Finn Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Επίσης όταν πας στον γιατρό να του πεις γιατί 50 ευρώ η επίσκεψη ούτε μισό αναλώσιμο δε ξόδεψες, όταν πας στον δικηγόρο να αρνηθείς να πληρώσεις γιατί η δίκη πήρε αναβολή, όταν πάρεις καφέ στο χέρι να αρνηθεις να πληρώσεις 5 φορές πάνω την αξία του καφέ.. ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ!!!! ΕΛΕΟΣ!!!!! Είσαι σοβαρός; Θα είμαι αλλεργικός σε μια ουσία και δε θα ρωτήσω αν την περιέχει το προϊόν; Τι θα φοβηθείς μη σε δείξω με το δάχτυλο και πω δείτε να ένας διαβητικός; Δημοτικό είμαστε; Πάνε για αιμοδοσία εσύ έχοντας HIV και μη το κοινοποιήσεις. Γι αυτό επέλεξα να εξυπηρετω 60 άτομα και όχι 1000. Για να έχω τον κόσμο που θέλω και να του παρεχω συγκεκριμένα πράγματα, τα οποία σύμφωνα με το feedback που λαμβάνω του αρέσουν. Αν έκανα ένα jazz bar και είχα 1000 άτομα θα έπρεπε να δεχθώ την ιδιαιτερότητα ενός που θέλει τερλεγκα;
The_Judas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Σε ποιον νόμο αναφέρεται η απαγόρευση της κατοχής φαγητού; Για την ελάχιστη κατανάλωση το γράψαμε. Αν θέλετε να είστε σύννομοι, βάλτε πινακίδα ελάχιστην χρέωση 3, 10, 20 ή 100.000 ευρώ. Τουλάχιστον να ξέρει ο καθένας που μπορεί να πάει αναλόγως των οικονομικών του. Επίσης αν ισχύει και το παρακάτω άρθρο, το 99% των μπιτς-μπαρ-ταβερνών είναι παράνομα: http://www.kathimerini.gr/863443/article/epikairothta/ellada/ti-prepei-na-3erw-phgainontas-pros-thn-paralia 1
lary7 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Πήρε πρόσφατα το μάτι μου το συγκεκριμένο Site: άρθρο και θυμήθηκα ότι πέρυσι είχα πετύχει και εγώ σε άλλο beach bar αναρτημένη μια τέτοια Site: ανακοίνωση . Αυτό που θέλω να ρωτήσω, έχουν κάποιο νομικό πάτημα να το επιβάλλουν αυτό ;;; - Έχουν το δικαίωμα να σου απαγορεύσουν την είσοδο στην παραλία του beach bar αν έχεις μαζί σου φορητό ψυγειάκι; - Έχουν το δικαίωμα να σε διώξουν αν φας κάτι εκτός τιμοκαταλόγου και δεν...υπακούσεις την παρατήρηση που θα σου κάνουν ; Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο ; Αν ναι πως το διαχειριστήκατε ; Να σε διώξουν απο που; Τα μαγαζιά έχουν το δικαίωμα της απλής χρήσης του αιγιαλού, όχι της αποκλειστικής.Αμα σηκωθω απο την ξαπλώστρα και στέκομαι όρθιος στην αμμο, πως θα μου απαγορευσει να φαω οτι θελω αφου βρίσκομαι σε κοινόχρηστο χώρο; Το ολο θεμα δέχεται πολλές ερμηνίες αλλα το σιγουρο ειναι πως ειναι κλασικος τρομπας Χαλκιδικώτης ο μαγαζατορας που ζητησε απο την 7χρονη να παει στην ακρη της παραλιας για να φαει, μπορει ενδεχωμενως να τους γυρισει τα χρήματα πίσω και να τους αρνηθει την χρήση της ξαπλώστρας, αλλα οχι να τους εξορισει απο τονμ αιγιαλο. Αν υπήρχε τετοια πρόβλεψη απο το νομο να ειστε σίγουροι πως θα ειχαν φραχτει οι παραλίες εδώ και πολλα χρόνια. Στην δε δικιά μας τουριστικη περιοχη ,Πιερια, οπου οι ντόποιοι ειναι πολλοι και δεν μπορουν ευκολα να αυθαιρετήσουν οι μαγαζατορες δεν εχω ακουσει ποτε για τετοια περιστατικα. περνεις εναν καφε και δωρο η ξαπλώστρα. Μαλιστα περνανε και λουκουματζηδες οποτε μπορει καποιος να παρει ενα λουκουμα απο εκει και οχι τοστ απο το μαγαζι, δεν θα σε διωξει κανεις για ενα λουκουμα... 1
Finn Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Να σε διώξουν απο που; Τα μαγαζιά έχουν το δικαίωμα της απλής χρήσης του αιγιαλού, όχι της αποκλειστικής.Αμα σηκωθω απο την ξαπλώστρα και στέκομαι όρθιος στην αμμο, πως θα μου απαγορευσει να φαω οτι θελω αφου βρίσκομαι σε κοινόχρηστο χώρο; Το ολο θεμα δέχεται πολλές ερμηνίες αλλα το σιγουρο ειναι πως ειναι κλασικος τρομπας Χαλκιδικώτης ο μαγαζατορας που ζητησε απο την 7χρονη να παει στην ακρη της παραλιας για να φαει, μπορει ενδεχωμενως να τους γυρισει τα χρήματα πίσω και να τους αρνηθει την χρήση της ξαπλώστρας, αλλα οχι να τους εξορισει απο τονμ αιγιαλο. Αν υπήρχε τετοια πρόβλεψη απο το νομο να ειστε σίγουροι πως θα ειχαν φραχτει οι παραλίες εδώ και πολλα χρόνια. Στην δε δικιά μας τουριστικη περιοχη ,Πιερια, οπου οι ντόποιοι ειναι πολλοι και δεν μπορουν ευκολα να αυθαιρετήσουν οι μαγαζατορες δεν εχω ακουσει ποτε για τετοια περιστατικα. περνεις εναν καφε και δωρο η ξαπλώστρα. Μαλιστα περνανε και λουκουματζηδες οποτε μπορει καποιος να παρει ενα λουκουμα απο εκει και οχι τοστ απο το μαγαζι, δεν θα σε διωξει κανεις για ενα λουκουμα... Κι εδώ το 99% των μαγαζιών θα επιτρέψει το λουκουμά και ένα πρωινό σνακ ή ένα φρουτακι. Τα προβληματα ξεκινουν ότι το ροδάκινο γίνει σακούλα με φρούτα και το κρουασανακι γίνει πιτογυρο ή πίτσα (ναι τα έχω δει πολλές φορές από παλιά).
xgol Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Είσαι σοβαρός; Θα είμαι αλλεργικός σε μια ουσία και δε θα ρωτήσω αν την περιέχει το προϊόν; Τι θα φοβηθείς μη σε δείξω με το δάχτυλο και πω δείτε να ένας διαβητικός; Δημοτικό είμαστε; Πάνε για αιμοδοσία εσύ έχοντας HIV και μη το κοινοποιήσεις. Γι αυτό επέλεξα να εξυπηρετω 60 άτομα και όχι 1000. Για να έχω τον κόσμο που θέλω και να του παρεχω συγκεκριμένα πράγματα, τα οποία σύμφωνα με το feedback που λαμβάνω του αρέσουν. Αν έκανα ένα jazz bar και είχα 1000 άτομα θα έπρεπε να δεχθώ την ιδιαιτερότητα ενός που θέλει τερλεγκα; Eιμαι σοβαρότατος γιατί είναι το επάγγελμά μου να ξέρω την νοοτροπία του ασθενούς και κατά πόσον είναι διατεθειμένος να μοιραστεί το ιατρικό του πρόβλημα με κάποιον τρίτο. Πολλές φορές δε θέλει να το μοιραστεί ούτε με τον θεράπων ιατρό. Πόσο μάλλον με έναν νταή που του κάνει παρατήρηση επειδή καταναλώνει εκτός καταλόγου, μπροστά στην παρέα του, σε φίλους ή γνωστούς. Οπότε μη μου λες πως είμαστε στο δημοτικό. Επίσης να σε πληροφορήσω πως εντός νοσοκομειακού χώρου είμαστε πάντα εχέμυθοι σχετικά με το ποιος έχει HIV, φυσικά και δε κοινοποιείται πουθενά, εκτος απο το ιατρικο/παραιατρικό προσωπικό που πρέπει να προβεί σε συγκεκριμένες ιατρικές πράξεις και οφείλει να πάρει συγκεκριμένα μέτρα για την προστασία του. Ξανααρχισες όμως τα επιχειρήματα τύπου τερλέγκα. Και για να μη νιώθεις θιγμένος, δεν απευθύνομαι στη δική σου επιχείρηση (σου απάντησα πως θα φερόμουν σε ταβέρνα - ξαπλώστρες) αλλά σε μεγάλα beach bar. 1
