cookie_99 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Γεια σας παιδιά!! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω κινητό της Apple. Ποιο θα με συμβουλεύατε να αγοράσω: iphone 7 128 GB ή Iphone 7plus 32GB; Με ενδιαφέρει πολύ και η κάμερα!!! Η επιλογή plus 128 GB θεωρώ ότι ξεφεύγει πολύ σε χρήματα! Αν έχετε κάποια άλλη πρόταση, θα χαρώ πολύ να την ακούσω. Εκτός από το να αγοράσω dslr γιατί είναι ασήκωτη για τα ταξίδια μου !! Για να σας εξηγήσω καλύτερα τι θέλω, βρήκα αυτή την φόρμα που προτείνετε!1) Το ποσό που διαθέτουμε: έως 650-6702) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): gmail, facebook, instagram & παιχνίδια3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: μεγαλύτερο των 4 ιντσών4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; πολύ βασικό6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; όχι7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; -8) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ναι9) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλάδα10) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούργιο
Fulgore Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Αν δεν παιζει προβλημα χωρου προφανως το plus αφου σε ενδιαφερει και η μπαταρια.
Symbad Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Είναι μεγάλο λάθος να πάρεις κινητό για τη φωτογραφική και να πάρεις το 32gb. Εγώ την πάτησα χειρότερα και πήρα το 16αρι. Με το 32 θα περιοριζεσαι μονίμως ειδικά αν θες να τραβάς και βίντεο. Οπότε 7 απλό από μένα με τα 128 για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Για μένα πλέον με τις δυνατότητες των ναυαρχιδων οπωσδήποτε 64 και άνω για να μην πω 128 και άνω
cookie_99 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις απλά από όσο έχω ψάξει, λένε για το iphone 7plus ότι λόγω της διπλής κάμερας, έχει καλύτερη απόδοση στις φωτογραφίες..!! Για αυτό το σκέφτομαι...με τον χώρο, όντως θα υπάρξει πρόβλημα, αλλά μπορώ να μεταφέρω τις φωτογραφίες κάπου για να έχω διαθέσιμο χώρο!Έχετε καμιά ιδέα για τις διαφορές των 2 ως προς αυτό το κομμάτι, της κάμερας δηλαδή;
D.Luffy Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Να αποφύγεις οπωσδήποτε την έκδοση με τα 32gb. Αφού θα δώσεις που θα δώσεις ένα σεβαστό ποσό, γνώμη μου είναι να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο αντί να το χτυπάς μετά. Ειδικά όταν σε ενδιαφέρει η φωτογραφία. Ναι μεν μπορείς όπως λες να τις μεταφέρεις, αλλά στην πορεία με τα διάφορα updates γενικά και τις εφαρμογές, ο χώρος θα αρχίσει να σε πιέζει. Στα 128gb ομως δεν θα το σκέφτεσαι καν. Νομίζω ότι αξίζει τον κόπο. Τώρα για τις κάμερες υπάρχουν 2 βασικές διαφορές. Το 7plus με τη διπλή κάμερα έχει 2x οπτικό zoom και φυσικά το live bokeh εφέ στα πορτραίτα. Από κει και πέρα ο βασικός αισθητήρας είναι ακριβώς ο ίδιος. Σε μια νορμάλ φωτογραφία χωρίς ζοομ δηλαδή, δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές στην ποιότητα.
cookie_99 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Ευχαριστώ πολύ και πάλι. Ας το καθυστερήσω λίγο μέχρι την ανακοίνωση των νέων μοντέλων!! Αλλά ας επιλέξω κάτι που θα λειτουργεί απροβλημάτιστα και χωρίς περιορισμούς σε βάθος τριετίας :)
mahone1 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Ναι περίμενε λίγο μέχρι να βγούνε τα κανούρια εκεί με ελπίζεις όμως οι τιμές θα είναι στο θεό αλλα να πέσουν τα 7αρια ίσως.. αλλα ξεκάθαρα για το plus το απλό δεν αξίζει τόσο...
cookie_99 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 @mahone1 ξέρεις πότε περίπου θα ανακοινωθούν τα νέα μοντέλα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα