PavlosSage Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα. Σκέφτομαι να αγοράσω τα παραπάνω ηχεία απλά έχω μια απορία. Τα ηχεία αυτά μπορούν με κάποιο τρόπο να συνδεθούν ασύρματα; Δηλαδή να μπορέσω να τα βάλω περιμετρικά του δωματίου για surrounding ήχο χωρίς να έχω τον πονοκέφαλο των καλωδίων. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 1
PavlosSage Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Ούτε με κάποια σύνδεση bluetooth μεταξύ των ηχείων;
Kazama88 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Τα ηχεία είναι παθητικά οπότε ο δέκτης πρέπει να είναι ταυτόχρονα και ενισχυτής. Δεν γίνεται ρεαλιστηκά μιλώντας. Γιατί δεν κοιτάς σε home cinema all-in-one που υπάρχουν σετ με ασύρματα πίσω ηχεία?
PavlosSage Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Μπορεί να συνδεθεί με υπολογιστή ένα τέτοιο σύστημα;
PavlosSage Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Το θέμα είναι ότι από τα 280 ευρώ ξεφεύγουμε στα 440 για το φθηνότερο 5.1 home cinema. Υπάρχει γενικά κάτι σε wireless σύνδεση είτε σε 5.1 (κατά προτίμηση) είτε σε 2.1;;
john197835 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Φιλε μου τα εχω 5 χρονια τα ηχεια δεν πεζονται!!!Εχουν πολλες επιλογες.Τα εχω συνδεσει με υπολογιστη με 3 mini jack κα με tv με οπτικη ηνα και το 5.1 δουλευει αψογα.Δυστηχως ασυρματα δεν γινεται.Σου συνηστω να παρεις αυτοκολητα καναλακια και την υπομονη σου και να κανεις δουλεια.Μην βαλεις τα δικα του καλωδια παρε κατι πιο καλα μια φορα θα το κανεις
woox-2 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Φοβερα ηχεια εχω τα θρυλικα z5500,και βρηκα τα z906 σε τιμη χωμα 100 ευρω σε κατασταση καινουργια, απο ενα παιδι που θα εφευγε για το εξωτερικο, πανω κατω ιδιο επιπεδο με τα z5500 μου,και να παρεις κατι καλυτερο απο ηχο γενικα, θελεις τουλαχιστον τριπλασια λεφτα.
Kazama88 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Φοβερα ηχεια εχω τα θρυλικα z5500,και βρηκα τα z906 σε τιμη χωμα 100 ευρω σε κατασταση καινουργια, απο ενα παιδι που θα εφευγε για το εξωτερικο, πανω κατω ιδιο επιπεδο με τα z5500 μου,και να παρεις κατι καλυτερο απο ηχο γενικα, θελεις τουλαχιστον περίπου τριπλασια διπλάσια λεφτα. fixed
Touristas101 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 μπορείς να συνδέσεις τα ηχεία (όλα μαζί) σε έναν αντάπτορα BlueTooth και έτσι ασύρματα να στέλνεις σε αυτόν ήχο (και να τον παίζουν τα ηχεία) fixed τριπλάσια και παραπάνω θες... για να μην πω πενταπλάσια (εκτός αν ειναι πολύ πιο αδύναμα)
woox-2 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Ακριβος,ειναι απο τα πιο vfm 5.1 στη κατηγορια τους. Ακουσα 800 ευρω 5.1 home cinema, να μην κοντευουν καν στα z906 και z5500 και σε δυναμη και σε ποιοτητα ηχου.
Kazama88 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 μπορείς να συνδέσεις τα ηχεία (όλα μαζί) σε έναν αντάπτορα BlueTooth και έτσι ασύρματα να στέλνεις σε αυτόν ήχο (και να τον παίζουν τα ηχεία) Και ποιος ο σκοπος αυτού? να γλιτώσεις ένα καλώδιο (πηγής- sub) το οποίο είναι το πιο κοντό και παράλληλα να μην έχεις την δυνατότητα για surround ήχο παρά μόνο σαπίλα μέσω BT. Προφανώς ο TS θέλει να γλιτώσει τα καλώδια με τα μεγάλα run δλδ τα surround. Ακριβος,ειναι απο τα πιο vfm 5.1 στη κατηγορια τους. Ακουσα 800 ευρω 5.1 home cinema, να μην κοντευουν καν στα z906 και z5500 και σε δυναμη και σε ποιοτητα ηχου. τριπλάσια και παραπάνω θες... για να μην πω πενταπλάσια (εκτός αν ειναι πολύ πιο αδύναμα) Λάθος και οι 2, προφανώς δεν το έχετε καθόλου με τον ήχο. Μάλλον εντυπωσιάζεστε με το boom boom και την ένταση με παραμόρφωση στον θεό. Συστήματα των 500-600 και δεν μιλάω για All-in-one ξεπερνάνε αρκετά την ποιότητα ήχου που βγάζουν τα logitech. Χώρια η επιλογή εισόδων που σου δίνεται αλλά και τα extra format ηχου (ασυμπίεστα) που υποστηρίζουν. Για 280 ευρώ ειναι μια χαρά VFM αλλά μέχρι εκεί. 1
woox-2 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Ναι και το εχεις εσυ, τα εχω δουλεψει σε καταστημα και εχω κανει τις συγκρισεις μου ,με αλλα συστηματα 5.1 πολυ πιο ακριβα (το ποσο το αναφερα πιο πανω) τα οποια υστερουσαν τοσο σε αποδοση, και το σημαντικοτερο και ποιοτητα ηχου, και δεν βγαζω αυτο το συμπερασμα μονο εγω,αλλα και αρκετοι πελατες που ερχονταν στο καταστημα για να ακουσουν αλλα 5.1,τα οποια ηταν πολυ πιο ακριβα,ελεγαν μα θα παρουμε ηχεια για υπολογιστη; και τους λεγαμε αφου και οι ιδιοι τα ακουσατε οτι υπερτερουν σε ποιοτητα ηχου και αποδοση γιατι να πληρωσετε τα τριπλασια λεφτα για αλλα πιο μετρια. Και μπορει ο φιλος να κανει μια οποιαδηποτε ερευνα στο ιντερνετ, χωρις να τον καθοδηγησουμε εμεις θελημενα σε διαφορα αλλα φορουμ, να διαβασει αυτο που λεω εγω και ο φιλος πιο πανω,αλλα προφανως εσυ εισαι επιστημονας του ηχου, κατι θα ξερεις παραπανω. Δεν ειναι μονο vfm τα συγκεκριμενα, ειναι και αυτο που αναφεραμε, για να παρεις κατι καλυτερο ακομη και σημερα το 2017 χρειαζεσαι τριπλασια λεφτα. Απο εκει και περα ναι υπαρχουν πολυ καλυτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα