Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαβάζοντας τέτοια θέματα συνειδητοποιώ μέχρι πόσο μπορούν να ξεχυλόσουν τη λογική κάποιοι για να αισθανθούν εντάξει μέσα στη βλακεία τους.

• Like 4
  • Απαντ. 248
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

''Γνωστός''... Φύγε ρε απο δω :P

Και άκουσες ξάφνου μια φωνή να σου λέει.. ''Βάλε μέσα το ουίσκι ρε!''  Η Μαργαρίτα ήταν :P

ναι ρε εσυ αληθεια 

Δημοσ.

Λοιπον με μια γρηγορη αναζητηση βρηκα εδω για οσυς λενε οτι αυτος που εχει μαγαζι κανει οτι γουσταρει

jp6kOlX.png

http://www.chm.gr/enimerosi/kentro-typou/nomika-themata/item/111-erotiseis-apantiseis-se-themata-xeirismoy-provlimaton-pou-aforoyn-diamenontes-pelates.html

Να υποθέσω το καταστατικό μιας πολυκατοικίας έχει νομική ισχύ;

Δημοσ.

Διαβάζοντας τέτοια θέματα συνειδητοποιώ μέχρι πόσο μπορούν να ξεχυλόσουν τη λογική κάποιοι για να αισθανθούν εντάξει μέσα στη βλακεία τους.

διαβασε την φωτογραφια που ανεβασα και πες μου μετα αν λεω βλακειες ή οχι 

Δημοσ.

Αυτος με τα τυροπιτακια παιζει να πιει και τρεις μπυρες μετα .Ενω αν επαιρνε ενα καφε και καθοταν 6 ωρες θα ηταν κσλυτερα για τα οικονομικα του μαγαζιου :-D

Τις μπυρες που θα έχει κρυμμενες στην τσάντα εννοείς Ε;

Σκηνικό: Τι μπύρες έχετε; Άλφα μύθο Βεργίνα. Φέρε άλφα. Όταν έφυγε είχε μισόλιτρο κουτί στο τραπέζι ενώ εγώ σερβίρω μόνο 330ml.

Δημοσ.

Να υποθέσω το καταστατικό μιας πολυκατοικίας έχει νομική ισχύ;

δεν μιλαμε τωρα για πολυκατοικιες μην πετας την μπαλα στην εξεδρα ,  εδω μιλαμε για μαγαζια.

Δηλαδή δεν ήσουν εσύ; :P

οχι αν λεω ψεμματα να αδυνατισω  :P

• Like 1
Δημοσ.

Εγω αν ειχα μαγαζι παντως σιγα μην ασχολιομουνα με τα ταπερ κσι τα γαριδακια.Θα εκανε την ελαχιστη χρεωση και μετα δεν πα να πεταγε και κοκορετσι στην παραλια  :-D

• Moderators
Δημοσ.

δεν μιλαμε τωρα για πολυκατοικιες μην πετας την μπαλα στην εξεδρα , εδω μιλαμε για μαγαζια.

Το ποστ σου αναφέρεται σε ξενοδοχεία. Just saying

• Like 3
Δημοσ.

Γουστάρω που παίζουμε με τις λέξεις για να περάσει το δικό μας σαν να είμαστε 5χρονα.

Αν έχω ένα γλιφιτζούρι;

Αν έχω μια μισοφαγωμένη σοκολάτα από το πρωί;

Αν έχω ένα ταψί παστίτσιο που μου έδωσε η μάνα μου;

και άλλες τέτοιες εξυπνάδες.

• Like 1
Δημοσ.

δεν μιλαμε τωρα για πολυκατοικιες μην πετας την μπαλα στην εξεδρα , εδω μιλαμε για μαγαζια.

Εγώ σου λέω θα έρθω στην πολυκατοικία που μένεις και θα κάνω οτι γουσταρω, θα φέρω σκυλί φίδι, θα βαράω μουσικές τέρμα τις ώρες μη κοινής ησυχίας, θα κοτσαρω δυο πιάτα δορυφορικης και θα βάψω το κομμάτι μου ροζ μωβ και θα γράψω γαμ..αι από κάτω. Μπορώ; η Ελευθερία σου τελειώνει εκεί που αρχίζει του άλλου.

Η Ελλάδα έχει άπειρα χιλιόμετρα ακτογραμμής. Αν δε σου αρέσουν οι κανόνες των καταστημάτων έφυγες βολίδα για εκεί.

Δημοσ.

Το ποστ σου αναφέρεται σε ξενοδοχεία. Just saying

επειδή ήξερα ότι θα βρείτε δικαιολογία 

άρνηση παροχής υπηρεσίας λεγετε και ειναι παραβαση του αγορανομικού κωδικά και ισχιει για τα μαγαζια υγειονομικού ενδιαφέροντος οπως καφετεριες εστιατορια κλπ.

Εγώ σου λέω θα έρθω στην πολυκατοικία που μένεις και θα κάνω οτι γουσταρω, θα φέρω σκυλί φίδι, θα βαράω μουσικές τέρμα τις ώρες μη κοινής ησυχίας, θα κοτσαρω δυο πιάτα δορυφορικης και θα βάψω το κομμάτι μου ροζ μωβ και θα γράψω γαμ..αι από κάτω. Μπορώ; η Ελευθερία σου τελειώνει εκεί που αρχίζει του άλλου.

Η Ελλάδα έχει άπειρα χιλιόμετρα ακτογραμμής. Αν δε σου αρέσουν οι κανόνες των καταστημάτων έφυγες βολίδα για εκεί.

οπως ειπα και πιο πανω η αρνηση εξηπηρετησης πελατη τιμωρείτε απο τον αγορονομικο κωδικα 

επισης οπως ειπα αλλο σπιτι και αλλο μαγαζι ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΠΟΡΕΙ αρα και παλι συμφωνουμε οτι εσυ δεν μπορεις να με πεταξεις εξω απο το μαγαζι σου.

• Like 1
Δημοσ.

επειδή ήξερα ότι θα βρείτε δικαιολογία 

άρνηση παροχής υπηρεσίας λεγετε και ειναι παραβαση του αγορανομικού κωδικά και ισχιει για τα μαγαζια υγειονομικού ενδιαφέροντος οπως καφετεριες εστιατορια κλπ.

Το 99,9 % που απαντησε σε αυτο το θεμα , ετσι και αλλιως δεν εχει την παραμικρη ιδεα για την νομοθεσια.Οποτε ορθως τους βοηθας.

Απλα ακολουθουν την λογικη των ...δισκογραφικων.Αν λεει δεν επαιρνες τυροπιτα απο τον φουρνο θα επαιρνες 10 κρουασαν απο την καφετερια μας.Και υπολογιζουν χαμενα εσοδα.

• Like 2
Δημοσ.

Το 99,9 % που απαντησε σε αυτο το θεμα , ετσι και αλλιως δεν εχει την παραμικρη ιδεα για την νομοθεσια.Οποτε ορθως τους βοηθας.

Απλα ακολουθουν την λογικη των ...δισκογραφικων.Αν λεει δεν επαιρνες τυροπιτα απο τον φουρνο θα επαιρνες 10 κρουασαν απο την καφετερια μας.Και υπολογιζουν χαμενα εσοδα.

Καμία σχέση. Ο χώρος μου είναι για να καταναλώσουν οι πελάτες μου τα προϊόντα μου, όχι προϊόντα αλλων καταστημάτων.

Δημοσ.

"θα βαράω μουσικές τέρμα τις ώρες μη κοινής ησυχίας" παράβαση νόμου, αλλά και τις ώρες που δεν είναι κοινής ησυχίας δεν σημαίνει οτι μπορείς να σηκώνεις την γειτονιά στο πόδι, βάση νόμου και αυτό

"θα βάψω το κομμάτι μου ροζ μωβ και θα γράψω γαμ..αι από κάτω" Προφανώς είναι παράβαση κανονισμού πολυκατοικίας (μάλλον γκλαμουρατης) Ξέρεις τι έκανα εγώ; Μια χαρά έβαψα το δικό μου μπαλκόνι, όπως κάνουν όλοι. Όταν ο άλλος ζορίζεται να δώσει τα κοινόχρηστα και το χειμώνα ξεπαγιάσει δεν μπορώ να τον αναγκάσω να πληρώσει για βάψιμο. Αλλά δεν θα κάτσω και με το καυσαέριο και την μπιχλα μπροστά στα μούτρα μου.Τώρα στο Πανόραμα και στο Χορτιάτη και στην Καλαμαριά δεν ξέρω τι κάνουν.

"η Ελευθερία σου τελειώνει εκεί που αρχίζει του άλλου." Συμφωνώ απόλυτα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...