Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θα μπορούσε κάποιος , που γνωρίζει, να μου δώσει κάποιες πληροφορίες σχετικά με αυτή τη σχολή;  Ενδιαφέρομαι κυρίως για το ήθος της σχολής και φυσικά αν τα δίδακτρα είναι προσιτά. 

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εχεις να πείς κάτι γι αυτο το θέμα.....εκτος απο αυτό που είπες;

Ναι, αξίζει να ξανά δώσεις πανελλήνιες. "Χάσε" ένα χρόνο τώρα ξανά δίνοντας για να μην χάσεις την ζωή σου μετα.

• Like 4
Δημοσ.

Ναι, αξίζει να ξανά δώσεις πανελλήνιες. "Χάσε" ένα χρόνο τώρα ξανά δίνοντας για να μην χάσεις την ζωή σου μετα.

Συμφωνώ απόλυτα! Εύκολη λύση είναι κάποιο ΙΕΚ παρά διάβασμα και κόπος ενός χρόνου!

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα, θα μπορούσε κάποιος , που γνωρίζει, να μου δώσει κάποιες πληροφορίες σχετικά με αυτή τη σχολή; Ενδιαφέρομαι κυρίως για το ήθος της σχολής και φυσικά αν τα δίδακτρα είναι προσιτά.

για πιο λογο θες να πας στην συγκεκριμένη ειδικότητα??
Δημοσ.

O.k παιδια.

Κατάλαβα.Φυσικά δεν μιλάω για εμένα,μιας και φτανω τα 50,αλλά ήθελα να μάθω για λογαριασμό μιας ανιψιάς.

Δημοσ.

Απο τα παιδαγωγικα του ΙΕΚ βγαινεις βοηθος βρεφονηπιοκομου. Καμια σχεση δηλαδη με παιδαγωγικα.

Το αυτό.

Μια ξαδέρφη μου επειδή δεν μπορούσε να τελειώσει το παιδαγωγικό (λόγω δυσκολιών να περάσει κάτι μαθήματα), τα παράτησε και πήγε σε παρόμοια σχολή, αλλά οχι στο ΙΕΚ Ακμή, στο Ξυνή. Αυτό που βγήκε είναι να βοηθάει κάτι παιδάκια σε νηπιαγωγείο, στο τζάμπα εννοείται, υπάρχουν και κάτι εξετάσεις για να λάβεις μια πιστοποίηση, αλλά γενικά μου λέει οτι η σχολή και το όλο θέμα είναι μια μαλακία και μισή, απλά πήγε για τον καημό γιατί ήθελε κάποιο "χαρτί" και δεν μπορούσε να τελειώσει το πανεπιστήμιο.

• Like 1
Δημοσ.

Το αυτό.

Μια ξαδέρφη μου επειδή δεν μπορούσε να τελειώσει το παιδαγωγικό (λόγω δυσκολιών να περάσει κάτι μαθήματα), τα παράτησε και πήγε σε παρόμοια σχολή, αλλά οχι στο ΙΕΚ Ακμή, στο Ξυνή. Αυτό που βγήκε είναι να βοηθάει κάτι παιδάκια σε νηπιαγωγείο, στο τζάμπα εννοείται, υπάρχουν και κάτι εξετάσεις για να λάβεις μια πιστοποίηση, αλλά γενικά μου λέει οτι η σχολή και το όλο θέμα είναι μια μαλακία και μισή, απλά πήγε για τον καημό γιατί ήθελε κάποιο "χαρτί" και δεν μπορούσε να τελειώσει το πανεπιστήμιο.

Δεν μπορουσε να τελειωσει το Παιδαγωγικων λογω δυσκολιων;;; Σοβαρα μιλας τωρα; Ακομη κι η αληθινη σχολη ειναι εξαιρετικα ευκολη να την τελειωσεις. Μια απο τα ιδια και μια δικη μου γνωστη,αυτην απλα δεν περασε (πως να περασεις αν δεν εχεις διαβασει καθολου),πηγε σε ΙΕΚ Παιδαγωγικα,ιδιωτικο αλλα οχι ιδιαιτερα γνωστο δεν θυμαμαι το ονομα του τωρα και φυσικα ειναι στα αζητητα αυτην την στιγμη που εχει τελειωσει,ειναι σαν να μην εχει κανει τιποτα.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν μπορουσε να τελειωσει το Παιδαγωγικων λογω δυσκολιων;;; Σοβαρα μιλας τωρα; Ακομη κι η αληθινη σχολη ειναι εξαιρετικα ευκολη να την τελειωσεις. Μια απο τα ιδια και μια δικη μου γνωστη,αυτην απλα δεν περασε (πως να περασεις αν δεν εχεις διαβασει καθολου),πηγε σε ΙΕΚ Παιδαγωγικα,ιδιωτικο αλλα οχι ιδιαιτερα γνωστο δεν θυμαμαι το ονομα του τωρα και φυσικα ειναι στα αζητητα αυτην την στιγμη που εχει τελειωσει,ειναι σαν να μην εχει κανει τιποτα.

Ναι, της είχανε μείνει καμιά 20αρια μαθήματα τα οποία δεν τα είχε περάσει, σπούδαζε επαρχία, μετά γύρισε εδώ και πήγαινε κάθε τόσο στις εξεταστικές να τα δίνει, έμειναν καμιά 10αριά που δεν τα περνούσε και στο τέλος τα παράτησε.

Δημοσ.

Κατάλαβα.Δεν αξίζει΄.

Διάβασμα λοιπόν στο έτος που μας έρχεται και ξανά εξετάσεις (γιατί φέτος δεν τα πήγε καλά) του χρόνου.

Δημοσ.

Κατάλαβα.Δεν αξίζει΄.

Διάβασμα λοιπόν στο έτος που μας έρχεται και ξανά εξετάσεις (γιατί φέτος δεν τα πήγε καλά) του χρόνου.

σορρυ κι ολας αλλα αυτό είναι αυτονόητο. Θα άξιζε μόνο αν είχαμε έλλειψη σε νηπιαγωγούς αλλα κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Τελος κ να μην εχει ενα κωλοχαρτο δεν τρέχει μια. Καμια δουλειά δεν είναι ντροπή. Αποβάλλετε επιτέλους τα κοινωνικά κομπλεξ του 60 , μπας κ σωθεί η νεα γενιά.

Δημοσ.

σορρυ κι ολας αλλα αυτό είναι αυτονόητο. Θα άξιζε μόνο αν είχαμε έλλειψη σε νηπιαγωγούς αλλα κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Τελος κ να μην εχει ενα κωλοχαρτο δεν τρέχει μια. Καμια δουλειά δεν είναι ντροπή. Αποβάλλετε επιτέλους τα κοινωνικά κομπλεξ του 60 , μπας κ σωθεί η νεα γενιά.

Χαλάρωσε.

Δεν είσαι εσύ που θα ορίσεις τα όνειρα και τις επιθυμίες του καθ`ένα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...