marios1957 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2004 ...εκτυπωτή κυκλοφορούν στην αγορά κάτι "μηδενιστήρια" του(ενσωματωμένου) chip της κεφαλής.Μήπως κάποιος γνωρίζει κάποιον τρόπο που θα γίνεται αυτή η δουλειά με soft; :roll: Η ρημάδα η Epson "κλειδώνει" τις κεφαλές της σε "α" αριθμό εκτυπώσεων,ανεξάρτητα αν υπάρχει ακόμη μελάνι μέσα.Δήθεν για να προστατέψει την ποιότητα εκτύπωσης...
badvariemai Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2004 Stin agora ti akrivws exei vgei? Auta ta midenistiria ti einai k poso peripou kanoun? Pantws auto to kleidwma odigei se petama arketou melaniou k einai krima... An midenistei mporei na ginei k xanagemisma?
marios1957 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2004 40€.Μηδενίζει το counter.Έτσι ξαναχρησιμοποιείς την ΙΔΙΑ κεφαλή.35%(περίπου) παραπάνω.Χωρίς να συμπληρώσεις μελάνι,μέχρι να αδειάσει τελείως.Μετά,ξαναμηδένισμα,γέμισμα(27€ τα μελάνια) και ξανα... Συνήθως μου βγάζει 30 εξώφυλλα(dvd).Μετά θέλει το Γερμανό του.Έλεγα λοιπόν,έτσι για το γαμώτο της υπόθεσης,μήπως έχει πέσει στην αντίληψη κάποιου,με soft τρόπο να μηδενιστεί...
marios1957 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2004 Έχω.Επίσης και Lenxmark και Cannon. Έλεγα για Epson...
Perris Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2004 SSC Service Utility 3.10 kane ena search sto google kai tha vreis polla links
marios1957 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2004 Έλα παίχτη μου,εσένα περίμενα!!! Γιατί άργησες όμως; lol. ΤΗΝΚΖ!!! Αργότερα:Δεν κρατιέμαι απ' τη χαρά μου(=χαζό παιδί χαρά γεμάτο).Δουλεύω πάνω στις ρυθμίσεις του.Ήδη έβγαλε 33% παραπάνω.Δηλαδή,εκεί που η Epson είχε φορτώσει το θαυμαστικό(ότι και καλά τελειώνει το μελάνι),αυτό το proggy ανέβασε το δείκτη!!! Απορία:Αφού είναι free,γιατί δεν πόσταρες d/l; Εδώ είναι πάντως,για κάθε ενδιαφερόμενο: http://www.ssclg.com/download/sscserve.exe Ξαναευχαριστώ!
Perris Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2004 Welcome Κοιμόμουν, γι'αυτό άργησα Όσο για το d/l, απλά θυμόμουν ότι το βρίσκεις εύκολα στο google και δε θυμόμουν το link..
marios1957 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2004 Καλά,ε,σου χρωστάω μία μπύρα(τουλάχιστον).Με γλύτωσες από τα 40€ του "hard μηδενιστηριού(!!!). Αργότερα: Τα μελάνια είναι 100% γεμάτα!!!!! Πως;=Αφού εκατασταθεί το proggy,διαλέγουμε printer.Τσεκάρουμε και τα δύο κουτάκια(Στο Configuration από κάτω,δηλ. "Do not load Epson status..." και "Start Utility at Windows startup").Ακολούθως με δεξί πλήκτρο στο εικονιδιάκι που φωλιάζει χαμηλά στην TaskBar,δίνουμε "Reset All",τυπώνουμε,ξανα μηδενίζουμε και κοιτάμε τη μ@λ@κισμένη την Epson να τον πίνει,την ώρα που δείχνει τα μελάνια Γ Ε Μ Α Τ Α ! ! !
badvariemai Δημοσ. 2 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2004 Kala egw simera thimithika na dw auto to post... twra eftase to melani sto telos
laktzag Δημοσ. 10 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2004 Καλημέρα, φόρτωσα το προγραμματάκι,έκανα τις ρυθμίσεις (στο Configuration το πάνω τετραγωνάκι είναι απενεργοποιημένο), ζητάω reset αλλά ....... Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο? w98SE-epson C64 ..... κάτι άλλο : δείτε το http://www.ink4refill.com/Epson/Epson%20Inhalt.htm και πείτε μου τη γνώμη σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.