mercu Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Καλησπερα σε ολους. Χθες εκανα μια παραγγελια στο Ebay. Η πληρωμη εγινε μεσω Paypal (απο prepaid Πειραιως). Σημερα ο πωλητης μου ακυρωσε την παραγγελια, δεν στελνει στην Ελλαδα. Το Ebay μου εστειλε μηνυμα για την ακυρωση της παραγγελιας, με ενημερωσε οτι εγινε refund και οτι εγω δεν χρειαζεται να κανω κατι. Τσεκαρα σημερα τον λογ/σμο μου στην Πειραιως , αλλα τα λεφτα δεν εχουν επιστραφει. Μπορει καποιος να με βοηθησει με τα βηματα που πρεπει να κανω (στον λογ/σμο Paypal τι κουμπια να πατησω, ετσι ωστε να επιστραφουν τα λεφτα για να μπορεσω να τα βγαλω απ το ΑΤΜ;Ή μηπως θα γινει αυτοματα μετα απο καποιες εργασιμες μερες;Ευχαριστω
Mr_Terror Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Θα φανουν τα χρηματα σε 1-2 εργασιμες μερες.Εσυ δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα.
mercu Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 (Προσθετω καποιες πληροφοριες που ξεχασα να αναφερω)Στον paypal λογ/σμο μου, μου δειχνει :Completed 23 Aug - 77.06 GBP 24 Aug + 77.06 GBP RefundedTo Paypal Balance μου ειναι ολα 0,00Επισης, δεν εχω κανει το βημα "Link a bank account - Withdraw funds to your bank account"Πρεπει να κανω κατι με το Balance ή το Link bank account, για να επιστραφουν στην prepaid για να τα τραβηξω;
makfil Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Τα χρήματα θα πάνε στην πηγή από την οποία αντλήθηκαν, δηλαδή στην κάρτα σου και όχι στο Balance. Χρειάζεται υπομονή για τις τραπεζικές διαδικασίες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα