Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα τύποι :)

Εχω μια απορια.. για μια αιτηση σε εναν οργανισμο που θελω να κανω μου ζητανε κλασσικα μεταφρασμενο απο δικηγορο το πτυχιο αγγλικων που εχω.. το θεμα ειναι οτι ειχα κανει μεταφραση πριν καποιο καιρο για κατι αλλο και εδωσα το πρωτοτυπο τοτε..και τωρα εχω μονο κατι φωτοτυπιες που εχω βγαλει.. οι φωτοτυπιες εχουν βεβαια την σφραγιδα-υπογραφη του δικηγορου, τα ενσημα που κολλανε πανω και μοιαζουν με γραμματοσημα καθως και τις στρογγυλες σφραγιδες της Ελληνικης Δημοκρατιας..

εχει επισης και μια σφραγιδα που λεει οτι ο δικηγορος ταδε ειναι μελλος του δικηγορικου συλλογου κλπ απλα η ημερομηνια αυτου ειναι απο οταν το ειχα μεταφρασει.. πριν μερικους μηνες δηλαδη..

ηθελα να ρωτησω, αν καταθεσω αυτη την φωτοτυπια ειμαι οκ ή θα εχω προβλημα και πρεπει να ξανα παω για "μεταφραση"...

καποια αλλη λυση τελος παντων για να μου βγει "φτηνα " παιζει?

οποιαδηποτε πληροφορια δεκτη και αποδεκτη :D

Δημοσ.

ναι, απλα εγω ρωταω για εγγραφο "ιδιωτικου" φορεα και μαλιστα ξενογλωσσο..

γιαυτο ρωταω..ξερει κανεις αν οπως περιεγραψα την κατασταση παραπανω ειναι οκ το εγγραφο του δικηγορου που εχω σε φωτοτυπια ή πρεπει να τρεχω παλι για μεταφραση και με το αναλογο κοστος?

Δημοσ.

Από το παράρτημα του ΑΣΕΠ:

"Γίνονται υποχρεωτικά αποδεκτά ευκρινή φωτοαντίγραφα από αντίγραφα ιδιωτικών εγγράφων, τα οποία έχουν επικυρωθεί από δικηγόρο."

Δημοσ.

Από το παράρτημα του ΑΣΕΠ:

"Γίνονται υποχρεωτικά αποδεκτά ευκρινή φωτοαντίγραφα από αντίγραφα ιδιωτικών εγγράφων, τα οποία έχουν επικυρωθεί από δικηγόρο."

χμμ οποτε ειμαι μεσα να φανταστω...

για καποιο λογο τα περιπλεκουν πολυ ορισμενα πραγματα..το παραπανω το εχω διαβασει κι εγω..απλα ειχα τις "αμφιβολιες" μου..

θενκς!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...