Προς το περιεχόμενο

Το Ulefone S8 Pro με τη διπλή κάμερα, σημειώνει εξαιρετικές επιδόσεις και στα παιχνίδια


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Members

To S8 Pro smartphone της Ulefone θέτει υποψηφιότητα για μια απο τις πιο συμφέρουσες αγορές της χρονιάς, παρέχοντας τεχνικά χαρακτηριστικά και δυνατότητες που καλύπτουν τη συντριπτική πλειοψηφία των καταναλωτών.

 

Με τιμή μόλις $79,99, το Ulefone S8 Pro έρχεται με μεταλλικό περίβλημα αλλά και την παρουσία διπλής κάμερας στο πίσω μέρος. Τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής και συγκεκριμένα ο τετραπύρηνος επεξεργαστής (MT6737) και τα 2GB μνήμης, ίσως δε πείθουν κάποιους, και γι'αυτούς η Ulefone δημοσίευσε ένα βίντεο όπου βλέπουμε το S8 Pro να τρέχει μερικά από τα πιο «βαριά» παιχνίδια του Play Store.

 

https://www.youtube.com/watch?v=GUWMna9AG7k

 

Στο βίντεο μπορούμε να δούμε την αναπαραγωγή παιχνιδιών όπως τα Subway Surf, Temple Run 2, και Asphalt 8 τα οποία τρέχουν με πολύ καλές επιδόσεις στην οθόνη 5,3 ιντσών του S8 Pro. Επιπλέον το νέο smartphone της Ulefone διαθέτει δύο κάμερες στο πίσω μέρος, η πρώτη με ανάλυση 13MP και μια δεύτερη στα 5MP, ενώ στα 5MP είναι και η εμπρόσθια κάμερα, συνοδευόμενη από softlight για selfies σε σκοτεινές συνθήκες. Ακόμα στο S8 Pro βρίσκουμε αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων αλλά και μπαταρια 3.000mAh που αναμένεται να χαρίζει αυτονομία μίας ημέρας.

 

 

Περισσότερες πληροφορίες για το Ulefone S8 Pro μπορείτε να διαβάσετε στην επίσημη ιστοσελίδα. Για όσους επιθυμούν να το προμηθευτούν στην τιμή των $79,99, θα πρέπει να επισκεφθούν αυτή την ιστοσελίδα.

post-39041-0-95829900-1503333694_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...