Anorymous Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Το 99,9 % που απαντησε σε αυτο το θεμα , ετσι και αλλιως δεν εχει την παραμικρη ιδεα για την νομοθεσια.Οποτε ορθως τους βοηθας. Απλα ακολουθουν την λογικη των ...δισκογραφικων.Αν λεει δεν επαιρνες τυροπιτα απο τον φουρνο θα επαιρνες 10 κρουασαν απο την καφετερια μας.Και υπολογιζουν χαμενα εσοδα. δυστηχως το ιδιο ισχυει και για τους πελατες. Καμία σχέση. Ο χώρος μου είναι για να καταναλώσουν οι πελάτες μου τα προϊόντα μου, όχι προϊόντα αλλων καταστημάτων. ο χωρος σου ειναι για να προσφερεις υπηρεσιες και αγαθα οχι να μου απαγορέψεις εμενα να καταναλώσω κατι αλλο , αφου σου πληρωνω την υπηρεσια που μου προσφερεις δεν μπορεις να μου αρνηθεις.
NT1G Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 επειδή ήξερα ότι θα βρείτε δικαιολογία άρνηση παροχής υπηρεσίας λεγετε και ειναι παραβαση του αγορανομικού κωδικά και ισχιει για τα μαγαζια υγειονομικού ενδιαφέροντος οπως καφετεριες εστιατορια κλπ.... Είναι τα ξενοδοχεία, "μαγαζιά υγειονομικού ενδιαφέροντος" ; Ενδιαφέρον... 2
Finn Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 δυστηχως το ιδιο ισχυει και για τους πελατες. ο χωρος σου ειναι για να προσφερεις υπηρεσιες και αγαθα οχι να μου απαγορέψεις εμενα να καταναλώσω κατι αλλο , αφου σου πληρωνω την υπηρεσια που μου προσφερεις δεν μπορεις να μου αρνηθεις. Μια χαρά μπορώ να σου αρνηθώ και κινησου νομικά αν δε σου αρέσει. Τι έγινε, έβγαλε ζέστη και βγήκατε από τις σπηλιές σας μερικοί; Σε προκαλώ να έρθεις εδώ που μένω, να πάμε σε μια ταβέρνα να πιούμε ρετσίνες εχοντας αγοράσει φαγητά από άλλο μαγαζί. Φαγητα όλα δικά μου, απλά θα αφήσω εσένα να χειριστείς το θέμα με τον εστιάτορα. 1
Anorymous Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Είναι τα ξενοδοχεία, "μαγαζιά υγειονομικού ενδιαφέροντος" ; Ενδιαφέρον... μαλλον δεν διαβασες καλα στην αρχη εφερα σαν παραδειγμα το ξενοδοχειο και μετα εψαξα και βρηκα τι ισχυει για τα μαγαζια υγεονομικου ενδιαφεροντος.
randomcat Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Καμία σχέση. Ο χώρος μου είναι για να καταναλώσουν οι πελάτες μου τα προϊόντα μου, όχι προϊόντα αλλων καταστημάτων. Δηλαδή αν έχεις καφετέρια που έχει και κρέπες, βάφλες, παγωτά κ.λπ. και σου έρθει ένας με καφέ από τα Starbucks για να κάτσει να φάει βάφλα με παγωτό - και μπορεί να έχει και παρέα μαζί του - εσύ προτιμάς να μην καταναλώσουν τα προϊόντα σου;
Moderators Malthador Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Moderators Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 άρνηση παροχής υπηρεσίας λεγετε και ειναι παραβαση του αγορανομικού κωδικά και ισχιει για τα μαγαζια υγειονομικού ενδιαφέροντος οπως καφετεριες εστιατορια κλπ. Φυσικά και ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορεί να αρνηθεί να παράσχει τις υπηρεσίες του σε έναν πελάτη αν κρίνει ότι η συμπεριφορά του είναι βλαπτική προς το ίδιο ή τους υπαλλήλους του ή αν παραβιάζονται υγειονομικοί κανόνες από τη μεριά του πελάτη. Πού διάβασες κάτι διαφορετικό; Όταν κάθεσαι σε ένα τραπέζι ή μια ξαπλώστρα ενός καταστήματος με πράγματα αγορασμένα από αλλού, σε πιθανό έλεγχο το κατάστημα θα βρεθεί υπόλογο αν στο τραπεζάκι υπάρχουν προϊόντα που δεν έχουν απόδειξη. Οπότε μια χαρά μπορεί να σου αρνηθεί τις υπηρεσίες του. 1
NT1G Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 μαλλον δεν διαβασες καλα στην αρχη εφερα σαν παραδειγμα το ξενοδοχειο και μετα εψαξα και βρηκα τι ισχυει για τα μαγαζια υγεονομικου ενδιαφεροντος. Που δεν έχει καμιά σχέση όπως πάντα, γιατί ξενοδοχείο ≠ μαγαζί υγειονομικού ενδιαφέροντος 1
DrLo Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 διαβασε την φωτογραφια που ανεβασα και πες μου μετα αν λεω βλακειες ή οχι1. Δεν αναφέρουν απαραίτητα σε εσένα 2. Θες πραγματικά να σου πω?
Anorymous Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Μια χαρά μπορώ να σου αρνηθώ και κινησου νομικά αν δε σου αρέσει. Τι έγινε, έβγαλε ζέστη και βγήκατε από τις σπηλιές σας μερικοί; Ναι γιατι βαρεθήκαμε μερικοι να μας πιάνετε τον κωλο για ενα μπανιο στην παραλια Να μας χρεώνεται κουβερ ενω δεν πρεπει και να μας φέρνεται νερο εμφιαλωμένο χωρις να ζητάμε Να ζηταμε απλο σαντουιτς και να λετε δεν εχουμε και να χρεωνετε 3 ευρω επιπλεον για μαγιονεζα και ντοματα Και πολλα αλλα ωραια που κανετε μερικοι 2
Finn Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Ναι γιατι βαρεθήκαμε μερικοι να μας πιάνετε τον κωλο για ενα μπανιο στην παραλια Να μας χρεώνεται κουβερ ενω δεν πρεπει και να μας φέρνεται νερο εμφιαλωμένο χωρις να ζητάμε Να ζηταμε απλο σαντουιτς και να λετε δεν εχουμε και να χρεωνετε 3 ευρω επιπλεον για μαγιονεζα και ντοματα Και πολλα αλλα ωραια που κανετε μερικοι Το μπάνιο δε κοστίζει τίποτα. Απλά εσύ το κανεις σε λάθος μέρος ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι στους χώρους όπου υπάρχουν beach bars δε θα πατούσε ψυχή αν δεν υπήρχε οργανωμένο μαγαζί. Και το λέω εκ πείρας βλέποντας αλλά μαγαζιά στην περιοχή μου όπου εμφανίστηκαν σε σημείο όπου ζήτημα να υπήρχαν 3-4 λουόμενοι τη μέρα και ξαφνικά πάει και ο κάθε πικραμένος για να παραπονεθεί ότι 4€ για έναν καφέ ειναι πολλά. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Moderators Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Ανορυμους επειδή και εγώ δεν γουστάρω να τα σκάω ξέρεις τι κάνω ε; απλά δεν πάω στα μαγαζιά και πάω πιο κάτω και κανψ ότι γουστάρω 4
NT1G Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Ναι γιατι βαρεθήκαμε μερικοι να μας πιάνετε τον κωλο για ενα μπανιο στην παραλια Να μας χρεώνεται κουβερ ενω δεν πρεπει και να μας φέρνεται νερο εμφιαλωμένο χωρις να ζητάμε Να ζηταμε απλο σαντουιτς και να λετε δεν εχουμε και να χρεωνετε 3 ευρω επιπλεον για μαγιονεζα και ντοματα Και πολλα αλλα ωραια που κανετε μερικοι Εντός θέματος όπως πάντα...
Toxo <3 lover Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Ωχ μωρέ παιδιά, αν θέλετε ξαπλώστρα να αράξετε, πάρτε μόνο αυτήν και μια ομπρέλα και τέλος. Μην κάθεστε σε μαγαζιά που τις παρέχουν δωρεάν παίρνοντας ένα καφέ και έχοντας ένα ψυγείο από το σπίτι με Ο,ΤΙ άλλο. Δεν ξέρετε πόσο γύφτοι είναι μερικοί άνθρωποι γι' αυτό αντιδράτε έτσι. Αυτό με την άρνηση παροχής υπηρεσίας εγώ το έχω για hobby με κάτι τέτοιους. Πηγαίνετε να κάνετε μια δουλειά πριν κράξετε τον επαγγελματία ή ακόμη χειρότερα το σερβιτόρο (!) που σας ζήτησε να μην κάνετε κάτι.
randomcat Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Αυτό με την άρνηση παροχής υπηρεσίας εγώ το έχω για hobby με κάτι τέτοιους. Πηγαίνετε να κάνετε μια δουλειά πριν κράξετε τον επαγγελματία ή ακόμη χειρότερα το σερβιτόρο (!) που σας ζήτησε να μην κάνετε κάτι. Επειδή απ' ό,τι βλέπω είστε οι περισσότεροι των άκρων - είτε της γυφτιάς είτε της απόλυτης απαγόρευσης "nein, μόνο τα προϊόντα μου!" - θέλω κάποιος να απαντήσει για ένα απλό use case, να δω πως το σκέφτεστε τουλάχιστον από επιχειρηματική άποψη... Έχεις λοιπόν καφετέρια που έχει και κρέπες, βάφλες, παγωτά κ.λπ. και σου έρχεται ένας με καφέ από τα Starbucks για να κάτσει να φάει βάφλα με παγωτό - και μπορεί να έχει και παρέα μαζί του - εσύ προτιμάς να μην καταναλώσουν τα προϊόντα σου;
Finn Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Επειδή απ' ό,τι βλέπω είστε οι περισσότεροι των άκρων - είτε της γυφτιάς είτε της απόλυτης απαγόρευσης "nein, μόνο τα προϊόντα μου!" - θέλω κάποιος να απαντήσει για ένα απλό use case, να δω πως το σκέφτεστε τουλάχιστον από επιχειρηματική άποψη... Έχεις λοιπόν καφετέρια που έχει και κρέπες, βάφλες, παγωτά κ.λπ. και σου έρχεται ένας με καφέ από τα Starbucks για να κάτσει να φάει βάφλα με παγωτό - και μπορεί να έχει και παρέα μαζί του - εσύ προτιμάς να μην καταναλώσουν τα προϊόντα σου; Αυτή την περίπτωση δε ξέρω πως θα την χειριζόμουν. Ενδεικτικά θα σου αναφέρω όμως τα παρακάτω: 1.Επιτρεπω να καταναλώνουν λουκουμάδες απ τον πλανόδιο μιας και δε πουλάω εγώ. 2.Κανω τα στραβά μάτια για κάτι πατατάκια ή χυμούς για τα παιδάκια. 3.Επιτρεπω να φέρνουν δικά τους νερά. 4.Δεν κάνω παρατήρηση αν βγει ένα νεκταρίνι ή καμιά μπανάνα. Σε κάλυψα; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις