Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Λοιπον, είχα κάνει μια παραγγελία στο Banggood πριν απο καιρό και ημουν σχεδον σιγουρος οτι θα περνουσε απο τελωνειο λογω ογκου.
Ωστοσο δεν μπορεσα να κανω διαφορετικα καθως δεν υπηρχε διαθεσιμο απο Ευρωπαικη αποθηκη απο οποιοδηποτε μαγαζί οποτε το πηρα απο εκει.
Η αποστολη εγινε πριν απο 85 μερες και για καποιο λογο εμεινε πολλες μερες Ιταλια (πρωτος ευρωπαικος σταθμος) και πλεον ειναι στο τελωνειο του αεροδρομιου.
Επικοινωνησα με το καταστημα και μου ειπαν πως πρεπει να μιλησω εγω με τους τελωνειακους για να το απελευθερωσουν αλλιως θα παει για καταστροφη ή θα γυρισει πισω στον αποστολεα.

Εγω πιστευω πως ειναι αδυνατο να επικοινωνησω με καποιον απο εκει και πρεπει να περιμενω χαρτακι απο ταχυδρομειο απλα φοβαμαι μηπως καπου χαθει για καποιο λογο απο μεσα.

Επισης, στην tracking υπηρεσια που τσεκαρω το βγαζει πλεον Expired λογω τοσων ημερων! :/
Εσεις πως το βλεπετε;
Ειναι νορμαλ να κλεινω 3μηνο και ακομα να βγει απο τελωνειο ή καπου κατι παει στραβα;

Ευχαριστω :)

Δημοσ.

^

Αφού έληξε το τρακ

Δεν νομίζω ότι λήγουν.... Μόλις τσέκαρα περσινά tracking number και φαίνονται ακόμα στο σύστημα!! Αν όντως ισχύει ότι έληξε, μάλλον υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

Δημοσ.

Καλημέρα!
Λοιπόν πλήρωσα με Paypal και έρχεται με China Post

Για την ακρίβεια αυτές είναι οι τελευταίες καταστάσεις:

Destination Country - Tracking Consuming: 384 ms
2017-08-04 K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM HANDED OVER TO CUSTOMS AUTHORITY FOR FINAL DELIVERY
2017-07-19 K.D.AERODROMIOU (DEMATA), ITEM IN CONTA K.D.AERODROMIOU (DEMATA)
2017-06-24 RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE
2017-06-15 ITALY, SEND ITEM ABROAD

και στο 17track.net το έχει πλέον ως expired :/

Επίσης, Destination (Carrier) γράφει Greece(ELTA)

Δημοσ.

Το χειριστικες λάθος στις 50-60 έπρεπε να ανοιξεις dispute στο pp, θα είχες πάρει τα χρήματα πισω, τώρα αυτό προφανώς λογο Αυγούστου έμεινε εκεί αμανατι περιμένοντας να τελειώσουν τα μπανια του λαού, πάρε ενα τηλέφωνο στα ΕΛΤΑ να δεις τι θα σου πουν.

Δημοσ.

Εγω πιστευω πως ειναι αδυνατο να επικοινωνησω με καποιον απο εκει και πρεπει να περιμενω χαρτακι απο ταχυδρομειο απλα φοβαμαι μηπως καπου χαθει για καποιο λογο απο μεσα.

συγνωμη, με ποια λογικη το αφησες ετσι 20 μερες? γιατι δε πηρες στα ΕΛΤΑ να μαθεις τι χρειαζεται?

αν δε το εκτελωνισεις η θα το καταστρεψουν (καβατζωσουν) και θα κλαις τα λεφτα που πληρωσες, η θα το επιστρεψουν πισω ΑΝ δεχθει ο αποστολεας (ο οποιος χεστηκε βασικα). κανενα claim δε μπορεις να κανεις για μη παραλαβη, απο τη στιγμη που υπαρχει ιστορικο της αποστολης. επισης το paypal δεν ασχολειται με τελωνειακα εξοδα, ειναι προβλημα του παραληπτη

Δημοσ.

αν δε το εκτελωνισεις η θα το καταστρεψουν (καβατζωσουν) και θα κλαις τα λεφτα που πληρωσες, η θα το επιστρεψουν πισω ΑΝ δεχθει ο αποστολεας (ο οποιος χεστηκε βασικα). κανενα claim δε μπορεις να κανεις για μη παραλαβη, απο τη στιγμη που υπαρχει ιστορικο της αποστολης. επισης το paypal δεν ασχολειται με τελωνειακα εξοδα, ειναι προβλημα του παραληπτη

Ο εκτελωνισμός γίνεται αυτόματα από τα ΕΛΤΑ δεν θα καταστρέψουν τίποτα ούτε θα γυρίσουν πίσω τίποτα.

Το επιστρέφουν πίσω μετά από 20 μέρες μη παραλαβής από το κατάστημα παραλαβής όχι από το τελωνείο.

Δημοσ.

Ειχα ακουσει πως πλεον οτι μπαινει στο τελωνειο αργει αρκετα και ειπα να κανω υπομονη.
Μετα πονηρευτηκα και σκεφτηκα πως οντως μπορει κατι να παει στραβα.
Να παρω απο Δευτερα τηλεφωνο στο τοπικο υποκαταστημα ΕΛΤΑ και με το tracking να δω τι γινεται;
Υπαρχει κατι αλλο απο μεριας μου που μπορω να κανω;

Δημοσ.

Οκ θα παρω απο βδομαδα στο τοπικο υποκαταστημα και θα ενημερωσω για την εξελιξη.
Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια και το ενδιαφερον.

Δημοσ.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους,

Μόλις πήρα στο τηλέφωνο που έδωσε ο συμφορουμίτης Νίκος και ενημερώθηκα πως είναι στο τελωνείο όπως φαίνεται και στη τελευταία κατάσταση και πως πρέπει να περιμένω μέχρι να βγει για να παρω ειδοποίηση από το τοπικό ελτά.
Πιστεύω πως καθυστέρησε η ολη διαδικασια λόγω της ενδιάμεσης στάσης στην Ιταλία για 1 μήνα.
Όντως μπορεί να το χειρίστηκα λάθος οπως υποδείξατε αλλα ηταν και η πρωτη μου φορα που παραγγελνω ενα δεμα-θηριο εκτος Ε.Ε :/
Ευτυχως εχω βαλει εξτρα προστασια στο checkout του Banggood και σε περιπτωση που κατι ερθει χαλασμενο υποσχονται για αμεση αντικατασταση του οποτε και οι μερες του Paypal να ληξουν εχω την αλλη δεικλιδα ασφαλείας.
Σε καθε περιπτωση θα ενημερωσω για οποιαδηποτε αλλη εξελιξη υπαρχει.
Ευχαρισω και παλι για το ενδιαφερον σας :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...