Zaknafein Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Μμμ λουκουμάδες στην Λεπτοκαρυά μετά το μπάνιο, ωραία φάση. Το Ανώι υπάρχει ακόμα άραγε; Έφτιαχνε φοβερές ψητές πατάτες Finn εγώ σε καταλαβαίνω, αν και δεν έχω ανέβει πρόσφατα πάνω, στα μπιτσόμπαρα που έχω επισκεφτεί στα νότια το προσωπικό ήταν πάντα φιλικό και διατηρούσαν τον χώρο καθαρό και ποτέ δεν μου έγινε παρατήρηση για ένα μικρό σνακ, απλά κάποιοι θέλουν να κάνουν την τρίχα τριχιά... @xgol, δηλαδή σε ένα εστιατόριο, αν είσαι αλλεργικός, ο σεφ θα ρίχνει το ταρώ για να το μαντέψει ώστε να μην σου προσφέρει κάτι που δεν πρέπει ή θα βγάλεις το ταπεράκι με το σπιτικό φαγητό και μετά θα σου φταίει το μαγαζί που σου κάνει παρατήρηση;
lary7 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Κι εδώ το 99% των μαγαζιών θα επιτρέψει το λουκουμά και ένα πρωινό σνακ ή ένα φρουτακι. Τα προβληματα ξεκινουν ότι το ροδάκινο γίνει σακούλα με φρούτα και το κρουασανακι γίνει πιτογυρο ή πίτσα (ναι τα έχω δει πολλές φορές από παλιά). Ολοκληρη σουβλα με αρνι επανω σου λεω εγω, απο που να σε διώξει; Φευγω απο την ξαπλωστρα και καθομαι διπλα στην αμμο ή μπροστα στο κυμα με την σουβλα με το αρνι, πως να με διωξει αφου ο χωρος ειναι κοινοχρηστος; Edit: Τώρα ειδα πως εχεις μαγαζι, οσο σπαστικο και αν ειναι να μαζευεις κουκουτσια, αλουμινοχαρτα, σακουλες κτλ που οι πελατες σου πεταξαν κατω χωρις να τα εχουν αγορασει απο εσενα, η χρήση του κοινοχρηστου αιγιαλου δεν μπορει να έχει μονο 100% ωφελεια για τον επιχειρηματια, θα εχει και τα θεματακια της, όπως καθε επαγγελμα που ασχολειται με πολιτες. Χαμογελο και υπομονη θελει , δεν χαλασε ο κοσμος για 5-10€ που ουτως η αλλως δεν θα σου τα πληρωνε ο πελατης. 2
randomcat Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Μμμ λουκουμάδες στην Λεπτοκαρυά μετά το μπάνιο, ωραία φάση. Πραγματικά δεν μου κάνει εντύπωση για το ότι είμαστε ο χειρότερος λαός Αυτό προκύπτει από...; 1
Finn Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Ολοκληρη σουβλα με αρνι επανω σου λεω εγω, απο που να σε διώξει; Φευγω απο την ξαπλωστρα και καθομαι διπλα στην αμμο ή μπροστα στο κυμα με την σουβλα με το αρνι, πως να με διωξει αφου ο χωρος ειναι κοινοχρηστος; Ένας θεωρείς ότι είναι σωστό και επιτρέπεται καντο. Ξέρω πολλούς που έκαναν barbeque στην άμμο. Άλλοι καθάρισαν άλλοι άφησαν τα κάρβουνα μαζί με τα κόκαλα να τα φάνε τα σκυλόψαρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις