Rpanagos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Απο σημερα το πρωι προσπαθω να μπω στο facebook μεσω του chrome αλλα μου λεει Δεν εινια δυνατη η προσβαση σε αυτον τον ιστοτοπο.Μονο απο ανωνυμη περιηγηση μπορω να μπω χωρις προβλημα.Κανοντας καθαρισμο cache κλπ μπορω να μπω αλλα μολις κανω refresh παλι μου βγαζει δεν ειναι δυνατη η προσβαση σε αυτον τον ιστοτοπο...Και απο αλλο browser πχ τον edge μπορω να μπω αλλα μολις κανω refresh παλι τα ιδιαΤι να κανω?
G1O Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Μια απο τα ιδια, ενω με τον samsung browser μπαινω κανονικα
Rpanagos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Μια απο τα ιδια, ενω με τον samsung browser μπαινω κανονικα Α και νομιζα οτι δεν ειχε κανεις αλλος θεμα
koukouvagia2098 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 και εγω εχω το ιδιο προβλημα τι μπορουμε να κανουμε
G1O Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 http://www.independent.co.uk/life-style/gadgets-and-tech/news/facebook-down-not-working-app-website-broken-loading-problem-cache-refresh-a7907996.html Ειναι γενικο το προβλημα οχι μονο στην Ελλαδα. --Διορθωθηκε πλεον εγω μπαινω κανονικα απο chrome--
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα