kazakosc Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Έχω ένα Lenovo λάπτοπ και θέλω να του βάλω δεύτερο σκληρό δίσκο με ένα hdd caddy. Επειδή βγαίνει σε διάφορες εκδόσεις 7-9,5-12,7mm Πως θα ξέρω ποιο ταιριάζει για το λάπτοπ Μου? Το λάπτοπ είναι το Lenovo b50-80.
stelioball Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Πας device manager (διαχείριση συσκευών) και βρες το μοντέλο του DVD Drive σου. Μετά ψάξε στο google και δες στοιχεια για το συγκεκριμένο drive όπου θα βρείς και τις διαστάσεις του. Δεν έχει ούτε μηνα από τότε που έκανα την ίδια αναβάθμιση και το laptop πετάει. Πήρα έναν SSD 60gb με 30 euro και ένα caddy με 3, όλα ebay και είναι super 1
BlueBlood7 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Βγάλε το dvd drive και μέτρα το πάχος του ρε αδερφέ. Τόση σκέψη θέλει?
web_assasin Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Βγάλε το dvd drive και μέτρα το πάχος του ρε αδερφέ. Τόση σκέψη θέλει? Ελα ντε.. Απο την αλλη μπορει να μην εχει παχυμετρο ομως.
kazakosc Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Βγάλε το dvd drive και μέτρα το πάχος του ρε αδερφέ. Τόση σκέψη θέλει?Σκέψη δεν θέλει αλλά παχυμετρο θέλει.
BlueBlood7 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Σκέψη δεν θέλει αλλά παχυμετρο θέλει. Αρκεί και η μεζούρα αδερφέ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα