Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην θέση σου και για να μην πολυπαιδεύεσαι,γιατί υπάρχει και περίπτωση να μην βγάλεις άκρη ΠΟΤΕ, θα έβαα έναν άλλο σκληρό πάνω, θα έκανα ένα φορμ΄τ και καινούργια windows και θα έβλεπα εάν συνεχίζει να το κάνει με καθαρα windows.Εάν ναι σημαίνει ότι το θέμα είναι hardware, πιθανότητα κάποια ασυμβατότητα μεταξύ υλικών.Εάν όχι θα έβαζα  ένα ένα τα προγράμματα και τα λοιπά που έχω, ώστε να δω που θα κρασσάρει.

Μήπως έχεις κανα NERO ΜΕ VIDEO EDITOR?Εάν ναι απεγκατέστησε και αυτό και ξαναδοκίμασε

Έβγαλα τελείως την κάρτα ήχου και περιμένω να δω αν θα μου το κάνει, αν δεν το κάνει, βρήκαμε τον ένοχο. 

Όσο για άλλους δίσκους κτλ, τα χω δοκιμάσει κ αυτά. 

Μάλλον hardware φάση μυρίζει η υπόθεση.. 

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τελικά το έκανε και χωρίς την κάρτα ήχου πάνω, άρα την αφήνουμε εκτός.

Κάρτα γραφικών λέτε;

Το έκανε και όταν πήγα να ανοίξω το AIDA64 

Δημοσ.

όταν λες δοκίμασες καθαρή εγκατάσταση και σου έκανε τα ίδια εννοείς καθαρή καθαρή ή πχ φόρτωσες κάνα codec pack κάνα antivirus κτλ;

Αν ναι πήγαινε εδώ και κάνε τα πρώτα 2 https://www.maketecheasier.com/check-hard-disk-health-windows/

Θα χρειαστεί (στο 1ο) να κάνεις επανεκκίνηση και να μην πατήσεις κανένα κουμπί όταν στο προτείνει (λιγο πριν μπει στα windows)  και θα κάνει λιγη έως κάμποση ώρα ανάλογα τον σκληρό σου.

Αν κάποιο απο τα δύο έβγαλε πρόβλημα φταίει ο σκληρός κι μάλλον θέλει αλλαγή

Αν δεν έβγαλε κανένα πρόβλημα τότε κατέβασε αυτό:

http://hddscan.com/

και κάνε δεξι click > surface test και εκει τσέκαρε το read και τρέξτο θα βγάλει ένα γράφημα μετα απο λίγο κάντο print screen και σήκωσε το εδώ.

Δημοσ.

όταν λες δοκίμασες καθαρή εγκατάσταση και σου έκανε τα ίδια εννοείς καθαρή καθαρή ή πχ φόρτωσες κάνα codec pack κάνα antivirus κτλ;

Τελευταία φορά που έκανα clean install των windows, δεν πέρασα απολύτως τίποτα και άραξα και έβλεπα απλά σειρές μέχρι να το κάνει. Ε τελικά το έκανε. 

Βάλε να δεις cpu και gpu χρήση όταν τρέχεις το βίντεο. Να δούμε μήπως κολλάει τίποτα στο hardware acceleration ή κάτι τέτοιο.

https://www.youtube.com/watch?v=U1ZcSp-yE3c

Βολεύεσαι με aida και gpu-z ; 

Δημοσ.

ωραία κοίτα ξανά το μήνυμα μου έκανα edit πριν ποστάρεις.

Επίσης (αν δεν βγεί άκρη και απο εκει) κατέβασε τον VLC player και δεν αν κάνει τον ίδιο αν δεν κάνει το ιδιο στον VLC (και κατα τα άλλα το PC δεν έχει άλλο θέμα) τότε απλά μείνε στον VLC είναι ο καλύτερος player δεν θα χρειαστείς κάτι άλλο έτσι και αλλιώς :P

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ωραία κοίτα ξανά το μήνυμα μου έκανα edit πριν ποστάρεις.

Επίσης (αν δεν βγεί άκρη και απο εκει) κατέβασε τον VLC player και δεν αν κάνει τον ίδιο αν δεν κάνει το ιδιο στον VLC (και κατα τα άλλα το PC δεν έχει άλλο θέμα) τότε απλά μείνε στον VLC είναι ο καλύτερος player δεν θα χρειαστείς κάτι άλλο έτσι και αλλιώς :P

Μόλις το είδα. Να αναφέρω εδώ πως έχω αποθήκη σκληρό και έχω μέσα άπειρα πράγματα, τώρα που μου το ξανά έκανε, πέρασα μια random σειρά στον ssd, έκανα eject τον hdd αλλά συνέχισε να το κάνει. 

Μετά απ αυτό πιστεύεις πως φταίει ακόμα ο σκληρός; 

Θα κάνω πάντως αυτό που είπες μόλις το ξανά πάθω. Έκανα restart και έφτιαξε τώρα κλασικά :P

Τσίμπα κ αυτά.

Θα ξανά κάνω μόλις μου το εμφανίσει πάλι.

post-227331-0-37175000-1504038610_thumb.jpg

post-227331-0-42825200-1504038613_thumb.jpg

post-227331-0-36060300-1504039722_thumb.jpg

post-227331-0-96812000-1504039722_thumb.jpg

post-227331-0-30639600-1504040539_thumb.jpg

Επεξ/σία από UsualSuspect__
Δημοσ.

Μόλις το είδα. Να αναφέρω εδώ πως έχω αποθήκη σκληρό και έχω μέσα άπειρα πράγματα, τώρα που μου το ξανά έκανε, πέρασα μια random σειρά στον ssd, έκανα eject τον hdd αλλά συνέχισε να το κάνει. 

