Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ίσως κάποιοι βάζουν την πινακίδα για να είναι καλυμμένοι σε περίπτωση ελέγχου αλλά δεν είναι και τόσο αυστηροί να το τηρήσουν. Να πούνε δηλαδή ότι να εμείς ενημερώνουμε ότι απαγορεύεται αλλά ο πελάτης το έκανε χωρίς να το δούμε. Αν τους καλύπτει αυτό βολεύει γιατί δεν χάνουν και τον πελάτη.

• Απαντ. 248
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Σαν να μου λες οτι αν μπω στα γκουντις πχ να παραγγειλω και κραταω σακουλα των μακντοναλτς θα με διωξουν , πραγμα που δεν ισχυει γιατι το εχω κανει.

Πήγαινε σε ένα εστατόριο, κάτσε παρείγγειλε και πάρε ταυτόχρονα delivery από ένα άλλο και πες μας τι θα γίνει.

• Like 1
Δημοσ.

Πήγαινε σε ένα εστατόριο, κάτσε παρείγγειλε και πάρε ταυτόχρονα delivery από ένα άλλο και πες μας τι θα γίνει.

το οτι μπορει να με διωξουν δεν σημαινει οτι ειναι νομιμο και στα κλαμπ εριχναν πορτες αλλα ηταν παρανομο αν επαιρνες την αστυνομια σε εβαζαν μεσα ηθελαν δεν ηθελαν 

Δημοσ.

Ε ωραία κάν' το και πες τους δεν είναι νόμιμο και πες μας μετά τι έγινε. :rolleyes:  

Ξέρω 'γω κάποια πράματα ίσως είναι κοινή λογική που φαίνεται να λείπει συχνά από το μπλα μπλα του insomnia.

• Like 1
Δημοσ.

Σε beach bar που πληρώνω είσοδο και ξαπλώστρα φέρνω από το σπίτι μέχρι και γίδα βραστή. Σε beach bar που πας και απλά αράζεις είσαι υποχρεωμένος να παραγγείλεις από το κατάστημα και όχι να βγάλεις τα τάπερ. Τώρα αν βγάλεις ένα σακουλάκι πατάτακια ή μια μπάρα δημητριακών δε νομίζω να σου πει κάποιος κάτι. Τα λέω σωστά; Τα εξηγώ ωραία;

• Like 6
Δημοσ.

και μετα αραζες μεσα στην μπαρα και εβγαζες τα πιτογυρα απο την σακουλα χαλααααρα;

Βασικά παραγγέλνεις κόκα κόλα (ή μάλλον freeway cola που είναι και πιο καλή) και μετά βγάζεις ένα μπουκάλι ουίσκι από το σπίτι

Δημοσ.

Βασικά παραγγέλνεις κόκα κόλα (ή μάλλον freeway cola που είναι και πιο καλή) και μετά βγάζεις ένα μπουκάλι ουίσκι από το σπίτι

το εχει κανει γνωστος αυτο :P

Δημοσ.

Χθες είχα θέμα με κάτι πελάτες μου γιατί έφεραν καφέ από έξω και η δικαιολογία τους ήταν "είμαστε ιδιότροποι με τον καφέ τι να κάνουμε". Τους εξήγησα ότι είναι άδικο για τους υπόλοιπους πελάτες και απάντησαν "αφού πήραμε κοκακολες".

Όταν ρώτησα τι δουλειά κάνει μου λέει βενζινας, τον ρωτάω αν επιτρέπεται να πάω να βάλω βενζίνη στο απέναντι απ αυτόν βενζινάδικο για 20€ αλλά το τσάμπα πλύσιμο να μου το δώσει αυτός. Παρεξηγήθηκε.

Όπου δε σας νοικιάζουν ξαπλώστρες παιδιά απαιτείται κατανάλωση την οποία ορίζει το κατάστημα βάσει των αναγκών του. Είναι ο όρος του για να σας επιτρέπει να καθίσετε στα καθίσματα του είτε είναι ξαπλωστρες είτε απλώστρες είτε πολυθρόνες. Και από τη στιγμή που ο νομοθέτης επιτρέπει την εκμετάλλευση της παραλίας από τρίτους μην αρχίζετε μαγκιές τύπου η παραλία είναι ελεύθερη για όλους και θα κάνω ότι γουστάρω.

Δημοσ.

Οχι δεν μπορεί να στο απαγορεύσει νόμιμα εφόσον έχεις πληρώσει για την ξαπλώστρα σου.

Αυτή είναι η υπηρεσία που χρεώνουν αυτές οι επιχειρήσεις στην παραλία, "υπηρεσία ενοικίασης ξαπλώστρας".

Αν θέλει ο επιχειρηματίας να το κάνει πριβέ και για να απευθύνεται σε λεφτάδες, μπορεί να σου βάλει 20 ευρώ είσοδο. Αυτό γίνεται.

Να σου λέει όμως ότι πρέπει να αγοράζεις τα πάντα από εκεί δεν γίνεται.

Με την ίδια λογική αν αυτός έχει έναρξη στην εφορία για καφέ-μπαρ-βενζίνη-τηλέφωνα-υπολογιστές-ρούχα θα πρέπει να αγοράζεις τα πάντα από εκεί;

• Like 1
Δημοσ.

Οχι δεν μπορεί να στο απαγορεύσει νόμιμα εφόσον έχεις πληρώσει για την ξαπλώστρα σου.

Αυτή είναι η υπηρεσία που χρεώνουν αυτές οι επιχειρήσεις στην παραλία, "υπηρεσία ενοικίασης ξαπλώστρας".

Αν θέλει ο επιχειρηματίας να το κάνει πριβέ και για να απευθύνεται σε λεφτάδες, μπορεί να σου βάλει 20 ευρώ είσοδο. Αυτό γίνεται.

Να σου λέει όμως ότι πρέπει να αγοράζεις τα πάντα από εκεί δεν γίνεται.

Με την ίδια λογική αν αυτός έχει έναρξη στην εφορία για καφέ-μπαρ-βενζίνη-τηλέφωνα-υπολογιστές-ρούχα θα πρέπει να αγοράζεις τα πάντα από εκεί;

Σου λέω όταν δεν υπάρχει χρέωση ξαπλώστρας και το κατάστημα πουλάει ποτά και φαγητό. Με ποια λογική θα πας εσύ με δικά σου φαγητά; Για να εκμεταλλευτεις τις άνετες ξαπλώστρες για να φας τα δικά σου; Δυο τρεις απλούς κανόνες θέτουν όλα τα καταστήματα αλλά τους αγνοείτε επιδεικτικά!

1.Ναι κάτσε αλλά φάε πιες για Α ευρώ και πάνω.

2.Μη φέρεις δικά σου φαγητά ποτά.

3.Φευγοντας μη ξεχάσεις να πάρεις τις πετσέτες σου.

Σε όποιον δεν αρέσει είτε ανοίγει κατάστημα παύλα ανθρωπιστική οργάνωση και τους βάζει όλους να κάτσουν τσάμπα ή απλά κάθεται παραδίπλα με τα δικά του σύνεργα.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια προσπαθηστε να ειστε λιγοτερο γυφτοι, κι αν ειστε,μη το γραφετε εδω σα να κανατε κατι σπουδαιο.

καταρχην μην χαρακτηριζεις ατομα που δεν ξερεις έπειτα το οτι θελω να παρω κατι απο το σπιτι μου η το περιπτερο δεν με κανει γυφτο απλα κανω οικονομια γιατι ειτε θεωρω παραλογο αυτα που ζητανε ειτε δε μου περισεουν, αν λοιπον χρεωνουν 10 ευρω ξαπλοστρες και 5 ευρω ενα καφε θα παω να απλωσω πετσετα δικια και θα παω με καφε απο το περιπτερο και ας ερθουν να με διωξουν.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...