοποιητήριο έγγραφο ώστε να παραλάβεις αυτοπροσώπως από το ταχυδρομείο. Εάν είναι ογκώδες (είτε απλό ή συστημένο) θα αφήσει ειδοποιητήριο. Οπότε εδώ η απάντηση είναι "εξαρτάται από πολλά".

Δημοσ.

Γεια σας,

Δημιούργησα λογαριασμό ebay και έχω δύο απορίες, πρέπει να βάλω το ονοματεπώνυμο που έχω στο κουδούνι μου ή οχι?

Και δεύτερον όταν το δέμα μου έρχεται το αφήνουν σε γραμματοκιβωτιο?(επειδή δεν έχω) ή χτυπάνε κουδούνι?

Προφανως και πρεπει να βαλεις επανω το ονομα που εχει το κουδουνι,η να αναγραψεις στα σχολια οτι λεγεσαι Παπαδοπουλος Γ. αλλα στο κουδουνι λεει Προηγουμενος Ε. γιατι δε μπορεις να το αλλαξεις.

Εαν ο ταχυδρομος ειναι σχολαστικος μπορει να ζητησει την ταυτοτητα που αντιστοιχει στο ονομα του παραληπτη,ασχετως εαν το πληρωσες εσυ και μενεις εσυ εκει.

Αφου το εφερε η κουβεντα,κατεβειτε μια ολοι να γραψετε ονομα και οροφο στα κουδουνια σας,η να προσθεσετε και το δικο σας ονομα στο κουδουνι εαν συζειτε,γιατι αλλιως ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...