Μετά απ αυτό πιστεύεις πως φταίει ακόμα ο σκληρός; 

Θα κάνω πάντως αυτό που είπες μόλις το ξανά πάθω. Έκανα restart και έφτιαξε τώρα κλασικά :P

Τσίμπα κ αυτά.

Θα ξανά κάνω μόλις μου το εμφανίσει πάλι.

Τώρα τρώω και μετά θα δω ταινία... :P θα προβληματιστώ με το θέμα σου αργότερα ενδιάμεσα κατέβασε τον VLC εδώ ( για εμένα μόνο που με την ροδέλα του ποντικιού σου μπορείς να βάλεις τον ήχο στο 200% φτάνει και περισσεύει για να ειναι ο main player σου αν και έχει πολλά περισσότερα πλεονεκτήματα εκτός αυτού )

αν δεν κάνει το ίδιο είσαι jet.

Τον VLC τον βρίσκεις εδώ.

• Like 1
Δημοσ.

Τώρα τρώω και μετά θα δω ταινία... :P θα προβληματιστώ με το θέμα σου αργότερα ενδιάμεσα κατέβασε τον VLC εδώ ( για εμένα μόνο που με την ροδέλα του ποντικιού σου μπορείς να βάλεις τον ήχο στο 200% φτάνει και περισσεύει για να ειναι ο main player σου αν και έχει πολλά περισσότερα πλεονεκτήματα εκτός αυτού )

αν δεν κάνει το ίδιο είσαι jet.

Τον VLC τον βρίσκεις εδώ.

Νομίζω έγραψα πως έχω δοκιμάσει όλους τους players μαζί με vlc, bsplayer κτλ :P

Με όλα το ίδιο κάνει ! 

Δημοσ.

Δεν μπορώ να πω ότι βοήθησε ιδιαίτερα το βίντεο. Δεν φαίνεται πουθενά CPU utilization σε % και ακόμα και αν φαινόταν κλείνεις τα προγράμματα σε 0.1 nanosecond και δεν προλαβαίνει να φανεί τίποτα. :)

Φαίνεται ότι το κόλλημα υπάρχει μόνο στον MPC και είναι και το μόνο πρόγραμμα που πρόλαβα να δω ότι ανεβάζει το core της GPU, άρα παίζει hardware acceleration.

Έχεις βάλει στα Power Options εκεί που λέει πότε να κλείνει τον δίσκο στο Never και κάτι settings για PCI Power Management στο off;

Δημοσ.

Ο WD κάνει αρκετά CRC errors 1) τρέξε αυτό http://files.hddguru.com/viewer_top.php?file=dlgudma.zip&dir=Software/Western%20Digital

2) κοίτα τα καλώδια SATA/IDE να μην είναι κοντά σε καλώδια τροφοδοσίας στον επεξεργαστή και γενικά να υπάρχει "αέρας" γύρο τους... κατα προτίμηση δοκίμασε να αλλάξεις τα καλώδια τόσο τους HDD όσο και του SSD.

Δημοσ.

Ο WD κάνει αρκετά CRC errors 1) τρέξε αυτό http://files.hddguru.com/viewer_top.php?file=dlgudma.zip&dir=Software/Western%20Digital

2) κοίτα τα καλώδια SATA/IDE να μην είναι κοντά σε καλώδια τροφοδοσίας στον επεξεργαστή και γενικά να υπάρχει "αέρας" γύρο τους... κατα προτίμηση δοκίμασε να αλλάξεις τα καλώδια τόσο τους HDD όσο και του SSD.

Είναι κομπλέ τα καλώδια. Άλλαξα σήμερα κιόλας και καλώδια και case (phanteks eclipse p400s) από αέρα είμαστε κομπλέ :P 

O WD είναι του 2009 και μέχρι σήμερα δεν έχω θέματα. Δουλεύει και full σκέψου. 

κατεβασε και δοκιμασε την 32-bit εκδοση του Vlc player

Την δοκίμασα κ αυτή αλλά τίποτα.. 

Δημοσ.

Το καινούργιο γράφημα που ανέβασες δείχνει να κολλάει στα πρώτα blogs δεν νομίζω να έχουν κάτι τα blogs απλά μάλλον το καλώδιο έχει θέμα δοκίμασε να βάλεις καινούργια καλώδια και σιγουρέψου πως δεν ειναι λυγισμένα δεν είναι ζουληγμένα και γενικά δεν ειναι κοντά/ακουμπάνε σε κάποια απο τα πράματα που ανέφερα πιο πάνω.

EDIT αφού όπως λες έβαλες καινούργια τόσο τσέκαρε μήπως λυγίζουν (κάνουν γωνία) για κάποιο λόγο κάπου. τα έχεις περασμένα πίσω απο την μητρική;

Δημοσ.

Το καινούργιο γράφημα που ανέβασες δείχνει να κολλάει στα πρώτα blogs δεν νομίζω να έχουν κάτι τα blogs απλά μάλλον το καλώδιο έχει θέμα δοκίμασε να βάλεις καινούργια καλώδια και σιγουρέψου πως δεν ειναι λυγισμένα δεν είναι ζουληγμένα και γενικά δεν ειναι κοντά/ακουμπάνε σε κάποια απο τα πράματα που ανέφερα πιο πάνω.

EDIT αφού όπως λες έβαλες καινούργια τόσο τσέκαρε μήπως λυγίζουν (κάνουν γωνία) για κάποιο λόγο κάπου. τα έχεις περασμένα πίσω απο την μητρική;

Τσέκαρα μόλις. Μια χαρά είναι και τα 2 καλώδια.

Να, έτσι είναι και μένα (και πολύ καλύτερα μάλιστα) βαριέμαι να βγάλω φωτο τώρα :P

post-227331-0-38563100-1504042370_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...